1

Tema: Reikalingas patarimas - paaiškinimas!!!

Taigi, kodėl čia rašau? Ogi todėl, kad susidurėm su panele su šiokiu tokiu nesklandumu. Viską pradėsiu nuo pradžių. Galbūt kažkur prieš mėnesį vienos dienos vakarą mylėjomės tvarkingai, su prezervatyvu, nuėjom miegot, iš ryto atsikėlę pasimylėjom be prezervatyvo, aš tikrai nebaigiau. Už savaitės atėjo panelei mėnesinės, viskas kaip ir tvarkoj. Vėliau visąlaik mylėdavomės tik su prezervatyvu, saugojomės taip sakant. Tačiau šiandien atsitiko toks dalykas, kad besimylint pradėjo bėgti (labai mažai) kraujas, iki mėnesiniu dar kažkur turėtų būt savaitė, tad tai tikrai ne prasidėjusios mėnesinės. Gal galėtumėt paaiškinti, kodėl čia galėjo taip atsitikti ir pradėti bėgti kraujas? Ir ar galėtų būti kažkas tokio dėl ko galėtumėm nerimauti? Dėkui už atsakymus

2

Re: Reikalingas patarimas - paaiškinimas!!!

nemanau kad yra pagrindas jau panikuoti.
jei kraujavimas prasidejo tik snd, tai stebet reikia kiek ilgai truks, o gal tai tiesiog anksciau laiko prasidejusios menesines. sakysi ne? o ji kontraceptiku nenaudoja? na tai ir menesines pas ja nereguliarios wink tad nepanikuokit be reikalo, manau tai tik menesines prasideje anksciau laiko. o kad jas sureguliuot naudojami kontraceptikai. cia as aisku ne uz juos agituoju, tiesiog sakau kas ir kaip.
wink

3 (redagavo Tadas, 20 2011-02-27 16:33)

Re: Reikalingas patarimas - paaiškinimas!!!

Na matai, kad tai tikrai buvo ne mėnesinės, nes va butent tik tada labai mažai kraujo atsirado ir tiek, daugiau nei kitą dieną nebuvo, nei dar kitą ir t.t. ir iki šiol dar neprasidėjo. Iš ismės jau šiandien ar ryt turėtų būt. Na o kontraceptikų nenaudoja

4

Re: Reikalingas patarimas - paaiškinimas!!!

Moteru menesiniu ciklas  priklauso nua labai daug yvairiu faltoriu, kaip vienas ish ju cia pavizdys: tarkim moterys gyvendamos bendrabutyje serga daznai menesinemis visas kambarys vienu metu. Kaip ir daugelis zindualiu  socialei dominuajanti patele tarp ziurkiu ar hameku uzduada ciklo ritma ir visos kitos pateles palaipsniui prisitaiko ir visos serga menesinemeis vienu metu. 

Debar kai viena ish burio paneliu susiranda vaikina ir pradeda aktyvu lytiny gyvenima jos menesiniu ciklas jau nebesutampa su visos grupes ciklu.

Well tu faktoriu yra ir daugiau ir ash tuam noriu pasakyti jog nebutina buti ginekologu susiradus panele ir geriau skirk demesio jei santykiams su ja nei kad jos tarpkojiui.

Ytariu kad jus dulkinates kaip triushei dulkinimosi delei ir greitai nusibosite viens kitam jei neskirsite demesio savo draugystei, partnerystei,  abipusei pagarbai ir t.t. 

Jum turetu patikti veikti kanors kartu  jus turetumet gerai jaustis, kartu bet kokioi situacijoi pasikliauti vienas kitu, linketi gero vienas kitam, nora dalintis ir buti atviram vienas su kitu ir pasitiketi.    cia dalykai apibudinantys labiau draugeste ir partneryste bet butent tai ir ishlaiko pora kartu ilga laika, tas  susirupinimas tarpkoju yra laikinas ir jis greit nusibos.  Ir tada liks tik vertybes kures jus arba ishugdete budami kartu  arba nespejote ir ishsiskirsite kaip du laivai vandenyne.

5

Re: Reikalingas patarimas - paaiškinimas!!!

Zilvinai,tu kaip visada su saltu dusu,laiku ir vietoj,bet tam yra gydytojai-ginekologai,kurie paaiskina viska reiketu panelems daugiau su jais bendrauti,tada neaiskumu nebus:::402

6 (redagavo Tadas, 20 2011-02-28 18:17)

Re: Reikalingas patarimas - paaiškinimas!!!

Aš savo panelei lyiai taip pat sakau kad reikia pasikalbėti, pabendrauti su specialistais, nu bet kažko atrodo kad bijotų. Na nežinau, gal ir man nelabai malonu būtų kažkam tiesiai i akis pasakoti savo seksualines problemas ir t.t.

Žilvinai, nu jau dėl tų kralikų tai baisiai suklydai, tiesiog i pievas nuvarei, nes būtent, kad taip nėra,  kaip, kad tu sakai. Ji studentė, aš studentas, dar gyvenam su tėvais, net jei ir norėtumėm dulkintis kaip triušiai, to nebūtų įmanoma padaryt. Sakau jei norėtumėm, kadangi net nenorim. Nes gyvenime yra ne vien seksas, mes tiesiog esam laimingi vienas kitą turėdami, esam nuoširdūs, atviri ir suprantingi vienas kito atžvilgiu. O mano manymu tai ir yra svarbiausia santykiuose - atvirumas, nuoširdumas ir vienas kito supratimas. Tikrai ne seksas. Tik žinoma, seksas yra neatsiejama kiekvienos rimtos draugystės dalis.  Dabar pagalvok, jeigu mes pradraugave kažkur metus tik tada pirmąkart pasimylėjom, tad buvo jai pirmas kartas ir man pirmas kartas apskritai. Na o čia parašiau nes man rūpi kiekviena jos problema, bėda ar nelaimė, kadangi ji man yra pati svarbiausia mano gyvenime, tai ir rūpinuos ja. Ir užbaigiant viską, tiesiog galiu pasakyti, kad kaip tu sakai, mums ir patinka betką veikti kartu, kad ir tiesiog pasivaikščiojimas po parką kai geras oras, mes ir jaučiamės gerai, kai būnam vienas su kitu, pasikliaunam vienas kitu kiekvienoj situacijoj, linkim gero vienas kitam, dalinamės, esam atviri ir pasitikim vienas kitu. Tad Žilvinai, tikrai su tavo išsakyta nuomone visiškai sutinku, tik nuklydai su tais triušiais.

7

Re: Reikalingas patarimas - paaiškinimas!!!

Tadai,tu myli pirma karta,todel esi toks laimingas,nori pasidalinti dziaugsmu ir skausmu su visais,ovisi kiti jau atmyleje yra todel nelabai tave supranta,bet medikams ji turi pasirodyti,jau nuo pirmo karto ir pastoviai:::402

8

Re: Reikalingas patarimas - paaiškinimas!!!

Ok  tu pats geriau zinai situacija as tik galiu spelioti ish to ka tu parashai. Taip man susidare yspudis kad perdetai kishi savo nosy kur tau gal ir nereiketu Zinoma kiekvienam savo, bet man asmenishkai noretusi, savo erdve tureti. Neveltui gyditojei asmens sveikata pripazysta tik to asmens nuasavybe ir niekieno kito.

Ash asmenishkai sveikatos reikalus aptarineju tik su tiesiogiu asmeniu gerbdamas jo teises ir privatuma. 

Sakyciau savo pimpalo problemas gali skelpti vieshai forume ar kur tik tinkamas ta informacija priklauso tau, bet apie drauge pataciau nekalbeti tai nera tavo  tik jos reikalas ir tiesiog neetishka pie tai shnekineti vieshai.

Patarimas visiems harmonishku santykiu delei kalbekite ne apie zmones, bet sujeis.

Matai Tadai kaip ash galiu neteisingai tave apibudinti susidares nuamone. Lygei taip pat tu rizikuaji yzeisti savo drauge kalbedamas apie jos l. privacius sveikatos reikalus, net galbut visai to nenordams  tiesiog net nesusimastes apie tai. 

Jei ja pakankamai gerbi tai arba geai arbe nieko. Nes zmones susierzina ne del to kas yvyko, bet del to kaip jie suvokia arba aishkina ta yviky otai tik subjektyvi numone  nturinti neko bendro su tikove....

Jea cia anonimishkas forumas ir gal nieks del to nysizeis(?) turiu omeny tavo drauge .

Bet ash nepatarciau investuati i tokia rizika.  Pagalvok kaip pats atreguatumei uztikes netyciom jog tavo drauge rasho forume apie tavo pasididziavimo nesekmes(?) tau yakis ji nesako, nes visi truputi patepame vienas kita nekaltom melagystem del smagesniu santykiu vienas su kitu .

Kaip sakei tavo drauges vardas? Pamenu kazkokia panele rashe apie savo vaikino pimpalo reikalus....    cia tik iliustracija kad geriau suvoktum kaip tave mato publika.

Gentelmenas niekada blogai apie damas neatsiliepe ir saugo imtimes ju gyvenimo dalis, kitaip jis tu damu neturetu ....

9

Re: Reikalingas patarimas - paaiškinimas!!!

Na ir mėnėsinės gali būt, juk jos irgi kartais prasideda anksčiau laiko ar vėliau. Na bet, kad isitikintumėt tegu mergina pasidaro nėštumo testą ir bus aišku viskas.:)