Tema: Svajoniu salis
na tai kur noretumet nukeliauti, o gal net gyventi?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Svajoniu salis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na tai kur noretumet nukeliauti, o gal net gyventi?
noreciau su vaikinu patekt i negyvenama sala ir pabut dviese niekam netrukdomiems.....mmmm..........kaip noreciau.....:D
ten,kur nuostabi gamta,ten,kur daug zalumos,ten,kur nuosirdus ir draugiski zmones..i saules miesta..:)
o jei realiai mastant,tai traukia afrika,naujoji zelandija,japonija
man gerai yra ten kur as esu... lietuvoje irgi buvo gerai!
noriu gryzti i LIETUVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o vat ko labiausiai pasiilgstat is lietuvos? Loreta 16
havajai=)))
Australija ...pasaka
apie svajoniu sali niekad nesvajojau:) turbut man gerai ten kur db as esu:) Lietuvoj:)
Suomija.
Visur gerai Svajoniu salies neturiu, bet planuoju aplankyti Egipta, Graikija, Tailanda gal dar Japonija. Traukia didesni kulturu skirtumai
noreciau visur pabuvoti
Seiseliu salos Nebuvau ten bet seniai svajoju apie tai..:D
Fiji sala yra pati didziausia svajone, tikiuosi kada nors issipildys:)
Lithuania kur gimiau ir kur uzaugau
Australia....
mano swajoniu salis taj USA seip ra jamaica ir ispanija,italija bei graikija;)
prancuzija...weee,kajp man ten patinka :DDDD
kadanors issikraustysiu ten,nu aisku jeigu noras nepraejs,bet kazkodel manau kad praejs,nors db tai lb lb patinka ;D
Kosovas (smagus kurortas)
na yra daromas toks projektas uz 500 doleriu gali aplankyti kiek nori saliu tik svarbu judeti i prieki t.y. negalima grizti i ta pacia vieta ar pan...ir keliaujama apie 40 dienu...na tai kas turit pinigu tai puiki progra pamatyt pasauli, nes daugiau uz nieka nereiks moket...tik tuos 500 dolerius firmai kuri rengia si projekta...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Svajoniu salis