Re: Svajoniu salis
svajoniu salis, kur nors europos siaureje, pvz norvegijoje. toks klimatas man patinka. o gal kur nors kalnuose, kurgeles zydi... arba kur nors negyvenamoje saloje,kur nera zmoniu ir ju blogu emociju....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Svajoniu salis
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
svajoniu salis, kur nors europos siaureje, pvz norvegijoje. toks klimatas man patinka. o gal kur nors kalnuose, kurgeles zydi... arba kur nors negyvenamoje saloje,kur nera zmoniu ir ju blogu emociju....
noriu atgal iAnglija
na man asmenishkai tai Dubajus:)
Tikrai Dubajus tik ,ten miliardieriai gyvena :?
Monaco
Tibetas ten gyventi būtų ne piragai!
Ibiza
http://www.youtube.com/watch?v=BpyBwPQNyVU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nuRG2v0Put0&feature=related
Tenerife
Ispanija ..
Japonija
Norėčiau aplankyti Japnoniją, JAV, Iraną, Ispaniją, Turkiją.:)
Man svajoniu salis - Amerika, konkretaus atsakymo netureciau kodel, taciau tai vistiek svajoniu salis Labai noreciau ja pamatyti is arciau
Kowloonas,Kinija
afganistanas irakas somalis
reike antra puse susirast tada gera suprise i Rome vienam nuobodu ir siaip zmoniu neiskau kelionem.
Jo sito is vaikino moteris nesulauktu
nzn kodel, bet brazilija vilioja
prancuzija...weee,kajp man ten patinka :DDDD
kadanors issikraustysiu ten,nu aisku jeigu noras nepraejs,bet kazkodel manau kad praejs,nors db tai lb lb patinka ;D
Mane pora kartu buva **** tie prancuzai jo ka pamatyt gali jo faina bet kai ko paklausi kelio angliskai tai nekalba net restorane neaptarnauja,
kai pinigus paroda jau stebuklas angliskai moka kalbet .
Antarktida. Arba bet kur, kur galima pamatyti siaures pasvaiste...
noreciau nuvykti i Egipta pamatyti piramides
noreciau nuvaryt i kreta ir pavaikscioti po labirintus ir paspoksoti i minotaurus
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Svajoniu salis