1

Tema: Music styles

Kox muzikos stilius jum archiausiai shirdies?;] ir prashau nepradekit bullshit skiedimo "offtopic" apie tai, kuom vienas stilius geresnis uzh kita, kokie durni zhmones besidomintys kuriuom nors stilium. jeigu norit - parashykite prie stiliaus po megstamiausia grupe/atlikeja. smile
pachiam labiausiai patinka Hip-Hop.. atlikejas - 2pac wink

2

Re: Music styles

1. House, progresive - Hernan Cataneo, Anthony Pappa, Satoshi Tommie, James Zabiela, RyRalio ir t.t.
2. Jazz, blues, d & b: Jojo Mayer, Keith Jarret, Regina Carter, St. Germain, The road band, Eric Clapton ir t.t.
3. R & B, Hip hop, rap: Snoop dog, B.I.G., Pharel, Jay-Z, MOP, Ja Rule, The Game, R.Kely, Ashanti ir t.t.
4. Klasika: A. Piazzola, P. Chaikovskis ir t.t.

3

hip-hopas...labiausiai konektas zenitas sfera nors cia ir ne grinas hio-hopas
dar reagga.....agata kristi....5nizza......spagis......moo......el,zy.......nasty zhit..........unit..........ir begale kitu

4

Man irgi hip-hop.. 2pac, Cypress Hill, ish lt tai labiausiai gal Messiah.. kitu tai po 1 daina patinka..

5

Club (from progresive to dance): Special D; Dj Tiesto; Dj Blackie; Mark Oh n so on..

6

R&B ir aisku tyris ricinas smile

7

1.schranz
2.hard techno
3.hardcore
4.psy rance

8

R&B, Drum&Bass, Rap, Hip-hop, pop....vnz visi po truputuka;>

9

pagrindinis stilius tai techno, o pasigilinus labiau tai minimal techno, IDM, experimental techno smile

10

Man labiausiai patinka hip hop. Tarkim scc/necro/looptroop/cypress hill/redrama/24K/ ir pan.

11

man patinka punk-rock,rock

12

hip-hopo nes patinka klausyt zodziu kuriuose yra prasme !
klausau nasty shit messiah konekto G&G JBC ir dar dauk dauk dauk visokiu megtu klausyt undergroundo atlikeju

13

seip labiausiai tikra gyva rock bet seip mano kompe  groja ir hip-hop

14

rock, metal, psicho metal..... Linkin Park/Nighwish/Slipknot....

15

na man tai arciausiai shirdies tai rapas nes ten bent dainos prasmingos o ne kaip popse \tu mane mylejai dbaar palikai as verksiu amzinajjjjj\ nu kazkas panasiai manau kad tos dainos nieko verto  nu o rapas tai  malonu klausyt kai i zodzius isiklausai

16

Hip-hopas - 2Pac, Notorious B.I.G., Ying Yang twins, J-Kwon, The game, Speedy, Nelly, O-Marion ir tajp tolew :::140

17

electronic,trance,house,techno smile

18

Gabber (aka hardcore)  - RTC, Dj Lady Dana, Neophyte, Marc Acardipane, Dj Skinhead, Stunned Guys,  Dick Rules ir t.t. ir pan. [: Patinka, nes kaip bebutu daugiausiai tai nekomercine muzika. Pikta muzika. big_smile

19

man rap hip hop...cunninlynguists redrama atmosphere loop troop jurasic 5...nu dauk ju:D

20

The Beatles 4ever