41

Re: Music styles

man labiausiai prie sirdies puck rock, metal, rock, alternative, j-muzika lyg ir viskas...
ai ai dar klasika, o ypac piano solo

42

Nu man rockas ,punk rockas...kartais kasnors sunkesnio...Labai patinka My Chemical Romance smile

43

Tautvydas, 16 parašė:

Kox muzikos stilius jum archiausiai shirdies?;] ir prashau nepradekit bullshit skiedimo "offtopic" apie tai, kuom vienas stilius geresnis uzh kita, kokie durni zhmones besidomintys kuriuom nors stilium. jeigu norit - parashykite prie stiliaus po megstamiausia grupe/atlikeja. smile
pachiam labiausiai patinka Hip-Hop.. atlikejas - 2pac wink

mano taip pat megiamiausias 2pac;)

44

oj sejp daug ko klausau...nu labiausiai tj metal stilius dar rocko paklausau,ska,drum&bass,hardcore,gothic rock......is atlikeju tj: slipknot,sepultura,korpiklaani,soil i tep tuliau... smile

45

Klausausi visko po truputi... ;> bet trbt lbiausiai patinka rock,R&B,hip-hop,rap,punk ir pan...

46

Gerai, kad 2pac hip hoperis ^^
Retro / Electro / Pop smile Incognito A , Mercy Dance , Trumpas Sujungimas.

47

rokas gerai smile
doom metal dar geriau smile
o hevy metal  jau pasaka smile

48

nu siaip tai metalas- ACDC
rokas -aerismithai
punk rokas - green day
dainuojamoji poezija- S. MYkolaitis

49

Abstrakciai - METAL. Atlikeju gausybe.
Megstu senaji roka. Atilkeju gausybe.
Dainuojamosios poezijos neatsisakau. Topo virsui Saulius Mykolaitis.
Gotikine muzika tik kartais. Grupe viena - Within Temptation.
Megstu Gregorian. Atlikejai bevardziai.
Folkrockas irgi gerai. Pievos, Zalvarinis.

Turbut tiek.. Viskas kas skanu.

50

repas ir popsaas :0

51

man tai reegea, jungle, drum&bass house electro ir rokas smile

52

man tai dance. gal as cia vienintele tokia? ;D

53

ziauriai patinka indie rock, indie, na  dar blues. neseniai pradejau klausyt electronicos/electro clash bet reikia ilgai paieskot kad ka nors isskirtino atrastum. dar patinka alternative. noreciau labiau pasidomet dar dziasu. tiesa sakant klausau visokios muzikos bet geros ir man tai patinka!!

54

Reda, 14 parašė:

ziauriai patinka indie rock, indie, na  dar blues. neseniai pradejau klausyt electronicos/electro clash bet reikia ilgai paieskot kad ka nors isskirtino atrastum. dar patinka alternative. noreciau labiau pasidomet dar dziasu. tiesa sakant klausau visokios muzikos bet geros ir man tai patinka!!

Reda, jei patinka electroclash gali pameginti Miss Kittin. Galbut patiks.

Pati klausausi IDM, psy trance, moderniojo ir klasikinio jazz, downtempo, klasikos... baisiai senamadiska esu big_smile

55

Man geriausia tai hip-hop rep & R
B bei biskis popso:) :50 cent, DMX, Eminem, P.Diddy, Snoop dogg, Chris Brown, Usher, Xzibit, Flipsyde, Akon, Nelly, Sean Paul, Jay-Z, Bow Wow, R.Kelly, Cassidy, Pharrell, Ne-yo, Mims, Lloyd, G-unit, Chamillionaire, Black eyed Peas, Mattafix, Christina Aguilera, Nelly Furtado, Beyonce, Rihanna, Shakira, J.LO, Cassie, Pink, Avril Lavigne, Jojo, Kelly Clarkson, Sugababes, Baby Bash, Pussycat Dolls, Ciara, Fergie, Gwen Stefani....Nu ira ir kitu dainininku bei grupiu bet pavargau vardinti:)

56

Dora, 19 parašė:
Reda, 14 parašė:

Reda, jei patinka electroclash gali pameginti Miss Kittin. Galbut patiks.

Pati klausausi IDM, psy trance, moderniojo ir klasikinio jazz, downtempo, klasikos... baisiai senamadiska esu big_smile

parsisunciau pora dainu, visai neblogai:))

57

hip-Hopasz
Dance
lengvasz Rockasz
grpasz.. G&G Sindikatasz, Him,Chemikal Romance, ir da benkokios big_smile

58

Šiuo metu man arčiausiai širdies New Age muzika... Dar klausau Psychadelic, Electronic, Relaxing...
Anksčiau tokios muzikos net nemėgau, nes ten arba visai be žodžių, arba jų labai mažai. Klausydavausi Rock, jau buvau bepereinanti prie Metal... Bet mano siela reikalavo kažko lengvesnio.

59

hip-hop RandB nas, mobb deep, w-tang, Akon..

60

popsas, hip-hopas.