1

Tema: Rimtai nerimti žmonės

Noriu išsiaiškinti vieną dalyką, gal visgi kažko nesuprantu...

Kiek peržiūrėjau merginų anketų (kaip su vaikinais nežinau), tai apie 80% būna visai tuščios anketos.
Pvz. nurodyta ieško vyro, taip suprask kad ieško tik rimtų pažinčių, o anketa tuščia, kelios nuotraukos ir viskas... Mane tai jau knisa tokie dalykai, tai jei ieškot rimtų pažinčių, tai gal ir elkitės atitinkamai.

Kitas variantas "Parašyk ir sužinosi"... jomajo! Anketų tūkstančiai ir dar turiu gaišti laiką prašydamas kad parašytum ką nors apie save? Jei jūs čia tik žaidimus žaidžiat, tai gal pasirašykit, kad ieškot tik susirašinėjimo draugų.

Man pirmas įspūdis pamačius tuščią anketą, tuščia anketa - tuščia galva. O kvailos man tikrai nereikia... Suprantu būna kitų priežasčių kodėl tuščia anketa, pvz užsiregistravo visai nesenai arba tie kas nieko neieško arba drąsios merginos, kurios pačios IEŠKO, o tokių išvis vienetai, visos kitos sėdi kaip princesės įkalintos bokšte ir laukia biesai žino ko.

Tai toks patarimas: nors ir sunku kartais, bet įjunkit savo galveles ir priverskit pasirašyti bent keletą sakinių apie save ir kokio ieškote. Padidinsite gaunamų laiškų skaičių mažiausia 5 kartus. Norit tikėkit norit ne, bet vyram patinka protingos moterys, kurios gali kažką protingo pasakyti bent apie save. Kad nebūtų, paklausus kokie tavo privalumai, atsakymas, kad ai aš paprasta ir... va dar papus didelius turiu big_smile wtf...

2

Re: Rimtai nerimti žmonės

kiekvienas renkasi pagal save...
man, pavyzdžiui, keistai atrodo anketos, kuriose prirašyta "esu toks ir toks, ieškau tokios ir tokios"...

3

ir rašai kiekvienam laišką kuris kažiek patinka pagal išvaizdą?

4 (redagavo Uršulė, 25 2011-10-05 19:44)

aš nerašau kiekvienam.
tačiau tikrai neneigsiu, kad dažniausiai anketos aprašymą perskaitau tik tada, kai jau būnu daugiau pabendravusi su tuo žmogumi.
Būtent dėl tos priežasties mano anketoje ir nėra platesnio aprašymo apie mano norus ir pageidavimus, mano charakterio savybes ir pomėgius.

5

Na mat sakau, tik noriu išsiaiškinti priežastis, nes pagal tai kaip aš tai suprantu, mane tai erzina big_smile Mano toks skonis, kad vos ne visos patinka, tad bandau kažkaip filtruoti, nes visoms tikrai nėra galimybių parašyti ir susipažinti smile

6

Bet juk tai, kad ji parašys, kad ieško vyro ir rimtų santykių, pridės išsamų savęs aprašymą dar nereiškia, kad ji atrašys, jei tu parašysi...
Aš tai vis tiek laikysiuosi savo nuomonės, kad čia jokių standartų kaip bendrauti ir kaip užpildyti savo anketą negali būti.
Man tai išvis keista ta mada, kad čia daugelis parašo neatrašau į žinutes "labas" ir "kaip sekasi?", kartais būtent po tokių žodžių pavyksta tokį įdomų pokalbį sukurti, kad nesinori vos ne iki paryčių eiti miegoti. na, bet čia, žinoma, vienetai.

7

Tai aš ir nesakau kad būtinai turi atrašyti, suprantama, jei nepatinka išvaizda, na ką padarysi, visų skoniai skirtingi. O man asmeniškai reikia ypatingų savybių turinčios merginos, vien iš nuotraukos tą kartais sunku pasakyti, kartais užtenka paskaityti trumpą aprašymą, kad suprasti ar turi ieškomų savybių ar ne.
O rašyti visos "labas" nesiruošiu, labai nemėgstu taip trumpai prisistatinėti ir niekad to paties nesakau du kartus.

8

Sėkmės paieškose wink