Tema: Rimtai nerimti žmonės
Noriu išsiaiškinti vieną dalyką, gal visgi kažko nesuprantu...
Kiek peržiūrėjau merginų anketų (kaip su vaikinais nežinau), tai apie 80% būna visai tuščios anketos.
Pvz. nurodyta ieško vyro, taip suprask kad ieško tik rimtų pažinčių, o anketa tuščia, kelios nuotraukos ir viskas... Mane tai jau knisa tokie dalykai, tai jei ieškot rimtų pažinčių, tai gal ir elkitės atitinkamai.
Kitas variantas "Parašyk ir sužinosi"... jomajo! Anketų tūkstančiai ir dar turiu gaišti laiką prašydamas kad parašytum ką nors apie save? Jei jūs čia tik žaidimus žaidžiat, tai gal pasirašykit, kad ieškot tik susirašinėjimo draugų.
Man pirmas įspūdis pamačius tuščią anketą, tuščia anketa - tuščia galva. O kvailos man tikrai nereikia... Suprantu būna kitų priežasčių kodėl tuščia anketa, pvz užsiregistravo visai nesenai arba tie kas nieko neieško arba drąsios merginos, kurios pačios IEŠKO, o tokių išvis vienetai, visos kitos sėdi kaip princesės įkalintos bokšte ir laukia biesai žino ko.
Tai toks patarimas: nors ir sunku kartais, bet įjunkit savo galveles ir priverskit pasirašyti bent keletą sakinių apie save ir kokio ieškote. Padidinsite gaunamų laiškų skaičių mažiausia 5 kartus. Norit tikėkit norit ne, bet vyram patinka protingos moterys, kurios gali kažką protingo pasakyti bent apie save. Kad nebūtų, paklausus kokie tavo privalumai, atsakymas, kad ai aš paprasta ir... va dar papus didelius turiu wtf...