Tema: ar menas yra aktualus?
jei taip, tai kodėl?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → ar menas yra aktualus?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei taip, tai kodėl?
man aktualus. as juo gyvenu.
manau,kad vienokia ar kitokia meno apraiška yra aktuali kiekvienam,tik nevisi tai taip įvardija
Keistas klausimas..Menas yra visur..net paprasciausio saldytuvo formose yra menas..Taip kad jis beabejones aktualus.:)
kas cia per spamas ? vienas zmogus sukure 8 temas kas 2 min. sav17 paselai ?
aisku kad aktualu
Zinoma, kad menas yra aktualus, juk kiekvienam zmogui reikia kulturiskai pasikrauti, tik vieni eina i teatra, kiti- i kina ir t.t., yra labai daug ivairiu meno rusiu, kurias galime pasirinkti...
kas cia per spamas ? vienas zmogus sukure 8 temas kas 2 min. sav17 paselai ?
ne, aš tiesiog noriu pamatyti, kas ieskok.lt mėgsta pasikultūrinti ir pan. ;]
O...:) Zinoma, kad taip aktualus...:) Menas padeda isreiksti save...!;)
aisku kad aktualus be jo niekop nebutu....
tikrai taip. man tai darbas ir tuo paciu poilsis
na man tai ne darbas bet gruoziuosi meniniku darbais..
zinoma aktualu...Kur tik nepaziuresi visur yra meno,vienur daugiau kitur maziau...
na kodel gi ne... as manau kad taip...
be meno nebutu idomu.menas gydo,ikvepia,atpalaiduoja,ugdo menas domina.
Taip, visi pripazista, kad menas yra visur, kad supa mus, kur tik paziures. Na, bet tie ne meno zmones nu nesupranta daznai, kam reikalingas tas apstraktus menas, ka jose matyti, jei nieko nesimato, kompozicijoj nesusigaudo, ir tu sakyk jiem kiek nori, iki krauju gincykis, kad tame ir yra kartais visas grozis. Nesupranta jie ir tiek...oi kaip pikta man del to... Na dziugu kad nesigincija del akivaizdziu dalyku, kad ir buityje ir visur kur yra to meno begale.
man tai labai aktualu...nes megstu uzsiimti visokiais tokiais darbais...ir db.darau paveiksla
aishku aktualus.nes jis apie zmogu,ko nepasakysi apie versla,kuriam rupi tik babkes.
nelabai sutinku su tuo, kad menas yra saldytuvas
menas tai zmogaus israiska is jo sielos
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → ar menas yra aktualus?