61 (redagavo tinsanis, 30 2012-06-21 13:41)

Re: Santykiai su vienisomis mamytemis

dijaa, 35 parašė:
tinsanis, 30 parašė:

butent kad vyrai tik savo pinigus skaiciuoja-teisingai pastebejai

vai  vai,kaip iš mažvaikio vyru patapai....

o tu megeja svetimus skaiciuot? ir cia parodai kad esi suaugusi?
jai bandysiu izeidinet ir cia vau kieta?:)
mano pinigai as juos ir skaiciuoju-kaip ir mergina ka ji uzdirba tai jos,,

62

koks gyvenimas jei jauciamasi blogiau nei  blogai...apsidairyk,aplink tukstanciai kitu moteru,pamils ir ji ir vaikai..juk turi sakyt-esi laimingas ir gyveni geriau nei gerai...o ne atvirksciai....sekmes

63

Mano istorija baigesi tuo, kad sumokejau skolas, padariau remontus, dar siek tiek su baldais aptvarkiau, tada mane mete, gryzo jos buves vyras ir seimynele gyvena toliau laimingai, o as likau....
Neuzsisokit niekas ant tokiu.....

64

Tomas parašė:

Mano istorija baigesi tuo, kad sumokejau skolas, padariau remontus, dar siek tiek su baldais aptvarkiau, tada mane mete, gryzo jos buves vyras ir seimynele gyvena toliau laimingai, o as likau....

manau,nereikia nei mamyčių nei tėvelių pradėt guost per anksti,kol dar karšta,3metai po skirybų-ir viskas pasimato,be to,reikia šiek tiek ir daugiau matyt nei kas po sijonu ar kelnėse ,piniginėse,gal buvę sutuoktiniai-draugiškai bendrauja-""dėl vaikų""',viens kitam padeda-bet kuriuo paros metu,o gal kaip šuo su kate-tai  praėjus laiko tarpui ,kai pykčiai praeina-tikimybė susigerint 200proc,tai vat Tomuk,bet jei žinotum kur krisi-pagalvę pasidėtum,rizikuoja visi...:::124

65

Man  trys  vaikai  netrukdė
,mano  laimė aš  juos  galėjau  išlaikyti  viena,alimentų  nesiteisiau,bet  vyrui  susitikti  su  vaikais  leidau,lankė  5  metus  ,kol  tikėjosi,kad  gryšiu,okai  suprato  ,kad  nesusigražins,tai  ir  vaikų  nebereikėjo.Tai  žmogus ,kuris  galvojo  tik  apie  save,dabar  verkia,kad  neturi  vaikų,bet  pats  su  jais  nutraukė  ryšius.
Draugui  vyras  netrukdė,todėl,kad  vyrui   atėjus  pas  vaikus  juos  papuošdavau  ir  išleisdavau  į  svečius  pas  tėtį.
Draugo  ,kad  išlaikytų  mano  vaikus  nereikalavau,jei  vaikai   ką  ne  taip  padaro,tai  sakiau  tegu  pasako  man.Vaikams  pasakiau  aš  gražiai  elgiuosi  su  jūsų  draugais  ,bukite  geri  gražiai  elkitės  ir  su  mano  draugu  ir  draugėmis.
Buvo  situacija ,kai  parėjo  primuštas  sūnus,o  draugas  iškarto  nuėjo  su  berniukais  pakalbėti ir  pasakė  žinokit  jis  visada  turės  ,kas  jį  užstoja  vaikai  ,sakė  ,kad  jis  brangesnis  už  tėvą.
Dar  sūnus  nuvažiavo  per  savo  10  gimtadieni ,pas  tėva,  o  tas  jam  net  saldainių  nenupirko,nutraukė  santykius  su  vaikais  galutinai.
Taip  vyrai ,kad  savi  ar  svetimi  vaikai  jus  mylės  priklauso  nuo  jūsų,o  ypač  neauklėkit  vaikų  išgėrę,jie  to  nepamirš.
Mamos  jei  turite  draugą  ir  nenorite  prarasti,tai  kai  ateina  tėtis  pas  vaiką ,tai  tegu  jie  kartu  ir  būna,jūs  išsiskyrėte,ko  jums  dar  būti  kartu.

66

tiesa ta,kad gal ir bijo vyrai vienišų mamyčių,bet mes labiau bijom vyrų-su mažais vaikais.

67

Tomai blemba nepavydziu....

68

Svarbiausia cia ne pirmas kartas, kazkodel as tiesiog traukiu visoki bruda prie saves smile

69

Tomas parašė:

O tai jei būtų be vaiko, tai jau reikštų, kad taip nepasielgtų? Jei vyrai lekia paskui trumpus sijonus, silikoninius papus ar ką ten dar, tegu vėliau nekaltina tų barakudų, nes toks jų tikslas. Visi žino, bet juk pasimokyti reikia ant savo klaidų, svetimų neužtenka, ar ne?

70

Tomas parašė:

nu as visa tai buvau pradejes daryt big_smile masazai kas vakara.ryte kava.nuleki masina pasildai, nuo sniego nuvalai,valgyt pagamini ir t.t.as tik dirbau.daugiau nieko nepamenu.
bleeemba kaip skaudejo,kai ji mane paliko.bet as kantrus.sulaukiau.grizo.o paskuj atsigrebiau.paskausta redkarciais sirdute,vien nuo minties,kad gal per mazai.
ir labiausiai gyvenime nyvykele mylejau.paradoksas

71

jei rimtai snekant, tai jei su vaiku nesusitari, tada jau normaliai nieko nebus... Mamyte bet kokiu atveju pasirinks vaiko puse ir patvarkys tave finansine sio zodzio prasme.
Vaikas - geriausias indikatorius. Uzkariavai vaiko jausmus, uzkariavai mama. Nesugebejai to padaryti.... Nieko nebus.

72

Na taip nuo vaiko priklauso kaip klostysys santykiai su motina jo taciau mama turi noreti kad klostytusi tavo santykiai su vaiku kitaip jei ji i tai nededa pastangu nieko gero nebus

73

Manau reikia vyrui gerai apie viska rimtai pagalvoti...kad tures ne tik moteri myleti vet ir jos vaikus is pradziu atrodo oj viskas bus gerai o po to matai kad tai tik zodziai...

74

Tomas parašė:

nu tu ir glusas big_smile

75

taip suprantu kad nelengva, o as pvz.neprasau nieko is draugo jeigu rasciau tik kad nerandu visdar? ir daryt nieko nereike tik mane myleti, bet vyrai kosko bega? niekaip nesuprantu tu vyru? jei man kas kada butu ka padare?

76

edvardas parašė:
Tomas parašė:

nu tu ir glusas big_smile

glushas esi tu pats.zmogys irode kad sugeba pasirupint.o kad yra apgautas-tai gyvenimas,cia jo pamoka jo kryzius.daugiau taip nepasielgs.paskuj moterys stebisi kad vyrai sugadinti.

77

as isivaizduoju kokios butu skerdines,jai forumieciai susitiktu gyvai.aro prireiktu.:::a27:::529:::506:::500:::502

78

Nieko nebutu. Nes daugiau kaip puse is vis neateitu o kita elgtusi lygiai taip pat kaip gyvai elgiasi, o ne taip kaip cia..  Na po tam tikro kiekio alko gal ir apsidauzytu keli snukius, bet kartais ir tai sveika... O kad skerdyniu nebutu faktas.

79

Praejo puse metu kaip as vienas. Nuo to kazkaip tik i gera puse viskas pakrypo man. Pradejo atsirasti pinigu, nebeliko nervu, priaugau net 10 kg vienas besimaitindamas smile Tik zili plaukai niekur nedingo smile

80

Įdomi tema, perskaičiau nuo pat pradžių iki galo, mat pati esu vieniša mamytė ir iš pradžių galvojau, kad vyrams vaikas bus kliūtis.. o su laiku pasirodė, kad nė velnio, subrendę vyrai labai protingai į tai reaguoja smile Gal todėl, kad pas mus besimaišančio po kojomis biologinio tėčio ir su žiburiu nerasi smile Mes jam neįdomios nuo pat tada, kai sužinojo apie būsimą tėvystę..
Tikiu, kad tiek vyrams, tiek moterims, auginti ne savo vaiką yra sudėtinga ir reikalauja papildomų pastangų, nes turi užkariauti ne vieną, o dvi ar daugiau, širdžių. Taip, vaikas gali santykius išardyt, jei nepelnysi jo palankumo, bet gali būti ir taip kad turėsi ir mažą draugą, o jei dar pamilsi kaip savo, tai gali turėti ir dukrą/sūnų, juk ne taip ir svarbu ar tavo kraujas teka vaiko venomis, svarbu ar vaikas į tave reaguoja ir tave priima kaip tėtį/mamą.

Ir dar pastebėjimas dėl finansų.. labai keista buvo, kad šioje temoje keli žmonės prakalbo apie tai, kaip vienišos mamos tik surija jų pinigus ir pan. Ar jūs jausmus tikitės nupirkti?...juk ne piniguose ta meilė ir rūpestis atsiskleidžia wink

Ir temos autoriui turėčiau repliką... Nemanau, kad esmė buvo ji su vaiku ar be jo.. yra tokio būdo žmonių, kurie kitais tik naudojasi, ir nereikia dėl to dėti štampo visoms vienišoms mamytėms...
Kita vertus, mes nežinom, o galbūt tu nebuvai geresnis už tą jos buvusį, todėl ir grįžo pas jį...