Arturas parašė:Vaikas yra gimdomas tam kad butu uzaugintas meileje ir butu juo pasirupinta, kai vaikas auga be tevo tai jo vaikyste tikrai yra sunku. Ir moterys kurios gimdo vaikus be tevo daro didziule klaida, nes skriaudzia ne tik save bet ir savo vaika.
Taigi kalta yra moteris, kad vyras, kuriuo pasitikėjo, yra neatsakingas? Tikrai lengviausia suverst kaltę moteriai Antra, ne visi vaikai paliekami iki gimdymo, kitas gi mamas palieka pagimdžius, nes pabūgsta atsakomybės mūsų stiprioji lytis
Arturas parašė: O kitas dalykas jei tu pries abortus tai pasakyk ar galetum pvz auginti 12 vaiku? Daznai moteris isivaizduoja vaika kaip maza lelia su kuria reiks tik zaist. Pirmiausia manau moterys turetu pagalvoti ar ji gales vaikui duoti tai kad jis butu laimingas, nebutu kitu vaiku skaudinamas kad neturi tecio ir pan. o ne galvoti tik apie savo kvailus principus.
Turbūt vaikinas nežinai apie kontracepciją ir šiaip kitus būdus neužtaisyti vaiko... Man vaikas ne lelia, o rimtas atsakingas žingsnis..O vaiko laime dėl tėvo buvimo ar nebuvimo labai jau kvaila oponuoti, nes yra šeimų kur vaikui yra gėda pasakyti, kad turi tokį tėvą.
Arturas parašė: O kas liecia moteris su vaiku. Daznas vyras zino kad moteris su vaiku turi tikrai daug minusu. Pirmas dalykas vaikas visada zinos kad tai ne jo tevas ir daugelis vaiku tiesiog taip skaudina vyrus (pvz: tu man ne tevas, cia tu man neaiskink). KItas dalykas vyras turi iskart nert i santykius kuriuose svarbiausia persona yra ne jis o svetimas vaikas. Trecias vaikas privercia kazko atsisakyti, ne visur gali iseiti. O kaip santykiu pradzioje norysi pauzsti pasidziaug "medaus menesiu". O cia gaunas taip kad puoli iskart i sunkumus.
Todel moteri su vaiku gali rinktis tik tuo paties likimo vyras, arba nevykelis kuriam su moterim nesiseka.
Ir vėl gi drįstu ginčytis. Kaip vaikas priims kitą žmogų į šeimą priklauso nuo to, kaip jis auklėjamas ir kokios vertybės jam diegiamos.
Antra, nežinau kaip kitos moterys, bet man nekyla minties pradėjus pažintį vyrą pažindinti su vaiku ir užkrauti kažkokias užduotis su tuo susijusias. Taip pripažįstu, dėl vaiko turiu labiau ribotą laiką, bet tai lemia, kad kiekvienas susitikimas išnaudojamas produktyviau.
Bendrai paėmus, juk bet kokie santykiai yra sunkumas, nes reikia stengtis dėl kitos puselės, dėl kažko bendro...
O paskutinis sakinys, vos neužmušė mano viso optimizmo...bet vis tiek dar tikiuosi, kad Lietuvoj dar yra "sunkumų" nebijančių vaikinų