Topic: uz ka myli?
uz kokia budo, charakterio, kuno ir t.t. savybe mylite savo antrasias puses
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → uz ka myli?
uz kokia budo, charakterio, kuno ir t.t. savybe mylite savo antrasias puses
Kai myli, tai myli žmogų tokį, koks jis yra. Ne už kažką, ne dėl kažko, o tiesiog myli, nes jis apskritai toks yra. Myli ne tik jo privalumus, bet ir jo trūkumus, priimi jį tokį, koks jis yra, ir tokį, kokiuo jis gali tapti.
man labai patiko pasakymas , apie mokėjimą pamilti ne tik pliusus, bet ir minusus
man net kartais atrodo tie minusai labiau traukia nei pliusai lengviau įgaut azarto
jei jau kazka myli tai tikrai negalesi pasakyti uz ka.. nes tai butu nesamone myleti nes... juk myli tik del to kad myli..
as manau,kai sakoma jog myli ji toki koks jis yra,niu taip tikrai gali buti,bet po to pamastai, ir tikrai tu zinai kad tau be proto patinka jo zvilgsnis,jo melynos akys,tai kaip jis tave apkabina ,tave jaudina ir zavi jo eisena,jo vyriskas liemuo,jo balsas kai tu su juo sneki telefonu ir t.t. manau kad tie dalykai ir sudaro ta visuma ,del kurios mes sakome kad mylime juos tokius kokie jie yra ir tiek
manau kad kiekviena zmogu myli del skirtingu bruozu, pirma ispudi dazniausia sudaro isvaizda, bet seip svarbiausia zmogaus budas yra norint is tikro myleti
as myliu vaikinus uz ju supratinguma na bet dauguma ju tikri asilai:)nors tiesa pasakius dar ne karto ne vieno nesu mylejusi ;D
meilė tai yra jausmas, kuris atsiranda daugelio aspektų (tingiu juos visus vardinti) visumos poveikyje. Dėl vienokios ar kitokios šios meilės kategorijos mus traukia vienas prie kito. Labai gerai, apie tai parašyta šitame straipsnyje:
http://en.wikipedia.org/wiki/Love
(pažvelkim į viską iš modernesnės, t.y. moxlinės pusės) ;D
uz ka? hm... na nera tokiu dalyku uz ka... as ji tiesiog myli... su visom gerosiom ir blogosiom savybem o siaip nagrinejant jo charakteri, man labai patinka, kad jis moka bendrauti su zmonemis (cia atsiranda minusas, nes jis kartais visiskai nemoka patylet ir viska tiesmukiskai i akis iskloja), turi puiku humoro jausma, rupinasi manim
:D:D nors apsimetineja dideliu bosu, zinau, kad siaip jis yra labai jautrus.
turi gera galva, dar vadinu ji vaiksciojancia enciklopedija, nes jis viska visada zino
:D:D ir t.t.t.t.t.t. galeciau testi ir testi
jo, va cia tai mastymas , reikia myleti ir tiek, nereikia to daryti uz kaz ka
manau, kaj ji atrasiu, mylesiu uz tai kad jis egzistuoja, kad jis su manimi...:)
Na bent jau as sawo antrj puse myliu ir dazniausiais jas myledawau..uz nuosirduma,uz draugiskuma,gera elgesy,manieras,dzentelmeniskuma..tikraj isvaizda nebudawo svarbiausia ir kuo toliau to labiau darosi juokingiau kaj zmones sawo 2 puses renkasi pagal isvaizda nes juk su groziu negywensi...
o as mylejau ir su visom ydom, silpnybem ir gerumais... nes idealus zmones tiesiog neidomus, beje tokiu ir nera...
myleti uz kaska negalima... reikia tiesiog myleti... jei myli uz kaska tai cia nera meile...
as myliu savom isrinktaji uz visus jo trukumus ir privalumus o labiausiai uz tai kad padovanojo man maza stebukla,musu dukryte
,kas myli istikruju negali atsakyti konkreciai uz ka myli ta zmogu
Renata21, o kodėl negali? Gali. Aš pvz pirmiausai įsimylėjau savo vyro rankas, tada akis, tada jo sukeliamą orgazmą, o tada tik pabandžiau rasti kompromisą su jo neigiamom savybėm...:D
Viktorija24,bet konkreciai ivardink savybe uz kuria ji myli:V
Uz jo asmenybe,uz tai kad jis yra... kitaip sakant uz viska
uz nuosisrduma ir supratima=)
jie galvoji, kad myli uz isvaizda, tai vadinasi esi susizavejes jos isvaizda...jei manai, kad myli uz supratinguma, tai vadinasi esu susizavejes kokia ji supratinga, jei myli uz jos rupestinguma, tai tau neraliai patinka, kad ji rupestinga....
jei myli ir nezinai uz ka, tai vadinasi myli...
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → uz ka myli?