Тема: Ar patinka merginoms fotografuotis nuogomis? :)
Tai gi iškilo man toks klausimas, nes žinau, kad tikrai daug merginų nori arba turi savo nuogos foto ;D Tai dabar man įdomu kodėl jūs to norite? Ir ar turite jų?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ar patinka merginoms fotografuotis nuogomis? :)
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Tai gi iškilo man toks klausimas, nes žinau, kad tikrai daug merginų nori arba turi savo nuogos foto ;D Tai dabar man įdomu kodėl jūs to norite? Ir ar turite jų?
''nes žinau, kad tikrai daug merginų nori arba turi savo nuogos foto''
blogai zinai, ne visi nori ir turi tokias foto.
karoch as isskirtine matyt, nes neturiu ir nenoresiu ))
Nuogos dar dzin, blogiau yra tos, kur pasidaro erotines, tokias dar tinkamas (YMMV) dėt į pažinčių svetainę... ir susideda. Ir kartais tokių dalykų pamatai, kad kiaulių skerdyklą R'lyeah išpylus.
Yra tos, kurioms patinka - ir, priklausomai nuo intelekto (ar stokos), gins poziciją dar tave senamadišku, koncervatorium ir pan išvadindamos.
Yra toks, kur nepatinka.... ir va, argumentacija kaip Boženos.
O čia kartais ne slaptas tikslas temos išmučint, kad kuri plikšė pasidalintų savo fotolobynais? ;p
graži meninė foto - kodėl gi ne? Kai pasensi turėsi prisiminimą, kad buvai graži, jauna ir turėjai gražų kūną
Man tai asmeniškai gražiausia su gražiais drabužėliais,aišku turi mano nuomone šiek tiek nuogumo matytis
visos nuogos buna uz pinigus
kam taip kategoriškai? Čia tas pats gaunasi, kaip visi vyrai kiaulės
VISOS
kas tie visos
Kiek sitam tinklapi pastebejau tai nelabai merginos megsta apsinuogint,o gaila...
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ar patinka merginoms fotografuotis nuogomis? :)