Tema: Progressive House
Ko gero geriausia ka galiu pasiulyt...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ko gero geriausia ka galiu pasiulyt...
tai gal turi ka nors favorite?
deep dish - moscow ir toronto;) ai ir dar EM 05-06-19:)
Fred Everything & 20 For7 Featuring Vanessa Baker - Friday (Trentemoller Remix).mp3
DJ Hooligan, bet koks gabalas
visi super
nu tik ne dj hooligan.. nematau jame nieko to kas priklauso progressivui
sutinku.. .. gal zmones nores pasidalin tarkim cia savo muzika? nes matau negausiai cia paraso koki komentara matyt mazai tokiu yra kurie klauso tokia muzika
tokiu yra daug man rodos visi bent iki 20-21 metu ir ta tik teklauso po to jau keicia savo skoni bent man toks stylius tikrai igryses:)ee nors kartais kai nuotaika buna pasiklausau bet mazokai:))
tokiu yra daug man rodos visi bent iki 20-21 metu ir ta tik teklauso po to jau keicia savo skoni bent man toks stylius tikrai igryses:)ee nors kartais kai nuotaika buna pasiklausau bet mazokai:))
mm.. na tikrai progresyvistu tikrai pastaruoju metu daugybe BET tikrai ne visi tik ta ir klauso...
man patinka elektronine muzika ir house visai prijauciu.. bet kazkodel progresyvas niekad nekabino.. gabalas greit igrista.. ir sausa dazniausiai na cia tik mano nuomone..
O man visa dabartine muzika tik komercija kvepia....
man pvz tie kamatozai, ratinių muzika, tai nea, nelabai, turi būti kasnors meldingesnio. ankščiau buvau išvis pasinešęs hardtechno klausyti, jei kam idomu yra psl www.hardsignal.net, ten nepakartojami hardtechno setai, dabar kolkas prie ramaus trance esu persimetęs. ypač mašiytėj kai užpjauna tai gerai lieka
na ziurint ka klausai.. tarkim tas pats progressas yra supopsejas, bet del to nepradesi klausyt tranco kokio, geri Djs supopsejusy gabala padaro taip kad beklausant jo stoga rauna belenkaip tai vat tautieciai.. kas nors gal muzika keistis nori?
Na Rolandas minejo, jog dabartine muzika komercija kvepia.. Pritariu. Zinoma ne visa.. bet didzioji dalis t.y. populiarus DJ, kurie jau senokai spejo pajust zaliuju banknotu kvapa, pasidave komercijai. Taciau vis dar gimsta nauju, ydomiu atlikeju, kurie dar nera sugadinti O kas del...
man pvz tie kamatozai, ratinių muzika, tai nea, nelabai, turi būti kasnors meldingesnio. ankščiau buvau išvis pasinešęs hardtechno klausyti..
Tai vyruti, galiu pasakyt, kad hardtechno niekuo nenusiledzia ratuotu riteriu komandomis ir kamatozais, dalyvaujanciais sokiu salese.. Ir melodingsesnio hardtech stiliuje, negu progressive, as tiesa sakant, nematau..
Peace.
Gal kam pravers.. parsidownloadint ivairiu stiliu muzikos
jei reik daugiau rasykit, galesiu papastint:)
http://www.chillout.co.yu/diskusije/
http://www.iomega.pixelhosting.net/index.php?op=edito
na gal nebaus komisija uz muzikos dalinimasi
http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=3DUIC56INC6I21GKAZXFHT6ZGN
nu tik ne dj hooligan.. nematau jame nieko to kas priklauso progressivui
klausimas ka tu skaitai progressive?
Progresivve, nera elektorines muzikos streamas kaip sakant rusis ar kryptis ar stilius. Tai stiliaus porusis, kaip Progressive Trance, Progressive House ir t.t.
butent kad porusis.. bet as apie dj sneku... kad jis ... nu man tai sh!
del skoni aisku nesigincijama
tai taip.. bet tokio dj net lietuvoje nenoreciau matyti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House