Re: Progressive House
joo sake del tu eiliu ir man nu kiek zinau dar daug kas kaupiasi Trakam..
:]
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
joo sake del tu eiliu ir man nu kiek zinau dar daug kas kaupiasi Trakam..
:]
agha.. sasha.. et as galvoju i organzza varyt party jachklube liepos 14
nu gerai kai tu kaune gyweni...aj as tai traku lauksiu :D:] taupysiu pinigelius :=D:D):D)
tai jau bilietai yra, pirk pradzioj bus pigiau )
zinau kad yra.. rytoj einu jau pirkt
oki ir man pajamk
Gerai ten buvo per Herman ir eiliu nebuvo tik apie pirma val buvo beveik pilna zmoniu.Grojo tai gerai nors visai nepanssiai kaip metrodance ir renesanse.Sakyciau labai stipri ir pikta muzika buvo ta diean net nesitikejau is jo,kad taip pagros.
as tai nebepamenu kada paskutiny kart exite buvau ;D
hernan taigy toky dance :stumia man atrodo:D o kas trakuose ?:D man ir sako aukujet trakai bet bolia kas ten bus ?
corstein: nzn kaip lietuvoje pagros bet kaip grojo s.airijoje tai nesveikas
p.s kas zinot DJ WayneEins LEE ???????
o as tokiu ne pazistu
hernanas dance? kazka vaikeli maisai... trakuose sasha.. ir tu dar nzn?
Yra dvi žmonių grupės - vieni kurie klauso progressive nes jiems tai mados reikalas, o kiti - rimtai domissi šiuo stiliumi ir jiems tai yra viskas. Nepritariu nuomonei kad progressive klausosi visi iki 20/21 m o po to keičia stilių, nė velnio, sutinku isšvis mažai žmonių kam jis patinka. Kas jį rimtai propaguoja tai abejoju kad taip lengvai ims ir paskeis pomėgius.
hernan taigy toky dance :stumia man atrodo:D o kas trakuose ?:D man ir sako aukujet trakai bet bolia kas ten bus ?
![]()
corstein: nzn kaip lietuvoje pagros bet kaip grojo s.airijoje tai nesveikas
![]()
p.s kas zinot DJ WayneEins LEE ???????
http://www.purefuture.lt:8080/purefuture/trakai06 va tau nuoroda skaiyk kiek tik sirdute geidzia :D:D:]
**** as ne lietuvoi todel ir nzn kas trakuose o del hernan nu sakau lygtais
beje jis man nelabai
nu aisku klubuose kai pagroja tai pasaka bet poto daznai buna kad sh
Yra dvi žmonių grupės - vieni kurie klauso progressive nes jiems tai mados reikalas, o kiti - rimtai domissi šiuo stiliumi ir jiems tai yra viskas. Nepritariu nuomonei kad progressive klausosi visi iki 20/21 m o po to keičia stilių, nė velnio, sutinku isšvis mažai žmonių kam jis patinka. Kas jį rimtai propaguoja tai abejoju kad taip lengvai ims ir paskeis pomėgius.
na patinka man... klausau nes patinka! ne jokia mada! niekam nesiulau klausyk sita, o ne kita. gera mintis, bet mada yra ta, kad va Evaldas sake kad Hernanas groja popsa... nzn geriau patylet, o ne sakyk kad popsa groja
Mantas, 21 parašė:Yra dvi žmonių grupės - vieni kurie klauso progressive nes jiems tai mados reikalas, o kiti - rimtai domissi šiuo stiliumi ir jiems tai yra viskas. Nepritariu nuomonei kad progressive klausosi visi iki 20/21 m o po to keičia stilių, nė velnio, sutinku isšvis mažai žmonių kam jis patinka. Kas jį rimtai propaguoja tai abejoju kad taip lengvai ims ir paskeis pomėgius.
na patinka man... klausau nes patinka! ne jokia mada! niekam nesiulau klausyk sita, o ne kita. gera mintis, bet mada yra ta, kad va Evaldas sake kad Hernanas groja popsa... nzn geriau patylet, o ne sakyk kad popsa groja
ha ha haLOL nu jie tau dance ir popsas yra tas pac tai tau gerau patylet siaip as pac progressyva klausau ne del mados o patinka:P taip kad nereikia cia skynti razmarinu is mano sodo
Busim trakuosna, ivertinsim kaip Sasha grajins ;] Patiko progressive house seniai.. pries kokius 4 metus.. kai tik atsirado Lietuvoje.. Tada veiksmas vyko Gravity cikle Evolution
Evaldai! tai cia tu sakei kad Hernanas groja popsa! as neklausau nei popso nei dance!
parodyk poosta kad sakiau groja POPSA duok man tiksliai nurodyta zody POPSA o jei tau DANCE yra popsas tai reiskia viskas yra popsas . hard dance aka pagal gyti yra HARD POPSAS !!!
jei nesikartosiu tai Kings of Leon - milk(stretch and vern edit)
galesiu atsiusti kam
ir jei neklystu ne ripa
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House