Re: Progressive House
turim sita, jau labai senai )
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
turim sita, jau labai senai )
parodyk poosta kad sakiau groja POPSA duok man tiksliai nurodyta zody POPSA o jei tau DANCE yra popsas tai reiskia viskas yra popsas . hard dance aka pagal gyti yra HARD POPSAS !!!
dance yra tai ka groja per radija! o hernano negroja, taip kad...
Gytis turi gal skype? beje...originalas pas tave ar ripintas?
parodyk poosta kad sakiau groja POPSA duok man tiksliai nurodyta zody POPSA o jei tau DANCE yra popsas tai reiskia viskas yra popsas . hard dance aka pagal gyti yra HARD POPSAS !!!
hard dance apskritai toki padara pirma karta girdziu ;/
gytis aik aik? tai reiskia ner pasaulyje rogressyve yra dancas nes siaip daug ka per radija groja ! ir hernanus ir sashas ir zabielas ir t.t ) aisku nebent kalbi apie lt radija.
o kad tau dance yra kas per radija groja tai tada geriau pasakyk is pradziu kad man DANCE yra ka groja per radija o nesakyk kad sakaiu jog dance yra POPSAS yra du skirtingi dalykai, ir raides skyriasi ri grojimo stylius
tai as nesneku apie internetines radijas, kur leidzia progressyva, cia kita kalba, bet jai leidzia house muzika, tai neleidzia dance..
krc anyway cia belzabubai gaunasi visokie.. dance yra dance . popsas yra popsas pasiziurim i stylius ir pamatysi:) baigiam ce mushtys as ir ne apie ineto radijas )
p.s E davaite budym zhyt druzhna:)
~
oooo pagaliau susitaiket :D:D:D:]
xaxa kas nors ryt varot i jacht kluba?
mhm...
DJ Prato-Sept Mix Rendered akujenas breaksas
;D
Pritariu
kam?
mamai:D
mamakai
total OT taip ir toliau:D
true true
gerai niekas nieko nezinot tai eikit jus peklon:) keiciam ot i t
Dj Wayne Ellis Lee
www.beatsfactory.com
siaip verta paklausyt niekad negalvojau kad progressive breaks/ nu skool taip limpa ir aplomai ten progressive house yra
enjoy klausydami:) gal ir seni gal jus daug ka turit nzn as tesiog neseniai ta psl radau:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House