Re: Progressive House
jam aliukai yra house muzika =]
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
pogresyvcikai... apsilankykit kada kokiam normaliam techno ar dnb tuse, nors suprasit is kur kojos dyxta.. nesuprantu kaip jus galit tusintis per ta pati 4X4 monotoniska ritma su visokiomis plaukianciomis melodijomis.. nuobodu gi juk.. nei pasitaskyt nomaliai nieko. tik stovet ir linguot kaip vejo blaskomam medziui.. \/
paziuri i monikos anketa ir pamirsti apie ka tema ))
tuoj parsides eilini syki mustynes tarp progresyvciku ir dnb =] monce gal sutarima taip: mes klausom progreso ir esam laimingi, ant dnb newarom.. tu tuo tarpu taskaisi pagal dnb ir sprunki lauk is progreso forumo.. =]
hr... progresyvas ir yra houseas .. hr..
neprikolink.. zmones nesupranta .. dar supras kad alikai yra progresas.. o beja pats matai kad daugelis raso postus ir patys nesupranta kokiam forume sneka.. tema progresas.. o jie apie dnb.. tai belenkas.. daugiau nieko negaliu bepridurt..
Martynas, 19 wrote:jam aliukai yra house muzika =]
neprikolink.. zmones nesupranta .. dar supras kad alikai yra progresas.. o beja pats matai kad daugelis raso postus ir patys nesupranta kokiam forume sneka.. tema progresas.. o jie apie dnb.. tai belenkas.. daugiau nieko negaliu bepridurt..
na kad pats pradejai rasyt apie aliukus.. gi liaudis gali supraast, kad nick warren priklauso jiems..
Man tai Andriano Celentano yra progressive..:)
Durniukai ir cia tapati gincinasi.:)
tu cia protingiausias..
zmones kur galima gauti progressiviuko normalaus??? **** uzsiknistu ieskoti... daug turiu bet man reiketu ko nors naujesnio....
cia rasi 74 Way Out West (shiai kompanijai priklauso Nick Warren) setus.. ir dar visa kruva garsiausiu dju setus
http://www.hybridized.org/sets/?artist=4
zmones kur galima gauti progressiviuko normalaus??? **** uzsiknistu ieskoti... daug turiu bet man reiketu ko nors naujesnio....
kas nori tas randa.. vadinas ieskoti nemoki
kaip pastebejau dauguma tarp 18 19 20 domisi progresyvu kai pasidaro keliai atviri i klubus... po to arba sunkeja muzika arba svelneja...daukam ish pazystamu taip...
nuo 16 metu i klubus einu...
progresyvas :-D
gerai ar blogai?
kaskart klausausi ta pati gabali ir jis kaskart vis labiau patinka aijsku yra rubos kai atbunka klausa nuo to pacio ritmo tada reikia keisti stiliu bet laikinai.
gerai kad nors laikinai
Na tai pasakokite kokiuose tokio stiliaus muzikos renginiuose lankėtės, ar patiko, ar ne ir kodėl Aš pati tai labai gailiuosi, kad į AvB nenuvariau, nors ir turėjau galimybę. Tiesiog kažkas susišvietė galvoj, kad nepatiks, dar biški sveikata sušlubavo (sėdžiu va su temperatūra), bet iš atsiliepimų supratau, kad renginys nerealus buvo ir prakeikiau save, kad nesudalyvavau jame :{} Paskutinis kuriame buvau tai buvo Dj Tiesto pasirodymas. Nors nuomonių girdėjau visokių, ir dauguma, ne pačių geriausių, pati likau patenkinta. Dabar planuose Satoshi Tomiie įrašytas :-] Gal kas varysit?
tai pasidalinkim muzika jai yra norinciu parasykit
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House