1

Tema: komplimentas

labai iškalbingas----"bambukas"...norėčiau tokio užsitarnaut:::110

2

Re: komplimentas

:::a18

3

liberti, 38 parašė:

labai iškalbingas----"bambukas"...norėčiau tokio užsitarnaut:::110

jaigu ka tai ryskei jai ne soskes truksta

4

:::a58 neitikėtina bukybė...žemiau "plintuso" dija,35 brangute

5

tik visai nesuvokdama,nes mąstymo galių neduota,dija parodė simbolį veiksmo atsakant į komplimento "bambukas" prasmes:::b47

6

ramunas,36,dėkui ŠŠŠ Tavo rašliavą suprantu ir tiesioginiu būdu ir tarp eilučiu..kiek turiu aš,tai linkiu bent lašelio pačiam..na o trūksta visada Žmogui smalsiam ĮDOMIŲ,ORIGINALIŲ,IŠRADINGŲ ir VEIKLIŲ kitų Žmonių:::138

7

vaišinu visus GILIŲ KAVA-:::524Ąžuolas -tvirtybės,jėgos simbolis,be mineralų gausių yra A,C,B3 vitaminų...ypač tinka pasilpusiems..skanaus budrumo:::138

8

liberti, 38 parašė:

ramunas,36,dėkui ŠŠŠ Tavo rašliavą suprantu ir tiesioginiu būdu ir tarp eilučiu..kiek turiu aš,tai linkiu bent lašelio pačiam..na o trūksta visada Žmogui smalsiam ĮDOMIŲ,ORIGINALIŲ,IŠRADINGŲ ir VEIKLIŲ kitų Žmonių:::138

o ko tu tikejais brieda kaskoki nesdama temu prikurei dafiga o palaikimo ir bendros minties nifiga darik isvadas

9

liberti, 38 parašė:

tik visai nesuvokdama,nes mąstymo galių neduota,dija parodė simbolį veiksmo atsakant į komplimento "bambukas" prasmes:::b47

:::124,aš tik jūsų pokalbį palaikau, brangenybės jūs mūsų

10

įtariu kompanijoj prie staliuko -įdomu būtų:::b54 jus stebėti

11

leipstu juokais nuo komentarų...liuks

12

prie staliuko žalią šviesą palaikyčiau jums,kol nusitašytumėt,o tada pakutenčiau jums proto ugliukus...kodėl taip?nes baisingai agresyvūs ir nekalbūs būtumėt išsyk

13

trumpai apie "BAMBUKĄ".....pasodinta sėkla šio medžio ištisus 5 metus "tyli",matosi tik gležnas daigelis,bet  didelis "darbas" vyksta po žeme ir į plotį ir į gyli,tokio galingumo ir sudėtingumo šaknys pinasi,kurių veik joks pasaulio medis daugiau neturi ir po 5 metų ,kaip fontanas šokteli stiprus ,aukštas ,lieknas stiebas....mintis tokia---protas iš niekur neatsiranda,daug ir daug peno,patirties,darbo su juo reikia.....

14

parašysiu aš apie bambuko reikšmę ir jo vadinimą. sakoma žmonės bukas kaip bambukas,tai ar jums tinka toks komplimentas pagalvokit,mums atsakymo žinoti nereikia

15

"žmonės" šie yra minia pilkoji,kurie sako ir negalvoja iš tokių minties doros lauk netenka,taip kad Deividas 23 iš tokių gretų :::138anui

16

aš ir norėčiau gilių kavos:::415

17

džon borna nuo GILIŲ KAVOS,bet drūtas noras subręsta mintį skleisti

18

:::012matau plonybes tarp eilučių dija,35 prigavo

19

man tiesa sakant  vis nedaeina,apie ką jūs čia:::b20 burbulinėjat?

20

čia daeina tik autorei šios temos,kuri pažengusi į aukštąsias materijas ir turbūt mes per daug mirtingi suprasti jos gilias mintis. Autorė matomai jau didelis bambukas