Тема: komplimentas
labai iškalbingas----"bambukas"...norėčiau tokio užsitarnaut
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → komplimentas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
jaigu ka tai ryskei jai ne soskes truksta
neitikėtina bukybė...žemiau "plintuso" dija,35 brangute
tik visai nesuvokdama,nes mąstymo galių neduota,dija parodė simbolį veiksmo atsakant į komplimento "bambukas" prasmes
ramunas,36,dėkui ŠŠŠ Tavo rašliavą suprantu ir tiesioginiu būdu ir tarp eilučiu..kiek turiu aš,tai linkiu bent lašelio pačiam..na o trūksta visada Žmogui smalsiam ĮDOMIŲ,ORIGINALIŲ,IŠRADINGŲ ir VEIKLIŲ kitų Žmonių
vaišinu visus GILIŲ KAVA-Ąžuolas -tvirtybės,jėgos simbolis,be mineralų gausių yra A,C,B3 vitaminų...ypač tinka pasilpusiems..skanaus budrumo
ramunas,36,dėkui ŠŠŠ Tavo rašliavą suprantu ir tiesioginiu būdu ir tarp eilučiu..kiek turiu aš,tai linkiu bent lašelio pačiam..na o trūksta visada Žmogui smalsiam ĮDOMIŲ,ORIGINALIŲ,IŠRADINGŲ ir VEIKLIŲ kitų Žmonių
o ko tu tikejais brieda kaskoki nesdama temu prikurei dafiga o palaikimo ir bendros minties nifiga darik isvadas
tik visai nesuvokdama,nes mąstymo galių neduota,dija parodė simbolį veiksmo atsakant į komplimento "bambukas" prasmes
,aš tik jūsų pokalbį palaikau, brangenybės jūs mūsų
įtariu kompanijoj prie staliuko -įdomu būtų jus stebėti
leipstu juokais nuo komentarų...liuks
prie staliuko žalią šviesą palaikyčiau jums,kol nusitašytumėt,o tada pakutenčiau jums proto ugliukus...kodėl taip?nes baisingai agresyvūs ir nekalbūs būtumėt išsyk
trumpai apie "BAMBUKĄ".....pasodinta sėkla šio medžio ištisus 5 metus "tyli",matosi tik gležnas daigelis,bet didelis "darbas" vyksta po žeme ir į plotį ir į gyli,tokio galingumo ir sudėtingumo šaknys pinasi,kurių veik joks pasaulio medis daugiau neturi ir po 5 metų ,kaip fontanas šokteli stiprus ,aukštas ,lieknas stiebas....mintis tokia---protas iš niekur neatsiranda,daug ir daug peno,patirties,darbo su juo reikia.....
parašysiu aš apie bambuko reikšmę ir jo vadinimą. sakoma žmonės bukas kaip bambukas,tai ar jums tinka toks komplimentas pagalvokit,mums atsakymo žinoti nereikia
"žmonės" šie yra minia pilkoji,kurie sako ir negalvoja iš tokių minties doros lauk netenka,taip kad Deividas 23 iš tokių gretų anui
aš ir norėčiau gilių kavos
džon borna nuo GILIŲ KAVOS,bet drūtas noras subręsta mintį skleisti
matau plonybes tarp eilučių dija,35 prigavo
man tiesa sakant vis nedaeina,apie ką jūs čia burbulinėjat?
čia daeina tik autorei šios temos,kuri pažengusi į aukštąsias materijas ir turbūt mes per daug mirtingi suprasti jos gilias mintis. Autorė matomai jau didelis bambukas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → komplimentas