Aivaras wrote:Na jei kokios ir bijo tai baisi matyt labai...
O jei rimtai tai kas tamstai tai pasake? Mama?
Nes pagal tamstos amziu sprendziant... Netelpa nei i viena kategorija....
Stipri fiziskai.. sprendziant is lieknos figuros.. na gal... bet tikrai yra stipresniu..
Finansiskai nepriklausoma 20 ies? Idomu kieno deka tokio amziaus finansiskai nepriklausoma ir ar tikrai nepriklausoma...
Issilavinus? Pagal amziu sprendziant tai kazkur dar tik antram kurse turetu lavintis tamsta...
Ir apskritai ar tamsta tokiu metu budama labai daug vyru jau pazysta kad galetu teigti jog ne Petriukas ir Jonukas is mokyklos ar univero suolo tokiu moteru bijo o vyrai visumoje....
kurdama temą neturėjau omenyje, kad aš esu ta stipri moteris. Juk ir temoje minėjau ne vien kartą.
Aivarai, visų pirma aš gal žmogus, kuris ne visada gali prieiti prie kompiuterio ar atrasti laiko tęsti diskusijai, vis gi vasara.
Temos pavadinimą paėmiau iš kito saito, jos nekeičiau, tad nereikia dabar spėlioti kas dėjosi mano galvelėje kad pasirinkau būtent žodį 'bijo'.
Beje, kaip rašė Donatas, aš nesakau, kad vyrai bijo stiprių moterų, o pateikiau klausimą pamastymui. Ar iš tiesų bijo, ir kokių stiprybės bruožų.
didžiausias ieskok.lt portalo filosofas. Nereikia pradėt lot, nežinant aplinkybių, jau gi ne vaikas, turėtum žinoti. Ir jei čia tau tokia jau nieko verta diskusija ir tema tokia apgailėtina, tai kyla klausimas ar tu veikt neturi ką ar tik šiaip pasibedavot į šią tema ateini. Protingas vyras paskaitytu, nusijuoktu ir apeitu šią nereikšmingą temą :-)