61

Re: Kodėl vyrai bijo stiprių moterų?

palaukit palaukit liaudis. O kas patvirtino teigini, kad istikruju vyrai bijo stipriu moteru? Kodel tai imama kaip aksioma? Juk tai tik teorinis pamastymas. Tai visu pirma reiktu issiaiskint ar istiesu bijo, o tada aiskintis, kuriu butent "stiprybes" bruozu.

62

Donatas пишет:

palaukit palaukit liaudis. O kas patvirtino teigini, kad istikruju vyrai bijo stipriu moteru? Kodel tai imama kaip aksioma? Juk tai tik teorinis pamastymas. Tai visu pirma reiktu issiaiskint ar istiesu bijo, o tada aiskintis, kuriu butent "stiprybes" bruozu.

Ka as visa laika ir bandau pasakyti... Kas ju bijo?
O asmeniskai is savo patirties, be galo gerbiu viena mergina uz jos dvasine stiprybe.. Mazai manau vyru tokiu butu.. Ji uz mane milijona kartu stipresne tuo atzvilgiu. Ar as jos bijau, nei velnio... As ja uz tai gerbiu, nuosirdziai..
Bet nepateisinu jos minksto charakterio.
O ir kaip jau sakiau del kitu stiprybes bruozu... Dar nemaciau kad nors vienas nualpes nuo to butu... Tiesiog tau tai tinka arba ne.... Bet tai jokiu budu ne baime. Baime tai kai i kelnes darai, kai alpsti ar panasiai... kazkaip man dar to nei karto nera nutike.. tuo labiau su moterim.. Be to dar vienas aspektas daznai maisomas su baime.. Baime ir atsargumas.
Pvz, buvo atveju kai netgi cia, nezinau stipri ar ne, bet per daug idomiu klausimu uzduoda... tiesiog siunti ant viso gero ir tiek... Del viso pikto... Maza kas po ta anketa yra.. Cia panasiai kai eini gatve ir tamsiame skersgatvyje matai grupe isgerusiu jaunuoliu... Netgi patys kieciausi sako apeik juos... Kai kas pasakys bailys..

63

atkreipkit demesy i tai kad kur rasit tema sukurta merginos ir klausima uzdavines visad bus pamineta baime ir pan,,,nesamone,,,   na cia moteriskas mastymas sugalvot klausima i jy atsakyt ir vistek likt nepatenkintai,,,,,

64

normalus visad stengsis apeit ,,isvengt bet krastutiniu atveju ,,,kas bebutu nors viena su savim nusitemsiu kad ten smile liudna nebutu

65

As atkreipiau demesi i kitka... ne kad  tema sukuriama... o po kiek laiko ne tik kad temos autoriaus bet ir anketos nelike... zodziu paloti svarbu ir tiek.,.. Tiek ir tevertos tada tokios temos.. kaip ir sios temos pavadinimas... Palojo dvi dienas ir dingo matyt burna stipri uzimta kazkuo... Tai kas ko bijo taip ir neaisku patapo... Tas kuris loja ar tas kuris atsako? Tuo labiau uz tai ka loja...

66

suns balsas i dangu neina|:)

67 (2012-07-04 18:24 отредактировано Eglė)

Aivaras пишет:

Na jei kokios ir bijo tai baisi matyt labai...
O jei rimtai tai kas tamstai tai pasake? Mama?
Nes pagal tamstos amziu sprendziant... Netelpa nei i viena kategorija....
Stipri fiziskai.. sprendziant is lieknos figuros.. na gal... bet tikrai yra stipresniu..
Finansiskai nepriklausoma 20 ies? Idomu kieno deka tokio amziaus finansiskai nepriklausoma ir ar tikrai nepriklausoma...
Issilavinus? Pagal amziu sprendziant tai kazkur dar tik antram kurse turetu lavintis tamsta...
Ir apskritai ar tamsta tokiu metu budama labai daug vyru jau pazysta kad galetu teigti jog ne Petriukas ir Jonukas is mokyklos ar univero suolo tokiu moteru bijo o vyrai visumoje....

kurdama temą neturėjau omenyje, kad aš esu ta stipri moteris. Juk ir temoje minėjau ne vien kartą.

Aivarai, visų pirma aš gal žmogus, kuris ne visada gali prieiti prie kompiuterio ar atrasti laiko tęsti diskusijai, vis gi vasara.

Temos pavadinimą paėmiau iš kito saito, jos nekeičiau, tad nereikia dabar spėlioti kas dėjosi mano galvelėje kad pasirinkau būtent žodį 'bijo'.

Beje, kaip rašė Donatas, aš nesakau, kad vyrai bijo stiprių moterų, o pateikiau klausimą pamastymui. Ar iš tiesų bijo, ir kokių stiprybės bruožų.

didžiausias ieskok.lt portalo filosofas. Nereikia pradėt lot, nežinant aplinkybių, jau gi ne vaikas, turėtum žinoti. Ir jei čia tau tokia jau nieko verta diskusija ir tema tokia apgailėtina, tai kyla klausimas ar tu veikt neturi ką ar tik šiaip pasibedavot į šią tema ateini. Protingas vyras paskaitytu, nusijuoktu ir apeitu šią nereikšmingą temą :-)

68

Gerai, gerai... supratau.. big_smile
Atspejai veikti nera ka, tiesiog laika uzmusineju smile

69

Stiprių moterų bijo silpni vyrai. P.S. Jei tavęs vengia vyrai, tai nereiškia, kad esi stipri moteris- tai gali reikšti, kad jie tavęs tiesiog baidosi. Beje, moters stiprumas asocijuojasi su jos savarankiškumu, savęs nevaržymu ir aukštu intelektu (bent jau man)

70

iesko vergiu patinka sadizmas kai kaip kas jau seniai pasene jau ne be Jezaus laikai:)))

71

Nemanau kad dauguma  ju bijo juk santuokoje kaip ir draugysteja abi poros puses yra lygios , ir  ne manau  kad tai turetu sudaryti kazkokai baime vyrui jaigu jo zmona daugiau uz ji uzdirba smile Juk nuo pinigu kieko meile ir aistra nesikeicia:)

72 (2013-01-13 15:00 отредактировано Esmeralda)

:
Man  atrodo  ,kad vyrai  ne  protingų  ir  gražių   bijo. Bet  nenori   bendrauti   su  pasipūtusiom  ir  erogantiškom   moterim.Kaip  ir  moterys  nemėgsta    vyrų    kurie  negerbia   ir  žemina    moteris.O   visokių  yra    tarp  vienų  ir  kitų.:::413

73

Promo  пишет:

o kur tos stiprios , finansiskai nepriklausomos moterys? as tai kazkaip aplink beveik vien barakudas matau.

Panašu, kad senokai akis tikrinaisi.

74 (2013-01-12 18:02 отредактировано Melisa)

Pasisakant į temą - iš psichologinės pusės silpni vyrai dažniausiai renkasi stiprias moteris patys to nesuvokdami.

Pasisakant nelabai į temą - su merginomis dar nebendravau čia, bet kas antras vyras labai stengiasi išsiaiškint, kuo ir kur dirbu, kas man - atleiskit - nuskamba keistai, ypač, kai net turiu atskleist, ką esu baigusi.

75

is betkokios puses kuris ims silpna ?ar vyras ar moteris tai butu,,,pats klausimas juokingai kvailas,,prie ko cia baime?kas yra stiprus apie kokia stiprybe kalbama-klausiama,,gali but psichologiskai ,fiziskai stiprus ar dar ka besugalvotum visgi dabar laikai tokie kad jai esi finansiskai stiprus kitos stiprybes nukrenta i kita plana,,cia tik mano nuomone,,

76

Roman пишет:
tinsanis, 30 пишет:

nezinau kas nustemba normalus dalykas ir susimoket uz save yra normalu,,nematau ko nustebt,,
smerkt kodel tureciau jas smerkt ,,
kai turtingas vyras vedasi i restorana perka prabangia dovana merginai jis tai daro ne todel kad ji to verta -o todel kad jis tai gali ,,,kitu vyru atzvilgiu,,,

Iš tikrųjų taip ir yra sutinku su tavim.

Dar pasakysiu, kad labai retai grožis yra suderinta su protu, kadangi išoriškai žmonės atrodo vienodai: kiekvienas turi dvi rankas, dvi kojas, dvi akis. Bet nėra ten nieko kito tik geras išoriškas atvaizdas (apgaulinga išorė), ir nėra ten jokios asmenybės, tai yra paleistuve, kuri pereina iš rankų į rankas - kvaila moteris, triukšmadarį, neišmananti ir nieko nežino. Ji savyje jokių vertybių neturi - ar tai yra stiprumas - gyventi už kitą sąskaitą?

O žinot, ko aš nesuprantu - kam jūs leidžiat kažkam gyvent jūsų sąskaita? Susitikai kavinėje ir užsisakei kavą tik sau. Pasakei, kad mašinos neturi, išsilavinimo - taip pat, o geriausia išvis anketoje parašyti, kad esi bedarbis. Nu ir nekibs tos barakudos, kame problemos?

77

tinsanis, 30 пишет:

jom but islaikomomis normalu nieko gedynga o vyrui tai zema,,,

Jei vyrai tokie visokie faini, turtingi, protingi, kodėl tu renkiesi moteris, o ne vyrus? Keisti jūs, žmonės, juk dabar - seksualinė laisvė, o jie vis svaigsta, kokios tos moterys negeros, bet vis tiek su jom tuokiasi, gyvena, vaikų iš jų nori.

78

Yra  norinčių  valdyti  kitą  ,tik  jo  numonė  yra  viskas ,o  kitas  turi  šokti  ,tik  pagal  jo  dudelę.Tai  tokie  ir  bijo  stiprios  kitos  pusės ,nes  žino  ,kad  po  padu  nepamins.
O  tiems  kurie  nori  sutarti  ,suprasti  kitą  žmogų  ir  galvoja  ne  vien  ką  tu  man  duosi,o  ką  aš  dar  galiu  padaryti  dėl  bendros  laimės  ir  bijoti  nėra  ko.

79

Melisa пишет:

O žinot, ko aš nesuprantu - kam jūs leidžiat kažkam gyvent jūsų sąskaita? Susitikai kavinėje ir užsisakei kavą tik sau. Pasakei, kad mašinos neturi, išsilavinimo - taip pat, o geriausia išvis anketoje parašyti, kad esi bedarbis. Nu ir nekibs tos barakudos, kame problemos?

Manau, kad tuomet išvis jokios nekibs smile

80

Esmeralda пишет:

Yra  norinčių  valdyti  kitą  ,tik  jo  numonė  yra  viskas ,o  kitas  turi  šokti  ,tik  pagal  jo  dudelę.Tai  tokie  ir  bijo  stiprios  kitos  pusės ,nes  žino  ,kad  po  padu  nepamins.
O  tiems  kurie  nori  sutarti  ,suprasti  kitą  žmogų  ir  galvoja  ne  vien  ką  tu  man  duosi,o  ką  aš  dar  galiu  padaryti  dėl  bendros  laimės  ir  bijoti  nėra  ko.

Nelabai supratau, kas bendro turi stipri moteris su laikymu po padu? Po padu kaimo bobos savo vyrus laiko.