321

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Spėju gyvenimą leidi prie pc,nei draugės nei vaikų,todėl nekenti viso pasaulio? Turi nelaimingų dienų?:/:D

322

Rita wrote:

Spėju gyvenimą leidi prie pc,nei draugės nei vaikų,todėl nekenti viso pasaulio? Turi nelaimingų dienų?:/:D

as keliauju po pasauli ,,draugiu ju visur galima rast,,o vaikai sedet namie pre vistiklu pati megaukis tokiais dalykais ,,peroksidine grazuole:D

323 (edited by tinsanis 2013-07-15 10:31)

Rita wrote:

speju statusas ir  nedziugina vienisa mama:D:D:D jausmai buvo kol neatsirado vaikas,,,tai tu saunuole,,,:D
man pasaulis labai grazus kodel turetu but jis blogas?gyvenima leidziu pomegiam savo-a pc dabar technikos amzius kodel juo nepasinaudot,,nelaiminga diena-gyvenimas dirbt ta 50val per savaite sedet namie ir lindet rutinoje-buityje,, nors kazkam cia svajone ...na o del nelaimingu dienu?pakolkas nebuvo,,,na gal buna pirmom dienom kai i lietuva reikia gryzt,,,
man nereikia bandyt izeidinet man neidomu-o jai tu bandai ikast ,,kandzioskis su aplinka su gyvenimu tokiu,,

324

O Dieve... Nors blondinė bet tu tai išvis į pušy atsitrenkęs. Dirbu,auginu vaiką,mokslus baigineju:) Aš išgaliu sau auklę turėt smile išsiskyrusi na ir ?? Rimtai, tavo smegenų forma kenkia tavo liežuviui

325

Užjaučiu tave. Esi tikrai likimo nuskriaustas. Su tokia atgrasia išvaizda ir su  tokiu mąstymu ne kažką. Tikiuosi , niekada vaikų neturėsi,nereiks nuo pc nulipti.

326 (edited by tinsanis 2013-07-15 10:48)

Rita wrote:

Užjaučiu tave. Esi tikrai likimo nuskriaustas. Su tokia atgrasia išvaizda ir su  tokiu mąstymu ne kažką. Tikiuosi , niekada vaikų neturėsi,nereiks nuo pc nulipti.

kai tavo vaikas susirgs mirtina liga:) ar kas pan,tada man parasyk apie likima ,apie gyvenima koks jis teisingas ir pan,,,na isvaizda kaip isvaizda ,,pasirupink savo isvaizda nejau manai kad peroksido uzpilimas ant galvos cia jau grozis:P tau 22m? atrodai 23-24m darbas rupesciai vistek duoda apie save zinot:)
na vaikas nuo tokios merginos kaip tu su tokia isvaizda ,,negaleciau sakyt kad cia laime ,,,:D:D:D greiciau klaida arba netyciukas
likimas nei trupucio nenuskriaude,,galiu netgi aciu pasakyt jam,,,

327

Vestuvės irgi netyčinės buvo... Todėl tauta ir nekenčia beraščių senbernių. Gerai gerbiamasis į pušį atsitrenkęs... Neturiu noro čia blevyzgot su tavim:) metų turi,protas dar gal pasibels:) done here

328

as lietuvis ir tavo kalbos man juokingos ,,pre tokio elgesi as iprates ir man jis priimtinas:)nieko naujo tu nepasakysi,,

329 (edited by tinsanis 2013-07-15 11:00)

Rita wrote:

Vestuvės irgi netyčinės buvo... Todėl tauta ir nekenčia beraščių senbernių. Gerai gerbiamasis į pušį atsitrenkęs... Neturiu noro čia blevyzgot su tavim:) metų turi,protas dar gal pasibels:) done here

na butum isilavinusi apie apsaugos premones butum zinojusi ,,tauta netai kad nekencia vienisu motinu  ,bet ,a poto na koks uzauginimas vienos ir isauklejimas? primetinesi savo vaika kitam kad jis kaip tavo ir pan,ka 2 tevus tures biologini ir ta kuris priisims?:)))
protas pasiibels ar blondine i duris as nescia:D

330

Klausyk tu bevaiki, gal čia per daug įsijautei? Koks tavo reikalas , kaip man bus su mano sūnumi ?  Gyvenu tikrai geriau už tave,bent jau neesu proto ubagė. Nekenti žmogau visko aplink:) tau virš 30 ir tikisi jis mat cielkauskaitę rasti...

331

Gimdžiau vaiką santuokoje:) į duris belstis nereikėjo,savuos namuos gyvenom:)  tu tikrai neturi savi gyvenimo? Kodėl šitaip susidomėjai mano sūnaus likimu? Nepergyvenk , mano gyvenime tikrai nieko panašaus į tave nebus:) mama uždirbanti, tai niekam ir nereikės primetinėt:)

332

Rita wrote:

Klausyk tu bevaiki, gal čia per daug įsijautei? Koks tavo reikalas , kaip man bus su mano sūnumi ?  Gyvenu tikrai geriau už tave,bent jau neesu proto ubagė. Nekenti žmogau visko aplink:) tau virš 30 ir tikisi jis mat cielkauskaitę rasti...

klausik vienisa mamyte big_smile geriau gyveni:D tu ir tavo sunus gyvens gerai su dviem tevais:D:D:D
kaip bus su tavo augintiniu man neidomu,,geriau uz mane abejojiu,proto ubage-nezinau isterike?siektiek...ir vel nekenti ,,is kur istraukei kad nekenciu ,,naivuole as cia neieskau ,beto cielkutes kam ji idomi tikrai ne man,,taip man virs 30,,,ir matati gyvenu keliauju,a buciau tavo metu ant tokios kaip tu uzsiroves vistyklai darbas namai,,,fee argi cia gyvenimas

333

Rita wrote:

Gimdžiau vaiką santuokoje:) į duris belstis nereikėjo,savuos namuos gyvenom:)  tu tikrai neturi savi gyvenimo? Kodėl šitaip susidomėjai mano sūnaus likimu? Nepergyvenk , mano gyvenime tikrai nieko panašaus į tave nebus:) mama uždirbanti, tai niekam ir nereikės primetinėt:)

neusidomejau man joki skirtumo gyvens negyvens,,ar dar kas,,,maziausiai pergyvenu del svetimu,,gime santuokoj metus prakentejai skirybos:D
pazaidei seima ir nesigavo...as tikrai turiu savo gyvenima butent :)nes jis man priklauso visu 100%

334

Augintini???

335

Klausyk šlykštyne,aš su tavim baigiau kalbą . Su tokiu padaru kalbant nevargsiu maigydamą klaviatūrą. P.s. Pamiršk rusų laikus,dabar pampersai. O maniškiui jau ir jų nebereikia.

336

pritariu tau Rita...nors as ir ne blondine bet patik visi vyrai tik ju ir nori.Jos jiems atrodo svelnesnes seksuslesnes ir ttt.Dauguma net nesupranta tikruju vertybiu gyvenime.Na tikiuosi nors ant senatves i prota ateis....Ju manymu jai moteris pastojo tai cia tik ji kalta...pasakoja apie kazkokias apsiisaugojimo priemones ,bet gal 90 proc nepatinka myletis su prezervatyvais...

337

jie bailiai ...tie musu lietuvaiciai......iesko sau manekeniu   bet i save tegu pasiziuri su nukaruseis ar issiputuseis pilvais...manekene tegu turi tas kuris ir pats sportuoja prisiziuri.

338

Rita wrote:

Klausyk šlykštyne,aš su tavim baigiau kalbą . Su tokiu padaru kalbant nevargsiu maigydamą klaviatūrą. P.s. Pamiršk rusų laikus,dabar pampersai. O maniškiui jau ir jų nebereikia.

pampersai ar ne sedet namie ir knistis pre ju tikrai malonumo tame nera

339

kleopatra wrote:

pritariu tau Rita...nors as ir ne blondine bet patik visi vyrai tik ju ir nori.Jos jiems atrodo svelnesnes seksuslesnes ir ttt.Dauguma net nesupranta tikruju vertybiu gyvenime.Na tikiuosi nors ant senatves i prota ateis....Ju manymu jai moteris pastojo tai cia tik ji kalta...pasakoja apie kazkokias apsiisaugojimo priemones ,bet gal 90 proc nepatinka myletis su prezervatyvais...

nepatinka na tada turek augintini ir rupinkis juo,jai jis tau reikalingas,,,o kas kaltas ,,paimkim susitinki praleist laiko-nieko ipareigojancio ,ir nutinka kaip nutinka ,,ir klausimas ka daryt tarkim vyru nereikia mergina nutaria gimdyt jos sprendimas tegu su siuos sprendimu ir pasilieka,,,

340

Malonumo nėra augint savo vaiką?! Žmogau,tu nežinai ka tai reiškia,patylėk ta tema iš vis.