801 (edited by Tomas 2014-09-16 14:29)

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

citata is 17kines kaunietes svajoniu kitame pazinciu portale

Kad būtų protingas (nekenčiu beraščių), turėtų gyvenimo tikslą, tačiau mokėtų linksmintis, pramogauti, turėtų puikų humoro jausmą. Mylėtų sunkiąją muziką taip, kaip ją myliu aš. Galėtų drauge su manimi apsilankyti tiek "Kilkim žaibu" festivalyje, tiek "Velnio akmenyje", tiek "Roko naktyse". Taaaip, man muzika yra vienas iš pačių didžiausių prioritetų. Privalu, kad vaikinas klausytų man patinkančios muzikos. Arba bent jau galėtų ją pakęsti. Be abejonės, norisi, kad vaikinas būtų simpatiškas, gražus. Na, jei pasakius kiek kitaip, tai norėčiau blogo berniuko, kuris būtų geras tik man. ;p
Tokio lauksiu kiek tik prireiks.
Šiaip vaikino neieškau, kadangi geriausi dalykai nutinka savaime ir netikėtai. Manau, kad ir mano būsimas vaikinas vaikšto kažkur net nenumanydamas, kad kada nors galėtų su manimi būti... Bet toks jau tas gyvenimas - nenuspėjamas, bet dėl to tik dar įdomesnis!

802

Tomas wrote:

citata is 17kines kaunietes svajoniu kitame pazinciu portale

Kad būtų protingas (nekenčiu beraščių), turėtų gyvenimo tikslą, tačiau mokėtų linksmintis, pramogauti, turėtų puikų humoro jausmą. Mylėtų sunkiąją muziką taip, kaip ją myliu aš. Galėtų drauge su manimi apsilankyti tiek "Kilkim žaibu" festivalyje, tiek "Velnio akmenyje", tiek "Roko naktyse". Taaaip, man muzika yra vienas iš pačių didžiausių prioritetų. Privalu, kad vaikinas klausytų man patinkančios muzikos. Arba bent jau galėtų ją pakęsti. Be abejonės, norisi, kad vaikinas būtų simpatiškas, gražus. Na, jei pasakius kiek kitaip, tai norėčiau blogo berniuko, kuris būtų geras tik man. ;p
Šiaip vaikino neieškau, kadangi geriausi dalykai nutinka savaime ir netikėtai. Manau, kad ir mano būsimas vaikinas vaikšto kažkur net nenumanydamas, kad kada nors galėtų su manimi būti... Bet toks jau tas gyvenimas - nenuspėjamas, bet dėl to tik dar įdomesnis!

Tai cia as big_smile

803 (edited by Andrius 2014-09-17 17:40)

smile)))))) Aciu tau Dieve , kad yra tokiu zmoniu.... visuomet turesiu darbo...:))))

Nuostabu zvelgti i visuomene ir suprasti , kad Froidas istiesu atrado tik viena tikraja tiesa, zmogaus psichikai pasiekus vystymosi epogeju, sekantis etapas yra psichikos regresas visuomenes bendratyje... kartais istiesu paklausau ka sneka ir raso zmones ir pagalvoju... Dieve , kuris gyvenimas istiesu yra realus sitas ar esantis sapnuose.... juk miegama tiek pat kiek gyvenama...tai galbut tai kas vyksta cia nera realu , tai kas vyksta cia ir dabar yra tik hipofizio iskiriamos dmt  medziagos sukeltos haliucinacijos...nejaugi aplinkui toks procentas individu turinciu psichines ligas... fantazijos, kliedesiai, delyrai, idealizacijos, konstruktyvines iliuzijos... juk visa tai turetu buti netikra ir isgalvota.... iliuzija ... mirazas... dvasiskai sutrikusio zmogaus, realybes suvokimo iskreipto ir isreiksto pasaulio vaizdinio metafora.... iliuzine sielos ir asmenybes metamorfoze.. hipoteze.... tai negali buti realu... tai neturetu vykti- BET TAI VYKSTA!

804

ka turejai omeny tai?

805

na 17 mete tai dar vaikas, nors graikai 17 metes laike paciomis tomis moterimis... vaiko ir suaugusiojo pasaulio suvokimo faktoriai TURETU zenkliai skirtis, vaikas = fantazija ir svajone. Suauges = ambicija ir noras. Ir viskas atrodytu normalu ir suvokiama, bet cia ir susiduriame su anomalija, jog nebelieka ribos tarp vaiko ir saugusiojo, vaikas kuniskai bresta i suaugusiji , bet dvasiskai ir psichiskai visuomet lieka egocentriskajame as... Svajone ir  fantazija.. is cia yra kyla pasikelimas... viena asmenybes puse pasiekia branda ir ateina i suvokimini fatoriu Ambicija-Noras. bet psichine stancija lieka stacionariame Fantazija=svajone sektoriuje... Toks individas yra hibridas tarp suaugusiojo ir  vaiko... nes to individo psichine raida niekuomet neperlipa fantazija-svajone sektoriaus.... Sukuria fantazija ir svajone - turi nora ir ambicija... kai to negauna ir isijungia protestas , vaikams budingas fantazijos -svajones virsmo i realybe atmetimas...  kuomet dvasinis progresas nesusiderina su fiziniu arba kuniskuoju progresu , paprastai pradedami kurti vaizdiniai, iliuzijos, hipotezes del fantazijos -svajone virtimo realybe...tai paskatina emocini egocentrini isreiskima... protesta visuomenei, dogmu ir iliuziniu normu kurima...  kuri mes vadiname pasikelimu...  tai yra psicho-fizine zmogaus individo raidos anomalija... kuriai praradus sinchronizacini nuosekluma, mes zingsniuojame Beprotybes prospektu........

806

Vyrai, galit įvardinti, iš ko jūs nusprendžiant, kad mergina yra pasikėlusi?

807

Sužinok wrote:

Vyrai, galit įvardinti, iš ko jūs nusprendžiant, kad mergina yra pasikėlusi?

is jos bendravimo arba nebendravimo is jos keliamu salygu pasakytu zodziu is to kaip jos bendrauja su skirtingo tipo vaikinais na zodziu is visko. pasikelusi mergina dar nera didziausia blogybe dar blogiau kai jinai yra pasikelusi ir kvaila

808

Andrius wrote:

na 17 mete tai dar vaikas, nors graikai 17 metes laike paciomis tomis moterimis... vaiko ir suaugusiojo pasaulio suvokimo faktoriai TURETU zenkliai skirtis, vaikas = fantazija ir svajone. Suauges = ambicija ir noras. Ir viskas atrodytu normalu ir suvokiama, bet cia ir susiduriame su anomalija, jog nebelieka ribos tarp vaiko ir saugusiojo, vaikas kuniskai bresta i suaugusiji , bet dvasiskai ir psichiskai visuomet lieka egocentriskajame as... Svajone ir  fantazija.. is cia yra kyla pasikelimas... viena asmenybes puse pasiekia branda ir ateina i suvokimini fatoriu Ambicija-Noras. bet psichine stancija lieka stacionariame Fantazija=svajone sektoriuje... Toks individas yra hibridas tarp suaugusiojo ir  vaiko... nes to individo psichine raida niekuomet neperlipa fantazija-svajone sektoriaus.... Sukuria fantazija ir svajone - turi nora ir ambicija... kai to negauna ir isijungia protestas , vaikams budingas fantazijos -svajones virsmo i realybe atmetimas...  kuomet dvasinis progresas nesusiderina su fiziniu arba kuniskuoju progresu , paprastai pradedami kurti vaizdiniai, iliuzijos, hipotezes del fantazijos -svajone virtimo realybe...tai paskatina emocini egocentrini isreiskima... protesta visuomenei, dogmu ir iliuziniu normu kurima...  kuri mes vadiname pasikelimu...  tai yra psicho-fizine zmogaus individo raidos anomalija... kuriai praradus sinchronizacini nuosekluma, mes zingsniuojame Beprotybes prospektu........

man zmogus yra vaikas kol jam nesukako 25 metai. cia pagal save sprendziu. o 17 m tai nepilnamete ir santykiauti su jomis draudzia istatymai.

809

pasikelusios todel kad neisaukletos o neisaukletos todel kad visiskai sugriauta svietimo sistema nes juk seimoje ir mokykloje zmogus auklejamas butent ten reikia ieskoti priezasciu na dar ziniasklaida prisideda prie merginu pasieklimo skatindama vartojimo kulta.

810

Žodžiu, jei mergina nenori bendrauti, ji pasikėlusi ir neišauklėta?

811 (edited by Tomas 2014-09-17 22:09)

Konstantinas wrote:
Andrius wrote:

man zmogus yra vaikas kol jam nesukako 25 metai. cia pagal save sprendziu. o 17 m tai nepilnamete ir santykiauti su jomis draudzia istatymai.

laba diena kolega. nuo 16 m. gali santykiauti

Sužinok wrote:

Žodžiu, jei mergina nenori bendrauti, ji pasikėlusi ir neišauklėta?

nezinau isaukleta neisaukleta, bet jei neatraso i zinute - reiskia pasikelusi. mano tokia logika ir niekas jos nepakeis.

812

koks lengvas gyvenimas tada jums turėtų būt, jei apie visus kitus dalykus nusprendžiant taip pat lengvai, kaip ir apie merginas iš jų neatrašytų žinučių smile

813

Sužinok wrote:

koks lengvas gyvenimas tada jums turėtų būt, jei apie visus kitus dalykus nusprendžiant taip pat lengvai, kaip ir apie merginas iš jų neatrašytų žinučių smile

mandagi mergina atrasytu padekotu uz demesi paaiskintu kad nenori bendrauti ir kodel nenori. ir dar sekmes palinketu

814

Vau, kokie reikalavimai nepasikėlusioms merginoms... o jei to paties prašyčiau iš vaikinų, tai nebūčiau pavadinta naiviai ir tuščiai svajojančia? Ai, tiesa, juk jums vyrams galima, čia merginos pasikėlusios, jei neatrašo, nedėkoja už dėmesį, o jei dar būtų įmanoma, tai išvis už vyro parodytą dėmesį ir užkalbinimą dar nusilenkt, kojas bučiuot turėtų?

Nu tikrai neįsivaizduoju, kaip kokios moterys su tokiais vyrais gali norėt būt, ir kokios jos pačios turi būt, kad patiktų vyrai su tokiu požiūriu smile

815

nelabai matau cia tragedija,jei neatraso,visioms negali patikt,tik va vienas klausimas yra,jei pagal laiskus jos sugeba nusprest apie zmogu,tai galiu pasakyti,duru duros ir laimingai joms tame iliuziju pasaulyje.

816

jeigu neatraso - reiskia pasikelusi arba per daug zema bendraut su tuo kuris parase. vsio. deal.

817

Sužinok wrote:

Vau, kokie reikalavimai nepasikėlusioms merginoms... o jei to paties prašyčiau iš vaikinų, tai nebūčiau pavadinta naiviai ir tuščiai svajojančia? Ai, tiesa, juk jums vyrams galima, čia merginos pasikėlusios, jei neatrašo, nedėkoja už dėmesį, o jei dar būtų įmanoma, tai išvis už vyro parodytą dėmesį ir užkalbinimą dar nusilenkt, kojas bučiuot turėtų?

Nu tikrai neįsivaizduoju, kaip kokios moterys su tokiais vyrais gali norėt būt, ir kokios jos pačios turi būt, kad patiktų vyrai su tokiu požiūriu smile

Na istikro cia viska ne taip apibudimo, kad neatraso tai cia pox. Pasikelusios mergos todel kad jos gauna per daug demesio. Ir tiek su juom bendrauti sunku, tiek tureti kazkokius santykius. Nes jos nelinkusios i jokius kompromisus viskas turi buti pagal jas. Kiekviena ju isivaizduoja esanti pasaulio centras. Nors realybej tas zmogus nieko vertas.

818

Suzinok, tu zinai kiek vaikinu paraso merginoms pirmi, o kiek merginu pirmos paraso vaikinams? Tu zinai kokiam merginu skaiciui reikia parasyti, kad bent viena mergina atrasytu?

819 (edited by Sužinok 2014-09-18 19:47)

O kiek vaikinų užblokuoja merginas dar nespėjus joms atrašyt, mm? (skirta asmeniškai tau)

820

Sužinok wrote:

tokia realybe) kitaip moteris rizikuoja likti vienisa ir nelaiminga