1,381

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Jolita wrote:

Tai Jūs patys pasikėlę, jei įsivaizduojat, kad turi atrašyti merginos visiems. Normaliai palaikyti pokalbį su visais parašiusiais netgi fiziškai nėra įmanoma, jei turiu kitų užsiemimų, be ieškoko big_smile tik jums čia atrodo, kad esat geri vaikinai, patys pačiausi nuostabiausi - situacija tokia, kad nei vienas nesam idealus ir neriekia čia įsivaizduoti, kad jei jau būtumėt kažkurios vaikinas, tai jau čia geresnio už jus ir nebus. smile o jei dar pateiki pastabą, tokiam šaunuoliui nuostabiausiam, tai gink dieve tai negali būti tiesa, nes juk jis pats puikiausias, kas čia dar per trūkumai ir pastabos... :DDD

Kodel tokia sexy ir isrankioji bijo ikelti nuotrauka i savo anketa?

1,382

Kadangi buvo parašyta pastaba dėl vaikinų, tai galiu irgi pateikti pavyzdį.
Vakar karštojoje linijoje vienas vaikinas parašė 3 žinutes (kalba netaisyta):
1 "gal parasys kokia panele"
2 "ot kur vistu klubas"
3 "rasyk nerasias cia niekas neparasys"

Na, pagalvojau, kodėl gi tiesiog nepasisveikinus/ nepabendravus?
Parašiau: "Labas vakaras ;] ar tikrai čia vištų klubas?".
Gavau atsakymą: "taip beabejo"
Po to parašiau antrą žinutę su klausimu "ar tikrai čia merginos yra tokios pasikėlusios, kad neberašo?". Gavau atsakymą "tikrai". Na, atsižvelgiant į skurdoką bendravimą, palinkėjau gero vakaro ir kad dar kas nors parašytų.

Klausimas: jeigu vyrai/ vaikinai tikisi, kad bent kas nors jiems parašys, tai gal ir bendrauti išmoktų atitinkamai ir tada galėtų reikalauti dėmesio? Elementaraus mandagumo trūkumas.
Sakyčiau, kad turėtų būti lygiosios "vištidė ir gaidynas" ;]

1,383

Ele wrote:

2 "ot kur vistu klubas"

Po to parašiau antrą žinutę su klausimu "ar tikrai čia merginos yra tokios pasikėlusios, kad neberašo?". Gavau atsakymą "tikrai". Na, atsižvelgiant į skurdoką bendravimą, palinkėjau gero vakaro ir kad dar kas nors parašytų.

Klausimas: jeigu vyrai/ vaikinai tikisi, kad bent kas nors jiems parašys, tai gal ir bendrauti išmoktų atitinkamai ir tada galėtų reikalauti dėmesio? Elementaraus mandagumo trūkumas.

o Tu manai, kad su merginu atrasinejimu kitaip yra? Ir butent va tokie atsakymai buna is tu zmoniu, kurie ten verkia i karsta linija kaip nori pabendraut, ar kas parasys ir pan. smile)

1,384

Ele wrote:

2 "ot kur vistu klubas"

O kai su jumis daug ir gerai bendrauja, tai tada bus rasta 100 priezasciu, kad atstumt, nes tai be nuotaikos daznai esat, tai dar kas. Na parasot kokiems kaimieciams nemokantiems bendraut, kurie karstoj linijoj po viena ar du zodzius paraso, tai ko jus tikites, kad tokie vaikinai bendraus kitaip jei parasysit private?:)

1,385

Daiva wrote:
Tadas wrote:

na, Jūs čia ir prirašėt ;DD

skauda kazkam:)
tik del to, kad vaikinams truksta bendravimo igudziu

O kai merginos bendrauja neaiskiais trumpiniais, arba vos istempia viena, du zodzius, tai cia normalu? Kai suaugusi mergina raso w vietoj v, arba j vietoj i, na tai ka gi, juk jums viskas atleistina..

1,386

Modestas wrote:

o Tu manai, kad su merginu atrasinejimu kitaip yra? Ir butent va tokie atsakymai buna is tu zmoniu, kurie ten verkia i karsta linija kaip nori pabendraut, ar kas parasys ir pan. smile)

Tikrai nemanau, kad yra kitaip. Bet tavo pastebėjimas apie karštosios linijos verksnius tikrai turi pagrindo ;]

1,387

Ele, kai merginos paraso, kad nera rimtu vaikinu, kad visi kiaules ir visaip blogi, tai cia irgi nera verkimas? Juk karstojoj linijoj taip ir merginos raso, o private tik viena zodi sugeba parasyti.

1,388

Ponaitissss wrote:

O kai su jumis daug ir gerai bendrauja, tai tada bus rasta 100 priezasciu, kad atstumt, nes tai be nuotaikos daznai esat, tai dar kas. Na parasot kokiems kaimieciams nemokantiems bendraut, kurie karstoj linijoj po viena ar du zodzius paraso, tai ko jus tikites, kad tokie vaikinai bendraus kitaip jei parasysit private?:)

Asmeniškai aš nieko nesitikiu iš kaimiečių, kurie parašo tik su žodžius - man tai kelia juoką, ir/ar iš siaurapročių, kurie gyvena rėmuose ir prikaišioja kitiems savo klaidingas pažiūras arba kitus vadina imbecilais ir t.t.
Su Tamsta buvo rasta viena pagrindinė nebendravimo priežastis, kuri, kaip matau, buvo tikrai teisinga ;]

1,389

tiek merginos, tiek vaikinai šiais laikais nekažką... ;DD  beprasmiška diskusija... merginos bus išlepusios tiek, kiek mes patys jas lepinsim smile be abejonės čia išties yra gerų žmonių, kuriems savaime norisi skirti dėmesį smile blemba.... iš 10 mano parašytų laiškų gaunu vos 2-3 atsakymus smile ir ką? na, tegul jos ir būna pasikėlusios, čia jau jų problema smile anot skundėsi kokie čia nebendraujantys ar pasikėlę žmones, bendraukit su tais kurie su jumis bendrauja, o ne ieškokit kažkokių gražuolių, modelių ir viskas bus gerai smile

1,390

Ponaitissss wrote:
Daiva wrote:
Tadas wrote:

na, Jūs čia ir prirašėt ;DD

skauda kazkam:)
tik del to, kad vaikinams truksta bendravimo igudziu

O kai merginos bendrauja neaiskiais trumpiniais, arba vos istempia viena, du zodzius, tai cia normalu? Kai suaugusi mergina raso w vietoj v, arba j vietoj i, na tai ka gi, juk jums viskas atleistina..

ne, neatleistina
susirasti drauga yra didelis darbas, ir daugybe priezasciu galibuti, kodel mergina ar vaikinas nebenori testi pokalbio, bendravimo
gali buti, kad saves is sono nematom ir neivertinam, o juk per prievarta mielas nebusi
zinuciu lygyje pasiplauti maziausiai skausminga:)

1,391

Tadas wrote:

bendraukit su tais kurie su jumis bendrauja, o ne ieškokit kažkokių gražuolių, modelių ir viskas bus gerai smile

Teisingai pasakyta ;]

1,392

Ponaitissss wrote:
Jolita wrote:

Tai Jūs patys pasikėlę, jei įsivaizduojat, kad turi atrašyti merginos visiems. Normaliai palaikyti pokalbį su visais parašiusiais netgi fiziškai nėra įmanoma, jei turiu kitų užsiemimų, be ieškoko big_smile tik jums čia atrodo, kad esat geri vaikinai, patys pačiausi nuostabiausi - situacija tokia, kad nei vienas nesam idealus ir neriekia čia įsivaizduoti, kad jei jau būtumėt kažkurios vaikinas, tai jau čia geresnio už jus ir nebus. smile o jei dar pateiki pastabą, tokiam šaunuoliui nuostabiausiam, tai gink dieve tai negali būti tiesa, nes juk jis pats puikiausias, kas čia dar per trūkumai ir pastabos... :DDD

Kodel tokia sexy ir isrankioji bijo ikelti nuotrauka i savo anketa?

Todėl, kad nieko čia neieškau, o tik laabai retais atvejais praverčiu forumą ir nenoriu, kad visokie žiopliai rašinėtų. smile

Esmė, kad tokie verkiantys, kad visos pasikėlę, barakudos, tik pinigai terūpi, gyvenime kiekvienam žingsny nepatenkinti ir viskas jiems netinka. Kas gali norėt su tokiais būti? Apsiraminkit, būkit pozityvesni, mažiau bambėkit ir gyvenimas bus gražesnis. smile

1,393

Jolita, bet tai kokia tu griežta ;DD

1,394

Aš ne griežta, tiesiog buvau susidėjus su vienu iš ieškoko forumo etatinių bambeklių ir varytojų ant lietuvaičių. Ir buvau žiauriai nelaiminga smile

1,395

Jolita wrote:

Aš ne griežta, tiesiog buvau susidėjus su vienu iš ieškoko forumo etatinių bambeklių ir varytojų ant lietuvaičių. Ir buvau žiauriai nelaiminga smile

is paskutinio sakinio galima suprast, kad irgi verki... cia kaip loterijoj: bandykite dar karta :DD

1,396

Jolita wrote:

susidek su kitu,busi ziauriai laiminga,gal.:::034

1,397

Kokie nuskriausti:D įdomu ar cia visos lt merginos ir vyrai lankosi IESKOK.LT:D o kitu salių žmones nepasikele:D kažkaip Geda prieš visa LT,  oi ne prieš visa ieskok.lt skustis kaip merginos Skriaudžiai vyrus:D

1,398 (edited by Ponaitissss 2014-12-16 19:47)

Ele wrote:
Ponaitissss wrote:

Asmeniškai aš nieko nesitikiu iš kaimiečių, kurie parašo tik su žodžius - man tai kelia juoką, ir/ar iš siaurapročių, kurie gyvena rėmuose ir prikaišioja kitiems savo klaidingas pažiūras arba kitus vadina imbecilais ir t.t.
Su Tamsta buvo rasta viena pagrindinė nebendravimo priežastis, kuri, kaip matau, buvo tikrai teisinga ;]

Ele, na zinai, as irgi tokios pat nuomones apie tave, irgi esi ''protinga ir adekvati'' wink  O ir klaidingos ar neklaidingos paziuros, tai jau mano reikalas. Niekam nieko nekaisioju, o reiskiu savo nuomone. Siaip sau zmogu imbecilu nevadinsiu, bet jei mane puls, tai tikrai netylesiu. Pati rasai apie kitos nuomones ir zmoniu toleravimus, o dabar kazkaip pati sau priestarauji.
Na jo, eilinis zmogus, kuris visada ras sh ten, kur jo nera. Cia apie tamsta smile

1,399 (edited by Ele 2014-12-16 19:56)

Ponaitissss wrote:

Ele, na zinai, as irgi tokios pat nuomones apie tave, irgi esi ''protinga ir adekvati'' wink  O ir klaidingos ar neklaidingos paziuros, tai jau mano reikalas. Niekam nieko nekaisioju, o reiskiu savo nuomone. Siaip sau zmogu imbecilu nevadinsiu, bet jei mane puls, tai tikrai netylesiu. Pati rasai apie kitos nuomones ir zmoniu toleravimus, o dabar kazkaip pati sau priestarauji.
Na jo, eilinis zmogus, kuris visada ras sh ten, kur jo nera. Cia apie tamsta smile

"Ačiū" už išreikštą "nuomonę" bei mano "įvertinimą" ;]
Esi nuostabus individas su savo tvirta/ pagrįsta/ argumentuota/ faktais paremta nuomone ;]

P.S. tema ne apie tai, todėl nesileisiu į asmeniškumus arba, kitaip sakant, nesileisiu iki tavo lygio.

1,400

ne nu bet rimtai... klaipedos krasto merginos rimtai kazkokios nenormalios.. per kita pazinciu tinklapi uzkalbinau mergina, truputi pabendravom, paklausiau ar noretum susipazint, atsake kad noretu, papasakojau apie save, parase kad patiko, o dabar idomiausia dalis - paklausiau klausimo - "ka papasakosi apie save?" (vis delto idomu apie ja suzinoti, nes aprasyme nieko nebuvo) - ignoras. galu gale po triju zinuciu su siuo klausimu vos ne vos atsake (na gal negalejo atrasyt nes neturejo laiko, buna visokiu dalyku) - bet tu megsti prilipti, tuomet atrasiau - tai jeigu normaliai bendraujam tai bendraujam? na ir galutinis atsakymas jos buvo - "jeigu neatrasau tai ar butina ikyriai prilipti? kas tas normalei?, man normalu kai nenoriu ir neatrasau". ne nu ar cia normalu?