Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Ar tu mane pažįsti senberni? Ar tu žinai , kaip aš gyvenu? Tu nežinai, tai ko kalbi?! Man su tokiu beraščiu mužiku tikrai yra ne lygis kalbėti. Nes tu man ne lygis! Tu gimei invalidas,ar traumą patyrei?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Страницы Назад 1 … 21 22 23 24 25 … 76 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ar tu mane pažįsti senberni? Ar tu žinai , kaip aš gyvenu? Tu nežinai, tai ko kalbi?! Man su tokiu beraščiu mužiku tikrai yra ne lygis kalbėti. Nes tu man ne lygis! Tu gimei invalidas,ar traumą patyrei?
turbut taip todel ,kad visi ziuri tik i isvaizda o ne i prota.svajoje apie manekenes kad turetu kuo pasididziuoti.o patys .......dauguma prisipazinkit dirbat apsaugoj uz 1000lt.gyvenat pas mamytes ,...vazinejat viesuoju transportu nes teises pragertos,apsileide nesiskute....jie net saves neissilaiko ka cia bekalbeti.
man atrodo tinsani tave reikia skambinti administratoriui .kad uzblokuotu,nesizeidineji zmones..
Tik online didvyriai... Realiai moters neišdrįstu pakalbinti. O jei išdrįstų,tik po alaus
turbut taip todel ,kad visi ziuri tik i isvaizda o ne i prota.svajoje apie manekenes kad turetu kuo pasididziuoti.o patys .......dauguma prisipazinkit dirbat apsaugoj uz 1000lt.gyvenat pas mamytes ,...vazinejat viesuoju transportu nes teises pragertos,apsileide nesiskute....jie net saves neissilaiko ka cia bekalbeti.
Kalbi apie savo buvusi boyfrienda? Niekas neverte su tokiu gyventi **** pieva tu pieva. Sedi savo Norvegijoje braskes skinti, tai skink jas ir toliau:D Ko tau parupo Lietuva kai sedi ir kritikuoji kokis vyrai lietuviai blogi;D??? Del to, kas ziuri i isvaizda o ne i prota, tai patikek, merginu tokiu skaicius nenusileidzia vaikinams. Todel neparanoinkit ponia.
man atrodo tinsani tave reikia skambinti administratoriui .kad uzblokuotu,nesizeidineji zmones..
Laisva salis, zodzio ir nuomones laisve turi buti. Sovietmeciu gal emigravai Norvegijon?
Tik online didvyriai... Realiai moters neišdrįstu pakalbinti. O jei išdrįstų,tik po alaus
Tik idomu, as negeriantis, nerukantis. Bet idomus paradoksas, kodel tie kurie geria zino kas yra prezervatyvas, o vat tu nezinai kas tai yra? Gali dar nuo kitu vyru prigimdyti vaiku, tik nelabai sveika keisti partnerius daznai, manau lytinis svietimas praverstu tokiom ne berastem:)
A tai diviriskumas i kaire i desne vaikus gimdyt tai afrikeciai indai intelektualumo virsune
Neturi ka pasakit uzsikisk.kazkokia moterele balsa rodo.turi ka i tema pasakyt sakyk neturi uzsikisk
Žinau,gerbiamasis:) ir ką? Kuo dar apšviesi? Nelaimingų , gyvenimo nuskriaustų vyručių ašaros... Iš kur tiek pykčio? Veidrodis suskilo,kai pasižiurėjai? Negeri ir nerūkai-liuks! Tokių tikrai yra mažai. Bet iš kur tas pyktis,tas smalsumas,kaip aš gyvenu? Žmonės tuokiasi ,žmonės skiriasi.
Kodėl iškart kalba sukasi apie keitimą? Taip,išvadinau ligoniu šitą asmenį,bet paskaityk gerbiamasis kaip jis įžeidinėjo mano vaiką? Ar aš čia vienintelė išsiskyrusi ? Mano vaikas ne vaikų namuose,jis daug daugiau turi nei daugelis vaikų Lietuvoje. Ir kažkoks beraštis stengiasi įrodyti koks jis šaunus... Žiauru
Brangute kaip isiziosi ta atgal gausi .kurioja vetoj stengiuos ka irodyt.izeidziau vaika.tu ji izeidei gimdydama.cia mano poziuris nuomone.nenorejai kad apie tai butu kalbama nereikejo isiziot asmenisku dalyku viesai
Man idomu kaip ir kurioj vietoj rwikia didziuotis kad esi vienisa motina..normali seima vyras moteris o cia nori vadink nepilna..cia ne galva mastymas...
Liuks,aš turiu vaiką. Suprantu vyrai,širdį skauda kai savi neišeina ,arba nėra kam jų padaryt. O dar be vaiko,turit įdomaus man ką pasakyti?:)
O būti senberniu online kiaurą parą kas tada?
Kam kam bet apie isvaizda tau nereiketu kalbet neizeidinek saves.ai tu grazuole nereali pagal save..del skonio aisku gincu negali but.
Bet isvada tave gerbt uztai kad vaika turi.kad moteris?na taip save vadini
Aš didžiuojuosi savo sūnum! Kiekviena mama didžiuojasi tuo! Čia nenormalu?
O būti senberniu online kiaurą parą kas tada?
Tu pati cia sedi vargsele .saves nepastebi.dirbk uzdirbinek augintiniui lt o ne savo tiesas skleisk.gavos netyciukas o klikia lig ..kiek cia yra merginu su vaikais nematau kad taip klikautu ar girtusi.taipkad matyt labai pagerina esi kad prisidirbai.vienisa mamyte o kas tu skaitais.tai kad del akiu i baznycia nulindai tu normali skaitais?
Nu juk ne mergaitė...:D aš toli gražu ne modelis ir tokia nesijaučiu:) kiekvienam savo:)
Aš didžiuojuosi savo sūnum! Kiekviena mama didžiuojasi tuo! Čia nenormalu?
Man neidomu.tu asmeninius dalykus itin viesini apie tai zmones pasako nuomone tada bliauni kaiptai galima.kazin ar sunus didziuosis tokia motina..ateitis parodys
Nuo kada išsiskyrę žmonės nenormalūs? Sovietinius laikus įsimylėjęs...
Страницы Назад 1 … 21 22 23 24 25 … 76 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?