501 (2013-07-15 20:57 отредактировано tinsanis)

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

kleopatra пишет:

cia tik vel tavo eiliniai paistalai issisukinejimai...manau neisdrystum kad ir koki ereli vaidini......

eilines fantazijos tavo,,,kodel kaip papuga kartoji ta pati? ismok skaityt o ne cirkst ta pacia melodija kuria buvai idresiruota giedot,,,as nekartosiu:) manau arba tu buka arba primeti tokia jai benrauji rasai man rasyk konkreciai ,,,nevaidinu nedarau nieko kas man neidomu ar naudos nenesa,,,nebutinai kaip pagalvojai pinigines,,,

502

uzdiirbanti ne 40kr o 40000.sedziu tikrai ne sutam kad paflirtuoti.....o tau ziuriu demesio tikrai truksta...o i pasimatyma eit su tavim man zemas lygis o antra as istekejusi.

503 (2013-07-15 21:02 отредактировано tinsanis)

kleopatra пишет:

uzdiirbanti ne 40kr o 40000.sedziu tikrai ne sutam kad paflirtuoti.....o tau ziuriu demesio tikrai truksta...o i pasimatyma eit su tavim man zemas lygis o antra as istekejusi.

tu rimtai buka:D:D:D: ar zinai ka reiskia 40k?
tai man nesunku pasakit tas pats 40 tukstanciu ...zinai uzdirbk kad ir 10 kartu daugiau savo esybes nepakeisi kas kiaule buvo tas kad ir rumuose gyvens liks ta pacia kiaule,,,o tu gimiai lietuve uzidrbsi gyvensi kitur isliksi tokia pat nors bandysi keltis i aukstuomene
i pasimatyma tu kliedi gal,,,jai butum vedusi cia nesedetum...
tu tiek uzdirbi ar vyrasarbendrai pinigus skaiciuoji?

504

ir kas cia taip tau ausis uzlaize kad moteris kalba tik emocijom?netiesa

505

Ale kaip man juokinga kaip zmones save kelia i aukstumas ir kitus nuvertina.As uzsienyje ,uzdirbu tiek ir tiek,o jus LT vezimelius stumdot,apsaugoi uz 1000 lt dirbat.**** ka pati toi LT dariai labai idomu? Jei jau tokia achujena ir gera darba LT turejai kokio b... i Norvegus isvaziavai?

506

man nereikia nei keltis nei vaidinti...taip as bendrauju su tokiais...nepavydek

507

kleopatra пишет:

ir kas cia taip tau ausis uzlaize kad moteris kalba tik emocijom?netiesa

brangioji tu dar ne ta laiziusi,,tad buk gera nesikelk,,ir pati zinai kad tiesa sakau....

508

visa lietuva didzioji jos dauguma vazineja i uzsienius ,,,mergaite nebesikelk su norvegija,,,,su savo tukstanciais,,,manai man tai reiksminga akai vedusi ir tu vargse sedi cia ne su savo vyru?tu apgailetina turi vaikus ir sedi cai ?jo saunuole

509

Beje Kleopatra saunuole! pataikei i tema big_smile atsakei i klausima kodel LT merginos tokios pasikelusios? O gi todel kad jos gyvena uzsienyje ir uzdirba daug pinigu,ne taip kaip LT vyrai maximoje vezimelius stumdo prasciokai big_smile Tema kaip ir isgvildenta manau big_smile

510

mano vaikai su manimi...mano vyras kur tai tikrai netavo reikalas....o tu cia tik padiskutuot ir tesugebi.niekas tamstai neraso?as nesikeliu tiesiog gyvenu ir esu patenkinta:)sekmes tau darbo birzoj stoveti

511

kleopatra пишет:

mano vaikai su manimi...mano vyras kur tai tikrai netavo reikalas....o tu cia tik padiskutuot ir tesugebi.niekas tamstai neraso?as nesikeliu tiesiog gyvenu ir esu patenkinta:)sekmes tau darbo birzoj stoveti

as ne LT siuo metu,,,tavo vyras kur man ir nerupi o kur tavo vaikai ,,,geriau pakarksi cia nei su vaikai spasibusi ,,ar pasakysi as juos matai jie uzsieme vyras nemato as galiu-?tu gyveni tu egzistuoji ,,,nes padarysi ka netaip tave,,,tu pati zinai kas bus,,geriau uz mane,,,sekmes tau toliau daryt tai kas viesai pasakyt tau butu drovu ,,bet uz tai tau apmokama:)

512

aciu Ryti :)gal tu ir uzbaik sia tema graziai:)protingas tas kuris bando nesiseka vienur kabinasi kitur o ne tie kurie sedi ir laukia kol kas atnes.aplink visi kalti...merginos pasikelusios i juos neziuri;).....

513

tinsani  tau reikia tikrai kreiptis i medikus....o Ryti tau atsakau isvaziavau nes cia dar geriauuuuuu.Mano darbo patirtis jau 15metu .ir maksimoj vezimeliu stumdyt neprireiks.nedirbau nei valytoja nei slaugytoja...problemu su darbu neturejau ir darbo birzos neprireike

514 (2013-07-15 21:25 отредактировано tinsanis)

Rytis пишет:

Beje Kleopatra saunuole! pataikei i tema big_smile atsakei i klausima kodel LT merginos tokios pasikelusios? O gi todel kad jos gyvena uzsienyje ir uzdirba daug pinigu,ne taip kaip LT vyrai maximoje vezimelius stumdo prasciokai big_smile Tema kaip ir isgvildenta manau big_smile

muilo padave:D
uzdirba milijonus a sedi cia:D:D:D tada atsakikit ma i klausima kaip jus tokie saunuolei cia sedit ieskot...?stumdo maximoj vezimelius ju nreikia stumdyt maziau mergaitisku fantaziju,,,jum papasakosiu ismintingieji idedi lita ir vezimelis jusu:) nemanot kad patys intike bandot pakelt savo verte nors esat kaip ir visi kaip ir  dar99.99%   
logiskai galvokit gi ne 16m

515

o lauke nestumdo;)

516 (2013-07-15 21:32 отредактировано tinsanis)

kleopatra пишет:

o lauke nestumdo;)

o ka tu isdarinejus uz daug maziau esi?pasakysi uz jausmus na kai buvo tiek metu taip bet dabar,,,
ne dabar ir ta pati darai uz tai gauni garantijas,,,bet kuri kuno dalis tavo pasirizus padaryt bet ka kad islaikytum tai ka turi,,,stumdyt vezimelius?tarkim tave praspiria kaip padeveta ,,,ir pas ka eisi,,,is taves viska atima ir uz ka tu geresne?uz tai kuris stumdo vezimeli? o jai jis pas tave ateis i namus ispjaus tai kas tau brangu poto jy apkaltins nepakaltinamu kas tada ..cia atejus vel parasysi as gaunu 40 000?

517

esu tokia rami  kad patikek....nereikai man sito .....

518

viska ka siandiena turiu ..tas mano...mano galva mano rankomis uzdirbta ir pasiekta

519

kleopatra пишет:

viska ka siandiena turiu ..tas mano...mano galva mano rankomis uzdirbta ir pasiekta

taip tavo galva burna kitom kuno dalim ,,,kaip sugebi taip uzdirbi,,,

520

ir istikro koki s..ten sumalei?ka ispjaus?tu rimtai nesveikas ar kas tau?