581

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

kleopatra пишет:

Na nebeliktu jokios romantikos tikrai jai kas pries sueiti tai aptarinetu.Net jai ir aptarinetume vistiek 100 proc nebutume garantuotos.Zmogus gali pasikeiti...vienus vaiko gimimas suartina kitus isskiria.Gimdziusi moteris vyrui nebepatraukli pradeda dairytis i kitas iesko meiluziu....o tisani ar kas ten tu toks pataikei tiesiai i desimtuka....teisybe akis drasko....nes priesingu atveju nediskutuotum ir nebutum cia.tu neakenti svetimu vaiku...vienisu mamyciu...tu jas iskart nurasineji....pyksti ant viso pasaulio kad siai dienai yra stipriu moteru

Yra vyru kurie itaiso savo mylimai moteriai po 5 ir 8 vaikus, ir ta moteris gimdo, ir sugeba islaikyti normalia figura. Ir meiluziu nereikia.  Jei tave domina moterys, ne ten pateikei. Nes rimtai trolini.
Kokia teisybe? Zmogus turi teise diskutuoti ir nori, tu apie zodzio laisve ka nors zinai? Ar rimtai sovietinio mentaliteto esi?   Niekas neraso, kad nekencia svetimu vaiku. Bet ir vyras turi tokia teise nepripazinti. Juk as negaliu pripazinti zmogaus, kuris turi kriminaline reputacija, negaliu pripazinti zmogaus kuris nori dirbti sokeju o sveria 200 kg.  Vienisos mamos, na gaila kad vos baigusios mokyklas jau su pilvu. Naivumas tas naivumas. O esu isitikines,kad apie vaiko planavima net nekalbejosi tos poreles, na ir mergina nezinanti to, kad vyras tam nepasiruoses gauna tai ko ir reikejo tiketis.  Kleopatra, tu stipri, tik maziau gerk sededama prie kompo.

582 (2013-07-16 19:37 отредактировано Julie)

nesvarbus пишет:
Julie пишет:

Man rodos anksčiau (gal prieš 9-10 metų, kai Lietuvoje gyvenau) ir merginos mielos buvo ir vaikinai paprastesni. O dabar, toks jausmas kad žmonės išsigimsta. Moterys, matai, pačios užsidirba, save išlaiko, vyras joms nereikalingas, nes jos viską pačios gali padaryt... žodžiu vyriškėja... O vyrai.. jiem iš tiesų nelieka vietos visuomenėje... ir vaikus tos moterys pačios auginasi, vyrai gi kiaulės... Visi šūkauja apie lygias teises, kurių realiai niekada nebus ir manau jų nereikia... Gal aš senamadiška, bet noriu, kad vyras liktu vyru, o moteris dama. Kad vyras leistų moteriai pasijausti gležna ir kartais silpna, tuo tarpu moteris nesumenkintų jo vyriškumo ir kartais paglostytų jo savimeilę...

Tiesa, Rita, minėjai, jog vyrui nereikia išlaikyti moters vaiko, nes ji pati jį išlaiko. Gal nereikia, kol į pasimatymus vaikšto. Tačiau nutarus kurti gyvenimą kartu, tikrai reikia. Ir auklėti reikia, ir bendrauti, ir išlaikyti. Antraip tai - ne santykiai ir namuose visuomet bus du frontai.

Vyrai kiaules nes? Visi? Tai kaip jausies jei visi prades teigti, kad visos merginos kales? Todel neapibendrinkim visus. Tarp visu lyciu yra savu minusu. Auginti vaikus vyrai nori, ypac savo. O koks man tolkas auginti svetima vaika, kuriam nejausiu nieko tevisko?  Del savimeiles cia irgi idomiai, tik nereikia kalbeti,kad visi yra savimylos, jetau, kaip jus megstate subendrinti visus.

Pasiskaityk dar kartą smile ir nebereikės purkštauti. Gal kabutes reikėjo kai kur parašyti, tai būtum supratęs taip, kaip kad galvoji. Na bet neparašiau, taip jau gavosi. Aš čia apie vyrai gi "kiaulės"
O dėl savimeilės... kas sakė, kad vyrai savimylos? Ir tai nereiškia pataikauti ar tarnauti iš moters pusės, jokiu būdu. Man gražu, kai moteris moka paglostyti vyro savimeilę, parodyti jog jis yra geidžiamas, svarbus. Vienu žodžiu man patinka kai vyras išlieka vyru o moteris moterimi. O ne tada, kai boba su kiaušais ir sumoteriškėjęs vyras. Santykiuose vysuomet būna pusiausvyra: kai moteris prisiima vyriškas savybes, vyrui atitenka šiek tiek moteriškų. Juk nesugyvens du lyderiai ar abu pasyvūs.

583 (2013-07-16 19:53 отредактировано tinsanis)

nesvarbus пишет:
kleopatra пишет:

Na nebeliktu jokios romantikos tikrai jai kas pries sueiti tai aptarinetu.Net jai ir aptarinetume vistiek 100 proc nebutume garantuotos.Zmogus gali pasikeiti...vienus vaiko gimimas suartina kitus isskiria.Gimdziusi moteris vyrui nebepatraukli pradeda dairytis i kitas iesko meiluziu....o tisani ar kas ten tu toks pataikei tiesiai i desimtuka....teisybe akis drasko....nes priesingu atveju nediskutuotum ir nebutum cia.tu neakenti svetimu vaiku...vienisu mamyciu...tu jas iskart nurasineji....pyksti ant viso pasaulio kad siai dienai yra stipriu moteru

Yra vyru kurie itaiso savo mylimai moteriai po 5 ir 8 vaikus, ir ta moteris gimdo, ir sugeba islaikyti normalia figura. Ir meiluziu nereikia.  Jei tave domina moterys, ne ten pateikei. Nes rimtai trolini.
Kokia teisybe? Zmogus turi teise diskutuoti ir nori, tu apie zodzio laisve ka nors zinai? Ar rimtai sovietinio mentaliteto esi?   Niekas neraso, kad nekencia svetimu vaiku. Bet ir vyras turi tokia teise nepripazinti. Juk as negaliu pripazinti zmogaus, kuris turi kriminaline reputacija, negaliu pripazinti zmogaus kuris nori dirbti sokeju o sveria 200 kg.  Vienisos mamos, na gaila kad vos baigusios mokyklas jau su pilvu. Naivumas tas naivumas. O esu isitikines,kad apie vaiko planavima net nekalbejosi tos poreles, na ir mergina nezinanti to, kad vyras tam nepasiruoses gauna tai ko ir reikejo tiketis.  Kleopatra, tu stipri, tik maziau gerk sededama prie kompo.

parodik man tu pavyzdziu kur 8 itaise ir normalei  atrodo ar gyvena-tu rimtai kazkoks daunito,,,vien jauislaikimas kiek iseis ,,ar tu cia padare tiek tai jau vyras ,,o islaikit sugebes?seniau kaime po 8,,12 gimdydavo nes laukus apdirbt reikejo fizines jegos,ranku,,,as rasiau kad nemegstu svetimus nori vadink nekencia?ir ka?
negali pripazint del kriminalines praeities -tai esi vienas is tu laido riteriu kurie rasineja o realiai i akis nelabai sugeba pasakyt o dar tiksliau reikalui esant ir uz save pastovet kad ir fiziskai,,tokiu kaip tu as nepripazistu kad jie vyrai tai kad biologiskai ten vyras pasakyciau ,,bet netersiu cia viesai temos,,,
200kg ir soka ir ka?
a ka tu padarei  esi isdryses ar viska ka isdrysai tai tik cia paverkt kad be merso i  tave neziuri kad tas anas,,i tave neziuri nes seip paemus esi beveik botanikas,,,

584

As ,kad ir kaip reatkarciais noretusi isgerti...negaliu.Nes sergu pankratitu,ACIU ,kad supratai jog as stipri.Baisesnio skausmo nebebuna ,koki turejau iskesti.Nezinau  na gal kokios meskos bijociau....nebijau ir nardau giliai vandenyne sokau is parasiuto...du gimdymus atlaikiau nors abiejais atvejais reikejo cezario pjuvio.maciau kaip zmones isproto issikrausto tikraja to zodzio prasme...oi tiesiog nenoriu kalbeti....yra tu merginu pasikelusiu sutinku.....bet tegu keliasi tos kurios turi kuo keltis.o neta kuri neturi darbo pinigu vis laukia kol meiluzis duos ar vyras pasididinti ar krutine ar .....manau moteris tokia kuri sedi namie yra tikrai neidomi..

585

kai visada turi plana ir pagal ji gyveni ..tada viskas kaip sviestu patepta.o tie kurie nezino ko nori  taip ir blaskosi visa gyvenima.niekad nereikia bijot rizikuot

586

tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:
kleopatra пишет:

parodik man tu pavyzdziu kur 8 itaise ir normalei  atrodo ar gyvena-tu rimtai kazkoks daunito,,,vien jauislaikimas kiek iseis ,,ar tu cia padare tiek tai jau vyras ,,o islaikit sugebes?seniau kaime po 8,,12 gimdydavo nes laukus apdirbt reikejo fizines jegos,ranku,,,as rasiau kad nemegstu svetimus nori vadink nekencia?ir ka?
negali pripazint del kriminalines praeities -tai esi vienas is tu laido riteriu kurie rasineja o realiai i akis nelabai sugeba pasakyt o dar tiksliau reikalui esant ir uz save pastovet kad ir fiziskai,,tokiu kaip tu as nepripazistu kad jie vyrai tai kad biologiskai ten vyras pasakyciau ,,bet netersiu cia viesai temos,,,
200kg ir soka ir ka?
a ka tu padarei  esi isdryses ar viska ka isdrysai tai tik cia paverkt kad be merso i  tave neziuri kad tas anas,,i tave neziuri nes seip paemus esi beveik botanikas,,,

http://www.bittenandbound.com/2009/03/1 … ems-video/   tad daunito pas tave tarp akiu.

I akis nebijau pasakyti, ir pasakyciau. O pats pajegtum? Ar kinkos drebetu?   Tas pats klausimas ir tau, ka tu padarei, kad cia pats zyzi kaip vaikas? I pati speju daug kas paziuri:DDDD  Ne, nesu botanikas, bet sveika maista megstu, tau palinkeciau maziau juodos kavos gerti. Nes piktas dede esat.

587 (2013-07-16 20:15 отредактировано tinsanis)

nesvarbus пишет:
tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:

200kg ir soka ir ka?

http://www.bittenandbound.com/2009/03/1 … ems-video/   tad daunito pas tave tarp akiu.

I akis nebijau pasakyti, ir pasakyciau. O pats pajegtum? Ar kinkos drebetu?   Tas pats klausimas ir tau, ka tu padarei, kad cia pats zyzi kaip vaikas? I pati speju daug kas paziuri:DDDD  Ne, nesu botanikas, bet sveika maista megstu, tau palinkeciau maziau juodos kavos gerti. Nes piktas dede esat.

visu pirma tu meme ,,man merso nereikia ir verkslent nereikia kad neziuri,,kurioj vietojas zyziu?pateik pavizdi?as kava retai geriu verksniuk ...tu dar is krutines pienuka geri:)paauk
laido riteri,,ta seima isiskirusi jau daugiau kaip 3metai,,jai kazkokia info meti pasidomek daugiau,,,jie bakrote jau buvo ,ir tv laidos buvo sugalvotos vien delto kad islaikit,tu rimtai asilo brolis,,,ir mintis apie aborta ir visa kita ,,man sedejas zmogus priklauso uz ka aisku sedejo -zmogus kaip zmogus ,,kinkos drebetu berniuk poto ta kai pasakytum ar begtum dedei pareigunui rasineli rasyt:) na kaip ten bebutu,,

588

Oj didysis ismintingasai. Tu jau pakankamai parasei. Leisiu protingiausiui kritikui loti. Kazkam gi reikia loti. Beje, dabar pats ne ka mazesni verkslenima parodai. Siaip ne mane cia tiek kritikuoja kaip tave. Na ka gi, kaip sakei, botanikas, tai einu pabusiu botaniku, o tu ir toliau rekauk, kovok su mergom. As tikiu tavim.

589 (2013-07-16 20:18 отредактировано tinsanis)

nesvarbus пишет:

Oj didysis ismintingasai. Tu jau pakankamai parasei. Leisiu protingiausiui kritikui loti. Kazkam gi reikia loti. Beje, dabar pats ne ka mazesni verkslenima parodai. Siaip ne mane cia tiek kritikuoja kaip tave. Na ka gi, kaip sakei, botanikas, tai einu pabusiu botaniku, o tu ir toliau rekauk, kovok su mergom. As tikiu tavim.

loja tas kas tave padare:) neverkslenk mergaite,,manau tevai norejo dukters bet gavo tave ,,,:D as su jom nekovoju,,o jai nuomone isakant ir buna grubesniu zodziu ir kas cia tokio?jos kovoja gyvena tu verksleni ir skundies kad meme esi:D tau nereikia eit but tu juo esi ,,,

590

Vienas mylės moterį su vaiku,kitas ne. Viskas, išsiaiškinom tiesas, kas kaip ir kur:) pašnekėkim  ką nors įdomesnio:)

591 (2013-07-16 21:00 отредактировано tinsanis)

Rita пишет:

Vienas mylės moterį su vaiku,kitas ne. Viskas, išsiaiškinom tiesas, kas kaip ir kur:) pašnekėkim  ką nors įdomesnio:)

poto bus tema mano naujas vyras nemyli ne savo vaiko kai atsirado bendras,,,tas tikrasis jo vaikas,,,poto vistek kada vaikai apsipiks ir bus tu ne mano tecio vaikas,tu ten kazkokio:D tevas supras kad teisybe sako ,o moteris poto bus mokik kad neatskirinetu ,vistek kada juoda kate perbeks  netavo vaikas neauklek taip greztai ar pan,,,na nebuna kaip pasakose pasieme uzaugino,,,
moterim normalu duodas prisidaro a po to primeta davai augink feee ,,,,

592

Jei atsiras tokia tema, tu būsi komentatorius number one!:)  kodėl tu jautiesi viską išmanantis,viską suprantantis? Kodėl piktas visada?

593

Free gerbiamasis, blondinė raštingesnė,pripažink!:D

594 (2013-07-16 21:14 отредактировано tinsanis)

Rita пишет:

Jei atsiras tokia tema, tu būsi komentatorius number one!:)  kodėl tu jautiesi viską išmanantis,viską suprantantis? Kodėl piktas visada?

kas tau sake kad as ismanau ir man reikia tai ismanyt cia tema realiai man tik smalsu o seip visiskai nerupi
apie kontracepcija ir ismanei ,,:)  kurioje vietoje as sakau ismanantis ?kurioje vietoje as piktas ?
o ka veikt komentuoju -komentuok ir tu,,,

595

Rita пишет:

Free gerbiamasis, blondinė raštingesnė,pripažink!:D

atsi,,ok

596

tinsani kada paskutini karta turejai motery savo glebyje?

597

Atleisk uz izuluma,bet begalo smalsu.ar tu ir lovoje kovotojas?

598

Rita пишет:

ka nerealus klausimai taip nebus,,,yra ir pazistamu ir pabendrauji su tais kurie tokia moteri na kartu su ja,,

599

butum geriau jau realistas ...nes sunku su pesimistu....viskam randi pasiaiskinima

600

kleopatra пишет:

Atleisk uz izuluma,bet begalo smalsu.ar tu ir lovoje kovotojas?

klausimas ne i tema ,,,nu geras busi izulus ir dar izuliam atleisk,kur logika,,,