Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Na nebeliktu jokios romantikos tikrai jai kas pries sueiti tai aptarinetu.Net jai ir aptarinetume vistiek 100 proc nebutume garantuotos.Zmogus gali pasikeiti...vienus vaiko gimimas suartina kitus isskiria.Gimdziusi moteris vyrui nebepatraukli pradeda dairytis i kitas iesko meiluziu....o tisani ar kas ten tu toks pataikei tiesiai i desimtuka....teisybe akis drasko....nes priesingu atveju nediskutuotum ir nebutum cia.tu neakenti svetimu vaiku...vienisu mamyciu...tu jas iskart nurasineji....pyksti ant viso pasaulio kad siai dienai yra stipriu moteru
Yra vyru kurie itaiso savo mylimai moteriai po 5 ir 8 vaikus, ir ta moteris gimdo, ir sugeba islaikyti normalia figura. Ir meiluziu nereikia.  Jei tave domina moterys, ne ten pateikei. Nes rimtai trolini.
Kokia teisybe? Zmogus turi teise diskutuoti ir nori, tu apie zodzio laisve ka nors zinai? Ar rimtai sovietinio mentaliteto esi?   Niekas neraso, kad nekencia svetimu vaiku. Bet ir vyras turi tokia teise nepripazinti. Juk as negaliu pripazinti zmogaus, kuris turi kriminaline reputacija, negaliu pripazinti zmogaus kuris nori dirbti sokeju o sveria 200 kg.  Vienisos mamos, na gaila kad vos baigusios mokyklas jau su pilvu. Naivumas tas naivumas. O esu isitikines,kad apie vaiko planavima net nekalbejosi tos poreles, na ir mergina nezinanti to, kad vyras tam nepasiruoses gauna tai ko ir reikejo tiketis.  Kleopatra, tu stipri, tik maziau gerk sededama prie kompo.

ir nebereikės purkštauti. Gal kabutes reikėjo kai kur parašyti, tai būtum supratęs taip, kaip kad galvoji. Na bet neparašiau, taip jau gavosi. Aš čia apie vyrai gi "kiaulės"
 ir nebereikės purkštauti. Gal kabutes reikėjo kai kur parašyti, tai būtum supratęs taip, kaip kad galvoji. Na bet neparašiau, taip jau gavosi. Aš čia apie vyrai gi "kiaulės"