601 (2013-07-16 21:28 отредактировано tinsanis)

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

kleopatra пишет:

butum geriau jau realistas ...nes sunku su pesimistu....viskam randi pasiaiskinima

as realistas ,,sunku kai daiktas ne tavo o primeta kad jis tavo,,ar ta prasme malonumu uzsieme su kitu ,,a kitam islaikik rupinkis ir pan,pvz pasivazinejai su auto na kitam nuplauk ,baka uzpildyk,,,pasiemiai banke paskola -na kitam smile
viskam randu tikrai ne,bet paaiskinima kaip as suprantu taip,o pasiaiskint kam?

602

kleopatra пишет:

tinsani kada paskutini karta turejai motery savo glebyje?

pas taves klausimeliai geri as kai paklausiau kaip baltymai ,,kas tave,,isvadini storzieviu a kai pati klausineji ,,,moteri galima turet,nusipirkt,susipazint irpan,,,

603

Išties,nežinau kaip bus. Yra šalia manęs du pavyzdžiai- turi moteris vaiką iš pirmos santuokos,o su antru vyru gyvena labai gražiai. Neesu realiai mačiusi šiltesnių šeimoje santykių. Fingers cross,kad ir man taip pasisektų. O kita pažįstama,taip ir vienišą gyvenimą gyvena. Bet jau nebesigilinkim,nes jei vėl pradėsime tą temą,vėl be galo beprasmiškai kalbėsimės.  O man atrodai kažkoks piktas ar nelaimingas,nes visur pas tave tik prieštaravimai ir negatyvi nuomonė( čia tik aš taip manau )

604

Rita пишет:

Išties,nežinau kaip bus. Yra šalia manęs du pavyzdžiai- turi moteris vaiką iš pirmos santuokos,o su antru vyru gyvena labai gražiai. Neesu realiai mačiusi šiltesnių šeimoje santykių. Fingers cross,kad ir man taip pasisektų. O kita pažįstama,taip ir vienišą gyvenimą gyvena. Bet jau nebesigilinkim,nes jei vėl pradėsime tą temą,vėl be galo beprasmiškai kalbėsimės.  O man atrodai kažkoks piktas ar nelaimingas,nes visur pas tave tik prieštaravimai ir negatyvi nuomonė( čia tik aš taip manau )

kur prestaravimai,negatyvi nuomone?yra geru baikciu yra ne,bet paprasciau ir normaliau kurt ir turet savo seima nei priiimt i ja svetima,,,man atrodo taip tau atrodo tas anas,,

605

gaila kad kiekvienas ta pasikelima supranta savaip.Pvz jei vaikinas klube prie manes prieina ir kviecia pasokti,o as neinu nes nenoriu,as jau esu pasikelusi,na tai atsiprasau:)

606

tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:

Oj didysis ismintingasai. Tu jau pakankamai parasei. Leisiu protingiausiui kritikui loti. Kazkam gi reikia loti. Beje, dabar pats ne ka mazesni verkslenima parodai. Siaip ne mane cia tiek kritikuoja kaip tave. Na ka gi, kaip sakei, botanikas, tai einu pabusiu botaniku, o tu ir toliau rekauk, kovok su mergom. As tikiu tavim.

loja tas kas tave padare:) neverkslenk mergaite,,manau tevai norejo dukters bet gavo tave ,,,:D as su jom nekovoju,,o jai nuomone isakant ir buna grubesniu zodziu ir kas cia tokio?jos kovoja gyvena tu verksleni ir skundies kad meme esi:D tau nereikia eit but tu juo esi ,,,

Pasake memiu karalius. Malonu susipazinti. Hemorojaus sulaukti 30-ies metu speju rimta problema.

607

Rita пишет:

kaip tau atrodo -kaip prisigalvojai taip atrodo,kaip tu atrodai nezinau ,neidomu,,,i negatyvius dalykus as taip ir ziuriu,,,jai nesutinku su kazkuom taip as priestarauju,-gilintis prasmes nera nes tai tesiog nuomoniu apsikeitimas is atsakymo naudos praktines  nera tad ir gilintis tikslo nera...

608

tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:
tinsanis пишет:

loja tas kas tave padare:) neverkslenk mergaite,,manau tevai norejo dukters bet gavo tave ,,,:D as su jom nekovoju,,o jai nuomone isakant ir buna grubesniu zodziu ir kas cia tokio?jos kovoja gyvena tu verksleni ir skundies kad meme esi:D tau nereikia eit but tu juo esi ,,,

Pasake memiu karalius. Malonu susipazinti. Hemorojaus sulaukti 30-ies metu speju rimta problema.

hemaroju sirgo tavo tevas ar tu sergi,,ar tu apie 30m galvoji-na sulauksi 30m ir toks pat mazgote busi koks esi pas tave nniekas nepasikeis tai ne cia verkslenk o pas gydytoja bek?cia jusu gimines liga?na tau geriau zinot ,,,tai jau dabar ligom skusies...verksniuk..
eik pas mamyte dar paauk ,,suviriskek tada kalbek,,gi pats supranti kad esi silpnutis mamytes sunelis,,kalbu faktais na paziurek i save as nezeminu taves man to nereikia gyvenimas ta padare uz mane,,,

Berastis dede. Angliskom raidem ir tai raso su klaidom. Pazeminai pats save, suauges dede, taciau raso kaip koks kaimo gezas.

609

Visokių panelių yra. Bėja nevien lietuvėm galima tą taikyt...:)

610

Viktorija пишет:

As nesuprantu kaip galima teigti kazkokia vienpuse nuomone. visokiu zmoniu pasaulyje yra o kad visos merginos materialistes ar pan teigti negalima. Jeigu jus-vaikinai susidedat su tokiom kuriom pinigai terupi tai jusu problema cia. tai jus ieskot grazios figuringu ir t.t. bet nepagalvojat kad dauguma merginu del tokios isvaizdos turi ir pakloti nemazus pinigus. bendraukit su paprastom merginom kurios ne plastikines ir ne tuscia galva tuomet nereikes mesti tokiu zodziu ant merginu... Pasaulyje pilna paprastu bei naturaliai graziu merginu...

Teisingai - pasaulyje tai pilna ir graziu ir paprastu, bet bent jau Kaune - tokiu nebuvo, nera ir matyt,kad nebebus :-(

611

Nusiskusk plaukus nuo krutines. Dabar taip nebemadinga. Nors nenustebsiu jei vairuoji koki ziguliuka.
Saldu juoktis is pikto dedes. Gaila, kad Lietuvoje komediju su kaskadiniais triukais nefilmuoja. Labai noreciau, kad taptumet pagrindiniu aktoriumi, begiotumet su vincesteriu ir rekautumet kokie visi  blogi.

612 (2013-07-17 21:46 отредактировано tinsanis)

nesvarbus пишет:

Nusiskusk plaukus nuo krutines. Dabar taip nebemadinga. Nors nenustebsiu jei vairuoji koki ziguliuka.
Saldu juoktis is pikto dedes. Gaila, kad Lietuvoje komediju su kaskadiniais triukais nefilmuoja. Labai noreciau, kad taptumet pagrindiniu aktoriumi, begiotumet su vincesteriu ir rekautumet kokie visi  blogi.

klausik berniuk,,paziurek kaip rengies kaip 9metu vaikas kai seniau mama kostiumu aprengdavo taip tuo paciu ir vaikstai ,ar iki siol su jais gyveni ir priklausomas nuo ju esi tiek finansiskai tiek ir nuomone ju o tu tik ja klausai-maxima drabuziai na geriausiu atveju turgaus,,susitvarkik plaukus nueik i sale,atrodai kaip badu marinamas,,kam tu kalbi niekus kaip maza mergaite,realiai niekad nesugebejai ir nesugebesi kazka pasakyt ,,o piktam dedei pasakai realiai gauni skaudziai i nosyte ir beg pas mamyte skustis,gi taip butu ir pats ta puikei supranti ,,,as neisgalvoju tave net skriaust butu nemalonu,,toki silpna,,,su mielu noru pavairuociau ziguliuka prisimint senus laikus,,,nera visi blogi yra geri ir yra silpni tokie kaip tu,,,atsakiau?aktoryste manes netraukia ,,man siulai pabandyk ta pabandyk ana o ka pats esi bandes apart to kad cia paverki per dienas namai,siektiek po miesta pasivalkioji,,,
ginklai patinka ir is vincesterio teko saudyt o tau teko?teko su ziguliu pasivazinet?teko ant stogo ar isvis nors bandei myletis,,,ar nekaltybe po vestuviu ketini tik isnaudot,,25metai tau ne 16m,,suauk ir ismok ne tik verkslent sugalvok  ka idomiau nes jai nori ka pasakit sakik vyriskai ne kaip 12m berniukas

613

Aciu pasikelusioms panelems nes tik ju deka mes sugebame atrasti pacias paprasciausias ir pacias nuosirdziausias su kuriomis norisi nugyventi likusi gyvenima.....,

614

Skaitau ir juokiuos.. smile Atkreipkite dėmesį vyrukai kokie jūsų žodžiai, kokie jūs pesimistiški, matot tik paneles pasikėlusias ir pan.. Gaila man jūsų.. Nori turėti panele? Tai galvok teigiamai, apie ką galvoji, tą ir gauni.
Sėkmės wink

"APIE KĄ GALVOJI, TĄ IR GAUNI" !!!!!!

615

tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:

klausik berniuk,,paziurek kaip rengies kaip 9metu vaikas kai seniau mama kostiumu aprengdavo taip tuo paciu ir vaikstai ,ar iki siol su jais gyveni ir priklausomas nuo ju esi tiek finansiskai tiek ir nuomone ju o tu tik ja klausai-maxima drabuziai na geriausiu atveju turgaus,,susitvarkik plaukus nueik i sale,atrodai kaip badu marinamas,,kam tu kalbi niekus kaip maza mergaite,realiai niekad nesugebejai ir nesugebesi kazka pasakyt ,,o piktam dedei pasakai realiai gauni skaudziai i nosyte ir beg pas mamyte skustis,gi taip butu ir pats ta puikei supranti ,,,as neisgalvoju tave net skriaust butu nemalonu,,toki silpna,,,su mielu noru pavairuociau ziguliuka prisimint senus laikus,,,nera visi blogi yra geri ir yra silpni tokie kaip tu,,,atsakiau?aktoryste manes netraukia ,,man siulai pabandyk ta pabandyk ana o ka pats esi bandes apart to kad cia paverki per dienas namai,siektiek po miesta pasivalkioji,,,
ginklai patinka ir is vincesterio teko saudyt o tau teko?teko su ziguliu pasivazinet?teko ant stogo ar isvis nors bandei myletis,,,ar nekaltybe po vestuviu ketini tik isnaudot,,25metai tau ne 16m,,suauk ir ismok ne tik verkslent sugalvok  ka idomiau nes jai nori ka pasakit sakik vyriskai ne kaip 12m berniukas

Suprantu tavo pavyda, nes tau 30, o atrodai kaip 47 metu senbernis. Kaip tu moki suvaryti, man net juokinga. Tave gal smelio dezeje taip nuskriaude kazkada, kad toks neurotikas esat. As sito nezinau, bet speju kaip ir tu. O jei rimtai, tai tavo pezalus net neskaitau ir neskaitysiu. Geda, skaityti barzduoto vyro komentarus kaip kokio 12 mecio spuogio. Tik padaryk paslauga. Nebecituok manes, ir nebekreipkis i mane, man tavo pseudo-intelektualo teorijos neidomios. O silpnuma pats parodei dar ir koki, zema iskart pulti prie kazkieno tevu. O pati speju labai isauklejo, kad 30 metu ir trolina kaip paauglys. smile  Lok ir toliau, neskaitysiu o tik pasijuoksiu eilini karta is internetinio ''barbaro''.

616

Įdomiai jūs berniukai čia bendraujat... Barbarai,botanikai... Kas  kaip nori,tas taip gyvena. Iš kur tiek pykčio , dėl nežinia ko. Tik šiaip sau?

617

nesvarbus пишет:
tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:

Suprantu tavo pavyda, nes tau 30, o atrodai kaip 47 metu senbernis. Kaip tu moki suvaryti, man net juokinga. Tave gal smelio dezeje taip nuskriaude kazkada, kad toks neurotikas esat. As sito nezinau, bet speju kaip ir tu. O jei rimtai, tai tavo pezalus net neskaitau ir neskaitysiu. Geda, skaityti barzduoto vyro komentarus kaip kokio 12 mecio spuogio. Tik padaryk paslauga. Nebecituok manes, ir nebekreipkis i mane, man tavo pseudo-intelektualo teorijos neidomios. O silpnuma pats parodei dar ir koki, zema iskart pulti prie kazkieno tevu. O pati speju labai isauklejo, kad 30 metu ir trolina kaip paauglys. smile  Lok ir toliau, neskaitysiu o tik pasijuoksiu eilini karta is internetinio ''barbaro''.

kieno tevu  - jai jie butu atsakingi ,,taves nebutu:)

618 (2013-07-18 23:15 отредактировано tinsanis)

Rita пишет:

Įdomiai jūs berniukai čia bendraujat... Barbarai,botanikai... Kas  kaip nori,tas taip gyvena. Iš kur tiek pykčio , dėl nežinia ko. Tik šiaip sau?

na visu pirma as lietuvis ir tokius botanikus is ju pasisaipit visgi malonu,,cia viesa erdve tad netersi viesos vietos,,o realiai su tokiais laido riteriais buna idomu:) prasideda iskart uz ka kodel ir pan,,:) delto man lietuva istikro patinka,,,na ta kaip kas nori taip gyvena daznai perfrazuoja ka noriu sneku nors uz save pastovet nesugebu,,a poto tai atsakyt reikia...
matai nesvarbus tu sau nesvarbus a man tuo labiau ,,,gyvenk tai yra egzistuok

619

Aurelija пишет:

"APIE KĄ GALVOJI, TĄ IR GAUNI" !!!!!!

Dabar taip galvoju, kad gražius papus turi :::045

620

As nepasikelusi,bet save gerbianti.