Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
O kiek vaikinų užblokuoja merginas dar nespėjus joms atrašyt, mm? (skirta asmeniškai tau)
O kiek merginu uzeina i svecius ir neparaso? Skirta asmeniskai tau.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 40 41 42 43 44 … 76 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O kiek vaikinų užblokuoja merginas dar nespėjus joms atrašyt, mm? (skirta asmeniškai tau)
O kiek merginu uzeina i svecius ir neparaso? Skirta asmeniskai tau.
Suzinok, prie ko cia klauptis vyrui uz jo parodyta demesi, bet bent dekinguma sioki toki parodyt galima butu. Galima juk ir mandagiau parasyt, kad neieskai pazinciu, kad esi skirtinga nei tas vaikinas, kuris tau raso. Jums paraso, tai dziaukites o ne skuskites. Toks ispudis, kad net uz dovanana net aciu nepasakytumet, o gal net uz milijona doleriu. Juk visada galima atsikratyt jums nepatinkancio, arba kitaip sakant ne jusu ''skonio mesos gabalo'' mandagesne forma
Ameniškai tau aš atrašyti kažkada norėjau, bet pasidarei išvadas anksčiau, nei aš suspėjau tą padaryti
dabar kiekvienam turėčiau dėkot už tai, kad man parašo "Labas, ką tu?" ? C'mon, kiekvienas renkamės, ar norim atrašyt žmogui, ar ne, ir tai nėra joks pasikėlimas, o mūsų asmeninis pasirinkimas su kuo mes norim bendraut. Ypač, kai tau parašo kokie 16 (o per kokias tai ypatingas Mėnulio fazes ir daugiau), ir nesuspėji pabendraut su kiekvienu. Man tai yra viena iš priežasčių, kodėl aš neatrašau- pradedi bendraut su vienu, dviem labai sudominusiais, ir kiti tiesiog užsimiršta. Arba tikrai nežadu atrašyt kokiam nors komplimentus man žarstančiam dvigubai vyresniam diedui, arba visiškui beraščiui, kuris, nesvarbu koks jis būtų fainas vidumi, manęs tikrai nesudomins, nes taisyklinga rašyba yra turbūt pirmas dalykas internete, kurį aš pastebiu, ir man tai toks "turn off'as", kad nemalonu net atrašinėt. Ir tai nėra joks "pasikėlimas". Čia internetas, čia galima rinktis, su kuo nori bendraut. Arba aš bent jau realybėj nepradedu pliurpt apie beleką su bet kokiu sutiktu žmogum
nelabai matau cia tragedija,jei neatraso,visioms negali patikt,tik va vienas klausimas yra,jei pagal laiskus jos sugeba nusprest apie zmogu,tai galiu pasakyti,duru duros ir laimingai joms tame iliuziju pasaulyje.
visiskai teisingai, visos nusprendzia apie vaikina paziurejusios i foto, o jeigu dar aprasyma paskaito, tai **** koks pasikeles, nors net nebendravo ir nepazysta :DD
gal merginoms daugiau reiktu pradet bendraut? man juokingas parasymas pas kai kurias anketoj "negaisinkim jusu ir mano brangaus laiko". jau ir taip sedi, puva cia tam ieskoke kazko ieskodamos, laika gaista nori nenori, tai gyvenimo daug nematysi atrasius i keliolika laisku? geriau jau karta atrasyt, nei isvis neatrasyt...
o del to, kad neatraso ir skaitos pasikelus tai cia nesamone, bet kaip sakiau, atrasyt yra negrazu. Man tai vienodai, as veidus puikiai atsimenu, tad kas kazkada, belekada neatrase kai parasiau, tai jau blacklist'e :DDD
o del to, kad neatraso ir skaitos pasikelus tai cia nesamone, bet kaip sakiau, atrasyt yra negrazu. Man tai vienodai, as veidus puikiai atsimenu, tad kas kazkada, belekada neatrase kai parasiau, tai jau blacklist'e :DDD
o as veidu visiskai neatsimenu bet uztai gerai atsimenu skaicius ir telefonu numerius. irgi turiu savo juodaji sarasiuka kuris nuolat pildomas. daug tokiu merginu kurios pacios neprisimena su kuo bendravo ir po keleto menesiu raso tam paciam vaikinui kuri jau buvo atstumusios bet kadangi jos jau yra juodajam sarase su dideliu malonumu jas siunciu ant triju raidziu
Ameniškai tau aš atrašyti kažkada norėjau, bet pasidarei išvadas anksčiau, nei aš suspėjau tą padaryti
dabar kiekvienam turėčiau dėkot už tai, kad man parašo "Labas, ką tu?" ? C'mon, kiekvienas renkamės, ar norim atrašyt žmogui, ar ne, ir tai nėra joks pasikėlimas, o mūsų asmeninis pasirinkimas su kuo mes norim bendraut. Ypač, kai tau parašo kokie 16 (o per kokias tai ypatingas Mėnulio fazes ir daugiau), ir nesuspėji pabendraut su kiekvienu. Man tai yra viena iš priežasčių, kodėl aš neatrašau- pradedi bendraut su vienu, dviem labai sudominusiais, ir kiti tiesiog užsimiršta. Arba tikrai nežadu atrašyt kokiam nors komplimentus man žarstančiam dvigubai vyresniam diedui, arba visiškui beraščiui, kuris, nesvarbu koks jis būtų fainas vidumi, manęs tikrai nesudomins, nes taisyklinga rašyba yra turbūt pirmas dalykas internete, kurį aš pastebiu, ir man tai toks "turn off'as", kad nemalonu net atrašinėt. Ir tai nėra joks "pasikėlimas". Čia internetas, čia galima rinktis, su kuo nori bendraut. Arba aš bent jau realybėj nepradedu pliurpt apie beleką su bet kokiu sutiktu žmogum
Tik dabar taip rasai, kad ''butum atrasiusi'' Na as tau nerasiau - labas, ka tu? Tad negaliu kalbet uz kitus.
Del berasciu, na juk ir pati savo tekste pridarei klaidu Kiekvienas renkasi pats kokiom raidem rasyti, na nesam visi patriotai, o gal ir siaip nera noro, juk nuosavas pc, todel darai su juo ka nori. O del susidomejimo, tai kas sudomina? Vienas nusibos, tai po to taip ir su kitais kaip su kojinem?:) O jei zmogus labai stengesi uzkalbint ir buti maloniu? Tai to vertint nereikia? Uz tai reikia imti ir pakeisti kitu?:)
( kai atrašinėjau į ANTRĄJĄ tavo žinutę, jau buvai užblokavęs)
apie klaidas- taip, aš pati nerašau idealiai, bet prie tokių smulkmenų, kaip antai, bandęs mane taisyti vartotojas (beje, jis bandė taisyti "klaidas", kurios nė nėra klaidos- na, taip, gal vadovėliuose nevartotinos, bet aš ir rašau šnekamąja), neprisipisinėju. O pati turiu omeny ne lietuviškų raidžių nebuvimą, o visokius j, w ne vietoj, "dariti" vietoj daryti, ir kitus panašius šūdus, kuris tikrai parodo išsilavinimo spragas. Ir, nors stengiuos atrašyti ir tokiems, to "omg, kaip faina bendraut ir kaip norėčiau su juo susitikt" jausmo nėra. Dėl susidomėjimo: kai gauni daug žinučių su paprastu "labas", ir kai gauni žinutes kad ir be pasisiveikinimo, bet su kažkuo, kas tiesiog iškart pereina į "teminį", netuščią (labas, kaip sekasi? -Gerai, kaip tau?- Irgi gerai, iš kur būsi?) bendravimą, tai žinoma, į tokias žinutes ir įdomiau atrašyt, ir pokalbį turėt normalų, tad kai bendrauji su tuo vienu, dviem žmonėm, kiti tiesiog pasilieka vėlesniam laikui (būna, užmirštu, ir atrašau po dienos ar dviejų, bet kai kuriems jau dingsta noras bendraut, ir aš puikiai tai suprantu), kai kurie, taip užsimiršta. Nes juk konvejeriu atsakinėt į tuos pačius klausimus ( o jei dar su klaidom), paprasčiausiai atsibosta.
Kodėl vaikinai yra tie, kurie nuolat skundžiasi? Mergina neatrašė, mergina peržiūrėjo anketą, bet neparašė, mergina nepadėkojo už komplimetus, už tą, už aną... Man gal dabar pradėt tuo pačiu skųstis iš vaikinų pusės? Ai, ne, gi mano ego tokie menkniekiai nežeidžia
jei vaikinas jau antroj zinutej pradeda dejuoti, koks jis vargsas ir kaip jam sunku, tai as neatrasau.
cia ziuriu,kai nera apie ka papliotkinti tai prisi plotkina prie klaidu,man tai atvirai visai vienodai,y ar i,dubleva ar paprasta V,kaip tai iseina vis vien suprast.ai bendriau as cia seip laika stumdau,ir seniai jau nei rasau nei atsakineju.blemba bet ziuriu ir pasikelusiu mergu visai neizvelgiu.
Ko ciu jus prisiknisat prie tokiu nesamoniu, tikrai zmones yra pasikele ne del atrasynekiju. Gal jau labiau del to kaip atrasyneja.
kad visu siknos visko pilnos ir visi tik stebuklo ir tikisi, nebera siais laikais paprasto nuosirdaus bendravimo.
( kai atrašinėjau į ANTRĄJĄ tavo žinutę, jau buvai užblokavęs)
apie klaidas- taip, aš pati nerašau idealiai, bet prie tokių smulkmenų, kaip antai, bandęs mane taisyti vartotojas (beje, jis bandė taisyti "klaidas", kurios nė nėra klaidos- na, taip, gal vadovėliuose nevartotinos, bet aš ir rašau šnekamąja), neprisipisinėju. O pati turiu omeny ne lietuviškų raidžių nebuvimą, o visokius j, w ne vietoj, "dariti" vietoj daryti, ir kitus panašius šūdus, kuris tikrai parodo išsilavinimo spragas. Ir, nors stengiuos atrašyti ir tokiems, to "omg, kaip faina bendraut ir kaip norėčiau su juo susitikt" jausmo nėra. Dėl susidomėjimo: kai gauni daug žinučių su paprastu "labas", ir kai gauni žinutes kad ir be pasisiveikinimo, bet su kažkuo, kas tiesiog iškart pereina į "teminį", netuščią (labas, kaip sekasi? -Gerai, kaip tau?- Irgi gerai, iš kur būsi?) bendravimą, tai žinoma, į tokias žinutes ir įdomiau atrašyt, ir pokalbį turėt normalų, tad kai bendrauji su tuo vienu, dviem žmonėm, kiti tiesiog pasilieka vėlesniam laikui (būna, užmirštu, ir atrašau po dienos ar dviejų, bet kai kuriems jau dingsta noras bendraut, ir aš puikiai tai suprantu), kai kurie, taip užsimiršta. Nes juk konvejeriu atsakinėt į tuos pačius klausimus ( o jei dar su klaidom), paprasčiausiai atsibosta.
Kodėl vaikinai yra tie, kurie nuolat skundžiasi? Mergina neatrašė, mergina peržiūrėjo anketą, bet neparašė, mergina nepadėkojo už komplimetus, už tą, už aną... Man gal dabar pradėt tuo pačiu skųstis iš vaikinų pusės? Ai, ne, gi mano ego tokie menkniekiai nežeidžia
O jei vaikinas taip pat elgtusi, tai jis iskart ****?
Aš kažkur minėjau "pederastus" ?
o tu paskaityk kaip cia merginos skundziasi. kad anketa perziuri ir pirmas neparaso kad sedi pazintyse ir su kitom bendrauja. man susidare ispudis kad merginos turi dar daugiau kompleksu ir baimiu negu vyrai
Ko ciu jus prisiknisat prie tokiu nesamoniu, tikrai zmones yra pasikele ne del to neatrasyneja. Gal jau labiau del to kaip atrasyneja.
Jos pasikėlusios todėl, kad kvaišos. Absoliuti dauguma merginu galvoja, kad yra princeses. Savęs pervertinimas, neteisingas vertinimas joms leidžia galvoti ir tikėti, kad yra vertos geriausio. Jos kelia absurdiškus, utopinius reikalavimus. Po trisdešimto gimtadienio arba kai tampa vienišomis mamomis, paaiškėja, kad jos net ne pelenės... Kritimo net regresu nepavadinsi... Visu greičiu į dugną.
Kodėl taip atsitinka? Neteisingas auklėjimas, tėvų įtaka ("vaikeli, šitas tau per prastas..."), negatyvi patirtis (pagul... pasėdėjusi savaitę ar dvi ant galinės "Maybach" sėdynės pas kokį nors turtingą medžiotoją, jos "jau žino, ko nori", nenuleis kartelės žemiau, kol nesitrenks veidu į realybės purvą ir pelkę, iš kurios išėjimo jau nebėra...)
Bet kokiu atveju - pasikartosiu - problema yra intelektas... Galima prirašyti visokių išvestinių, bet bendra problema yra viena ir ta pati...
Iš šalies tai keistokai atrodo toks vyraujantis stūmimas ant "kitos barikadų pusės"
Kažkas neatrašė? Kaip tik pasidžiaukit, kad pašnekovas sutaupė jūsų laiką ir apasugojo nuo niekur nevedančio bendravimo
O tų išrankių žmonių turbūt visais laikais buvo ir bus. Ir jie nėra pasikėlę, jie tiesiog žino ko nori ir/arba save gerai vertina. Ir norėtųsi tikėti, kad dažniausiai - ne be pagrindo.
Lietuvos merginom toli grazu iki pasikelimo,ipatingai kurios cia sedi.Nu pagalvokit is ko joms keltis? gyvena su tevais,arba nuomojasi butuka,dirba uz 1500 lt,nu tai kaip jos gali keltis nieko neturedamos...neeee,jos tik galvoja,kad keliasi,bet istikro juokas ima is ju
Pilna normalių vyrų. Tik vyrus reikia neįgnoruoti, kai rodo dėmesį. Ir merginos nevertina ką kartais vyrai dėl jų padaro, o vėliau ir rašinėja tokius postus ar yra normalių vyrų. Ar yra normalių moterų kurios žiūri į vyro širdį, jausmus, bendravimą, elgesį? O ne kokią mašiną turi, kur dirba, kiek uždirba. Kartais užtenka bučkio, kad įrodytum, jog myli. Nebūtinai reikia 101 rožių, kad įrodytum, jog myli pilna vyrų aplink.
Juokingiausia kai tos ale pasikelusios merginos nesioja vardinius drabuzius kuriu firminiai zenklai per visa pilva arba nugara arba kur zenklas per visa rankenuka nu is karto matosi ,kad gariunai ka ir sakau,kad is tu vadinamu pasikelusiu,tai man juokas ima
Puslapiai Ankstesnis 1 … 40 41 42 43 44 … 76 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?