Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 45 46 47 48 49 … 76 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 921 по 940 из 1,505
921 Ответ от Modestas 2014-10-13 16:47 (2014-10-13 17:16 отредактировано Modestas)

- Modestas
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Tomas пишет:Na bet as niekad nesuprasiu tu merginu kurios ziuri i ta masina,koks jai turetu buti skirtumas,juk masina ne jos o berno,ji nepretenduoja i ja nei per nago juodima,o jei galvoja jog jis prie bapkiu,tai klysta,juk dabar galima isimoketinai pasiimt,arba dirbant 5 metus Uk fabrike ir is paskutiniu nusipirkt:D nu as turiu gera masina,bet niekad nekreipiu i tokias demesio
pasuk biski savo galva, pajudink smegeneles jeigu nesupranti delko ziuri ir nori tam tikra dalis merginu i vaikinus su nuliovom tackom 

- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
i merginas,jei jos jau kreipia demesi i masina,tai ka su tokia gyvenime veikt? Kartais jos nesupranta,jei tu vaziuoji su treciu golfu,bet pas taves garaze gera masina ir namas,nes kadangi gryzti is kokio sodo,tai jau joms ne lygis,neis pries drauges pasirodyt:D

- Ai
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Tai kokių nusipelnėt, tokias ir gaunat;).

- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
asmeniskai as nieko nebandau nusipelnyti ar gauti,pas manes savam rate pakanka merginu,o cia tai tame portale tik laiko praleidimas kai nera kas veikt

- Ai
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен

- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
na nezinau kas ten ka sako,bet man tai dzin tas portalas,sekmes jums cia diskutuojant:) seip Olos truksta dar cia ziuriu,tai kaip jau pasijungs,tai jau turetu normalei uzvaryt kazka i mano puse:D

- Ai
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен

- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
as pastovei pjaunu saka ant kurios sedu
rasyk i privata jei kazko nori,atsibodo tie forumo,bijau Olos :

- Ai
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Kada nukrisi ir neatsikelsi;)
Aš apginsiu, nebijok;)

- gedukas
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Kalbant apie mašinas tai jos naujos pas daugeli tik dėl to kad turtingi žmonės yra baisiai užimti ir jiems pigiau šiandien išlaikyti gera nauja mašina nei turėti sena ir samdyti jai vairuotoja. Bus nepigus servisas ir vairuotojas geras šiai dienai irgi be dvieju su puse ant popieriaus nesutiks dirbti. pavažinėjes su tokia mašina na tarkim mano atveju 150 tukst. parduodi ja ir keiti i nauja. Be to daugelis jas perka išperkamaja nuoma su ar be likutine verte.Ir tai nėra joks pasiputimas tai gyvenimo kasdienybė jau ir Lietuvoje.
aišku jei reikia pabrėžti dar ir savo statusa tai eilinės audinės, BMW ar idioto svajonės toyotos neužteks reikės pasipurtyti jei neturi fantazijos iki mercedeso ar lexuso o jei su fantazija ir pinigine viskas tvarkoje pradėti reiktu nuo jaguaro ir paskui kiek jau pinigu negaila.Čia jau kaip kam ir kas labiau patinka.
Iį patirties žinau kad brangesnės ir krutesnės norisi kol jaunas esi arba kol nenusiperki krutos ir brangios pirma karta.Antram tokiam pirkiniui retai kas ryžtasi nebent jau fanatas yra baisus tada taip.Dažniausiai po tokio pirkimo ateina supratimas kad tuos pinigus galėjai panaudoti tikslingiau.

- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
geras tu zmogus Ai
bet nuo Olos neabginsi manes,nuo jos niekas napsigina:D

- Ai
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Na dviese, gal kaip nors;)

- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
neee as tai nesigilinu cia labai,ne lygis man cia razborintis su kazkuo,gausi but mano atstove spaudai:) gausi ginti mane nuo vilkolaukiu:D

- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
vilkolakiu berods turejo but zodis:D

- Ai
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен

- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
a va cia jau i privata rasyk del sutarimo
neina man tau pirmaj parasyt,biski uz lietuvos ribu esu pavaziaves,tai kazko telefas grybauja...:)

- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен

- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Ai пишет:O kuom mokėsi?:D
Tai ka nezinai- buciniais, ekskurcija po miska miesto apziurai, aistringa naktis palapineje draugo kieme kartu su jo draugais ir kaimynais...

- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Tomas пишет:OLA пишет:Tomas пишет:pvz as nesuprantu sito dalyko - kiek marozu su golfais ar kokiais nuzulintais bmw vazineja su pilnu galu mergu, elgiasi kaip su skudurais, o tos juos myli. kad visokie banditai, marozai ir kiti velniai ispisa ir palieka. Bet keisciausia, kad joms tokie labiausiai ir patinka. O savo vietoje bachurai lieka it muse kande. Dauguma zavisi blogais berniukais. Paziurek tarkim i mokyklos bet kuria klase. Daugiausia mergu turi issisokeliai. Tai kam isvis stengtis del ju jeigu vistiek pabegs pas bruda koki. women logic
Pavydas bamba grauzia
, o kas trukdo paciam isigyti kokia nuzulinta bmw ir elgtis kaip marozui jai jau tave taip zavi tokio tipazo merginos?
todel kad nemegstu marozu stiliaus ? ir nemegstu bmw ? ir nemegstu tokiu mergu, kurios issiskecia del bmw ir marozu elgiesio ?
Tavo mastymas kaip budulio, o kokios problemos nepatinka BMW gali isigyk Lomborghini, Ferari ir siu modeliu gerbejas
, o tokie verksniai niekam neidomus.

- Rita
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
OLA пишет:Tomas пишет:OLA пишет:Pavydas bamba grauzia
, o kas trukdo paciam isigyti kokia nuzulinta bmw ir elgtis kaip marozui jai jau tave taip zavi tokio tipazo merginos?
todel kad nemegstu marozu stiliaus ? ir nemegstu bmw ? ir nemegstu tokiu mergu, kurios issiskecia del bmw ir marozu elgiesio ?
Tavo mastymas kaip budulio, o kokios problemos nepatinka BMW gali isigyk Lomborghini, Ferari ir siu modeliu gerbejas
, o tokie verksniai niekam neidomus.
bet skeciasi dazniausiai mazametes
seip turiu drauge, ji su vyru bmw fanai ir kitokios masinos net nepripazysta, bet jie nera marozai.
Сообщений с 921 по 940 из 1,505
Страницы Назад 1 … 45 46 47 48 49 … 76 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.