1121

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Ele parašė:
Ponaitissss parašė:

As manau, kad geriausia iskart parasyti, kad nedomina pazintys su tuo zmogumi, nes tempt, susirasinet ir tik po susirasinejimo rasyt, na manau geriau jau iskart parasyt, kad negaisti savo ir to zmogaus laiko. smile

Rimtai?
Tada vėl bus ta pati frazė "esi pasikėlusi" arba dar geriau - koks nors bereikšmis beviltiškas įžeidumo protrūkis.
Užburtas ratas, sakyčiau - kaip bepasakysi, vis vien bus negerai. Tiek vieniems, tiek ir kitiems trūksta elementaraus supratingumo ;]

Tada geriau nekreipt demesio ir nebeatrasyt nepatinkanciam zmogui smile Kam kreipt ta demesi? Cia gi tik internetas, niekas nemus.

1122 (redagavo Jurga 2014-11-14 15:33)

Ponaitissss parašė:

Manau, kad uzimtos merginos ir vaikinai neturetu sedeti pazinciu portaluose, kad nebutu numeriu dalinimosi ir niekas neprasytu.

O forume bent galima sėdėt tiems užimtiems? smile

Šiaip jau kokiu būdu žmogų beatstumsi (ar gumą tempsi, ar iškart atsakysi, ar tiesiog neatrašysi) - vis tiek bus blogai. Dalint numerį kiekvienam - kvaila. Nes visokių durnių yra smile.

O dėl to paprasto vaikinuko su paprasta mašina (gerai kad išvis ją turi) tai irgi. Jei aš pati turiu savo namus, automobilį ir svajonių darbą, tai gal turiu teisę norėt draugo išsilavinusio ir bent šį tą pasiekusio gyvenime?

Ponaitissss pats kitoje temoje rašei, kad niekada nesusidėtum su vieniša mama. Taip, Tu turi teisę į savo kriterijus - asmeniškai aš bet kokio žmogaus pasirinkimą gerbiu, net ir tuo atveju, jei pati pakliūnu į tą diskriminuojamą grupę. Bet tada suprask, kad merginos irgi turi kriterijus ir gali rinktis. Aš, pavyzdžiui, neturiu nei menkiausio noro bendraut su kokiu bemoksliu ir beraščiu. Taip pat ir su 20 ar daugiau metų vyresniu. Tai mano pasirinkimas. Ar nuo to aš pasikėlusi? smile

1123

Jurga parašė:
Ponaitissss parašė:

Manau, kad uzimtos merginos ir vaikinai neturetu sedeti pazinciu portaluose, kad nebutu numeriu dalinimosi ir niekas neprasytu.

Šiaip jau kokiu būdu žmogų beatstumsi (ar gumą tempsi, ar iškart atsakysi, ar tiesiog neatrašysi) - vis tiek bus blogai. Dalint numerį kiekvienam - kvaila. Nes visokių durnių yra smile.

O dėl to paprasto vaikinuko su paprasta mašina (gerai kad išvis ją turi) tai irgi. Jei aš pati turiu savo namus, automobilį ir svajonių darbą, tai gal turiu teisę norėt draugo išsilavinusio ir bent šį tą pasiekusio gyvenime?

Ponaitissss pats kitoje temoje rašei, kad niekada nesusidėtum su vieniša mama. Taip, Tu turi teisę į savo kriterijus - asmeniškai aš bet kokio žmogaus pasirinkimą gerbiu, net ir tuo atveju, jei pati pakliūnu į tą diskriminuojamą grupę. Bet tada suprask, kad merginos irgi turi kriterijus ir gali rinktis. Aš, pavyzdžiui, neturiu nei menkiausio noro bendraut su kokiu bemoksliu ir beraščiu. Taip pat ir su 20 ar daugiau metų vyresniu. Tai mano pasirinkimas. Ar nuo to aš pasikėlusi? smile

As tai nenoreciau dalinti numerio jei ieskociau darbo, tada aisku jei kokia durnele platintu ta numeri, tai butu noras keisti numeri, o ir nera gi brangu imti ir pakeisti numeri big_smile Juolab, per telefona niekas neislis ir neprades pulti big_smile

Na nieko sau, renkames zmones pagal turtus ir kas ka pasieke, o gal zmogus nenori masinos ir milijono, bet turi doktoronturos diploma? big_smile

Matai, rinktis visi turi teise, bet kazkodel karstojoj linijoj nuolat vaikinai raso, kad cia nera normaliu, rimtu merginu, tai juk kazka pasako. Tiesiog gal merginos prisiskaito per daug tu zurnalu ir mato laidas apie elita, tai ir uzsisvajoja irgi buti tokiomis. Geriau nekurt kazkokio iliuziju pasaulio, o buti savimi.

1124

Ką ten karštojoj linijoj verkia vaikinai, tai pasako daugiausiai apie juos - kad yra žliumbikai nevykėliai. Mačiau ir merginų tokių. Reikėtų pastebėt kas žmonėse gera, o ne kas blogai. Čia pilna nuostabių žmonių smile.

Doktorantūros diplomas yra pasiekimas gyvenime. Ir didelis. Aš specialiai parašiau, kad ieškau kažko pasiekusio, o ne turtingo.

Aš įtariu, kad mes nesusikalbam, nes kalbam apie skirtingo amžiaus žmones. Tu tikriausiai galvoji apie save. Tai sutinku - Tavo amžiaus vaikinui dar visas gyvenimas prieš akis ir kad ir magistro diplomas bei galva ant pečių yra daug. Visa kita bus su laiku. Gi mano amžiaus jau ir doktorantūros diplomą turintis vyras turėtų kažką uždirbt, ar ne? Ar bent profesinėj srity pasižymėt. Nes jei jis gavo diplomą būdamas 28 ir iki šiol  jį išlaiko mama iš pensijos, tai gal jis ten tegul ir lieka.

1125

Jurga parašė:

Ką ten karštojoj linijoj verkia vaikinai, tai pasako daugiausiai apie juos - kad yra žliumbikai nevykėliai. Mačiau ir merginų tokių. Reikėtų pastebėt kas žmonėse gera, o ne kas blogai. Čia pilna nuostabių žmonių smile.

Doktorantūros diplomas yra pasiekimas gyvenime. Ir didelis. Aš specialiai parašiau, kad ieškau kažko pasiekusio, o ne turtingo.

Aš įtariu, kad mes nesusikalbam, nes kalbam apie skirtingo amžiaus žmones. Tu tikriausiai galvoji apie save. Tai sutinku - Tavo amžiaus vaikinui dar visas gyvenimas prieš akis ir kad ir magistro diplomas bei galva ant pečių yra daug. Visa kita bus su laiku. Gi mano amžiaus jau ir doktorantūros diplomą turintis vyras turėtų kažką uždirbt, ar ne? Ar bent profesinėj srity pasižymėt. Nes jei jis gavo diplomą būdamas 28 ir iki šiol  jį išlaiko mama iš pensijos, tai gal jis ten tegul ir lieka.

Nevisi zliumbia, vieni nusivile ir iesko, kiti zliumbia ir tikisi stebuklu.

O ka daryt tokiu atveju jei gyvena su tevais, na bet turi darba, bet neturi galimybes pirkti savo buta, o nuomotis vienam nesinori, bet tuo pat neturi antrosios puses? Tai nieko tada blogo jei su tevais. Vat kai randi sau pora, tada kartu su ja ir galvok kur eit kartu gyvent, nuomotis ir panasiai.

1126 (redagavo Tomas 2014-11-14 16:22)

Jurga parašė:
Ponaitissss parašė:

tai pagal tave gaunasi, jeigu as turiu vidurini issilavinima ir nezadu siekti auksto issilavinimo, tai nenoretum bendraut su manim? (cia kaip pvz). jeigu as pvz nenoriu mokytis ? esu pasirinkes sau patinkancia profesija ja ir dirbu. o ar nuo to zmogus blogesnis pasidaro ? cia sitoje, lietuvoje, kaip bananu respublikoje, greitai merginos neturesi be aukstojo issilavinimo. cia kaip ultimatumas - arba eini i univera/kolegija arba tu nieko neturesi. gal man nepatinka mokytis arba as zinau kad ne man tie mokslai ir as nepasiryzes moket saibas vien del to kad po 4 metu arimo as eisiu i darbo birza ?

Ponaitissss parašė:
Jurga parašė:

Nevisi zliumbia, vieni nusivile ir iesko, kiti zliumbia ir tikisi stebuklu.

O ka daryt tokiu atveju jei gyvena su tevais, na bet turi darba, bet neturi galimybes pirkti savo buta, o nuomotis vienam nesinori, bet tuo pat neturi antrosios puses? Tai nieko tada blogo jei su tevais. Vat kai randi sau pora, tada kartu su ja ir galvok kur eit kartu gyvent, nuomotis ir panasiai.

nu vat apie si dalyka vis galvoju ir galvoju, ka daryt reikes.. zadu isvykti i rukla (zinoma joje negyvensiu), daugiausiai jonavoje arba kaune gyvensiu, tai net neisivaizduoju kapi reiketu gyvent su pora.. nors aisku po 2 metu tarnybos stengsiuos persikelt i klaipeda, ten kur namai. bet tikrai atsisakau minties su savo pora gyvent pas saves namie kur dar tevai gyvena...

1127

Na nusivylę tai nusivylę. Bet tas raudojimas viešai tai pliusų niekam neprideda smile. Paskutinių metu ten ne pažinčių tinklapio karštoji linija, o raudų siena. Ir kiek matau tai rauda vis tie patys ir tie patys big_smile. Juk jei čia nesiseka, tai gal geriau kitur mėgint?

Blogai ne tai, kad su tėvais, o tai, kad iš tėvų pinigų ir tėvams ant sprando. Tas Tavo pavyzdys tai nėra blogai. Kad buto neperka tai suprantama - susiras antrą pusę ir kartu nusipirks ten ir tokį, kokio abu norės. Arba net pas tėvus gyvens, jei vietos pakanka (nors aš tai nenorėčiau). Tik va kodėl neturi galimybės pirkti? Tai tegu dirba ir turės big_smile. Tegu pradiniam įnašui taupo.

1128

Tomai, jei tamsta neturi ir nežadi siekti aukštojo išsilavinimo - viskas tvarkoj. Bendraut galim. O va ženytis nenoriu (čia kaip pvz smile).

Bet kad turėtum žmoną, tai nebūtina aukštojo turėt. Tikrai ne. Ieškok maximos kasoj, kirpykloj, kepykloj. Ten pilna gražių ir gerų moterų. Ir netgi daug savo srity pasiekusių gal net su pagrindiniu išsilavinimu. Pavyzdžiui kirpėjų tokių žinau.

Ir joks čia ne ultimatumas. Tiesiog vieni žmonės kartais kitiems netinka. Visiems geras nebūsi. Aš tamstai irgi netikčiau. Ir visai dėl to nesuku galvos smile.

1129

zenytis del ko nenori? del to kad aukstojo neturiu? *facepalm*

1130

Tomas parašė:

zenytis del ko nenori? del to kad aukstojo neturiu? *facepalm*

Juk sakiau, kad čia tik pavyzdys *facepalm*.
Bet jei taip nori - tai taip. Su Tavim ir dėl to big_smile

1131

Ir kodėl Jūs iškart viską taip asmeniškai priimat... tokiu atveju man temoj apie vienišas mamas reikėtų pusei perkąst gerkles ir pasikart big_smile

1132

Jurga parašė:

Na nusivylę tai nusivylę. Bet tas raudojimas viešai tai pliusų niekam neprideda smile. Paskutinių metu ten ne pažinčių tinklapio karštoji linija, o raudų siena. Ir kiek matau tai rauda vis tie patys ir tie patys big_smile. Juk jei čia nesiseka, tai gal geriau kitur mėgint?

Blogai ne tai, kad su tėvais, o tai, kad iš tėvų pinigų ir tėvams ant sprando. Tas Tavo pavyzdys tai nėra blogai. Kad buto neperka tai suprantama - susiras antrą pusę ir kartu nusipirks ten ir tokį, kokio abu norės. Arba net pas tėvus gyvens, jei vietos pakanka (nors aš tai nenorėčiau). Tik va kodėl neturi galimybės pirkti? Tai tegu dirba ir turės big_smile. Tegu pradiniam įnašui taupo.

Tu bent paziurek i butu kainas. O dabar pasiimk ir paskaiciuok kiek kainuos laikinai nuomotis buta net jei esi su mergina, kuri irgi dirba, ir kiek reikies taupyt savo butui. Norvegijos ir Anglijos visada suteiks tokia galimybe tam uzsidirbt, bet pas mus ne.

1133 (redagavo Jurga 2014-11-14 16:56)

Ponaitissss parašė:

Tu bent paziurek i butu kainas. O dabar pasiimk ir paskaiciuok kiek kainuos laikinai nuomotis buta net jei esi su mergina, kuri irgi dirba, ir kiek reikies taupyt savo butui. Norvegijos ir Anglijos visada suteiks tokia galimybe tam uzsidirbt, bet pas mus ne.

Kodėl Tu man baksnoji kur žiūrėt. Pirkau aš prieš kelis metus tą butą (kainos nedaug pasikeitė). Pati viena. Ir paskolą moku pati viena. Iš atlyginimo. Loterijoj nelaimėjau. Ir draugės mano kažkaip nusiperka. Kai kurios su vyrais, kai kurios ir vienos.

Paaiškink man, kas yra blogai, jei aš ieškau panašaus į save? Aš neieškau, kad mane su Porche Cayenne į Stiklius vežtų. Nors gal kada dviese uždirbsim ir tam reikalui smile

1134

Jurga parašė:
Ponaitissss parašė:

Kodėl Tu man baksnoji kur žiūrėt. Pirkau aš prieš kelis metus tą butą (kainos nedaug pasikeitė). Pati viena. Ir paskolą moku pati viena. Iš atlyginimo. Loterijoj nelaimėjau. Ir draugės mano kažkaip nusiperka. Kai kurios su vyrais, kai kurios ir vienos.

Paaiškink man, kas yra blogai, jei aš ieškau panašaus į save? Aš neieškau, kad mane su Porche Cayenne į Stiklius vežtų. Nors gal kada dviese uždirbsim ir tam reikalui smile

Butent, kad paskola ima, po to bankui lieka nemazai skolingu. ;D Ne, jokiu paskolu, per daug rizikinga. Tai sveikinu, kad nusiperka, gal nevisi turi tokius gerai apmokamus darbus, gal nevisi turi tiek giminiu ir pazinciu, kad turet alga kaip Seimo nario. smile

1135

Aha. Ne visi turi tiek giminių ir pažinčių... norėčiau ir aš turėt... į klausimą neatsakei big_smile

1136

Nu tai ir ieskok pagal save, ko tu manes klausi? Tau dar mano sutikimo reikia?:D

1137 (redagavo Jurga 2014-11-14 17:37)

Aš radau. Bet man įdomu, kodėl ieškojimą panašaus į save Jūs laikote pasikėlimu?

Ar gal aš klystu. Tu gal taip nelaikai. Tuomet klausimą atsiimu.

1138

Panasiu vienas i kita niekada nebus, 100 % niekada, tad nesitikek pilnos savo kopijos.

1139

Panašus nėra 100% atitikmuo smile

1140

Ponaitissss parašė:

Nematau nieko blogo, kad žmonės, turintys vaikiną/ merginą, bendrautų su kitais pažinčių portaluose, kuriuose galima susirasti bet ką, pradedant geru pašnekovu ir baigiant sekso partneriu.
Be to, jeigu jau dauguma iš čia diskutuojančių pasisako už tiesmukiškumą, tai mergina/ vaikinas iškart tiesiai šviesiai gali pasakyti, kad turi antrąją pusę ir čia ieško tiesiog bendraminčių ir bendravimo.
Plačiau į pasaulį reikia žiūrėti ;]