Jurga parašė:Ponaitissss parašė:Manau, kad uzimtos merginos ir vaikinai neturetu sedeti pazinciu portaluose, kad nebutu numeriu dalinimosi ir niekas neprasytu.
O forume bent galima sėdėt tiems užimtiems?
Šiaip jau kokiu būdu žmogų beatstumsi (ar gumą tempsi, ar iškart atsakysi, ar tiesiog neatrašysi) - vis tiek bus blogai. Dalint numerį kiekvienam - kvaila. Nes visokių durnių yra .
O dėl to paprasto vaikinuko su paprasta mašina (gerai kad išvis ją turi) tai irgi. Jei aš pati turiu savo namus, automobilį ir svajonių darbą, tai gal turiu teisę norėt draugo išsilavinusio ir bent šį tą pasiekusio gyvenime?
Ponaitissss pats kitoje temoje rašei, kad niekada nesusidėtum su vieniša mama. Taip, Tu turi teisę į savo kriterijus - asmeniškai aš bet kokio žmogaus pasirinkimą gerbiu, net ir tuo atveju, jei pati pakliūnu į tą diskriminuojamą grupę. Bet tada suprask, kad merginos irgi turi kriterijus ir gali rinktis. Aš, pavyzdžiui, neturiu nei menkiausio noro bendraut su kokiu bemoksliu ir beraščiu. Taip pat ir su 20 ar daugiau metų vyresniu. Tai mano pasirinkimas. Ar nuo to aš pasikėlusi?
As tai nenoreciau dalinti numerio jei ieskociau darbo, tada aisku jei kokia durnele platintu ta numeri, tai butu noras keisti numeri, o ir nera gi brangu imti ir pakeisti numeri Juolab, per telefona niekas neislis ir neprades pulti
Na nieko sau, renkames zmones pagal turtus ir kas ka pasieke, o gal zmogus nenori masinos ir milijono, bet turi doktoronturos diploma?
Matai, rinktis visi turi teise, bet kazkodel karstojoj linijoj nuolat vaikinai raso, kad cia nera normaliu, rimtu merginu, tai juk kazka pasako. Tiesiog gal merginos prisiskaito per daug tu zurnalu ir mato laidas apie elita, tai ir uzsisvajoja irgi buti tokiomis. Geriau nekurt kazkokio iliuziju pasaulio, o buti savimi.