You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 66 67 68 69 70 … 76 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Arturas
- Forumo Liūtas
Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Anželika wrote:Arturas wrote:Anželika wrote:Del to, tai sutinku. Bet is kitos puses, jei laikytis stereotipo, kad vaikinas kalbina mergina, tai tada mergina neturi tokio didelio pasirinkimo kaip vaikinas. Ji apsiriboja tik tais kurie ja uzkalbina, o vaikinas bet kuria uzkalbina, jei uztenka ryzto. Del to ir sakau, kad ir vieni ir kiti nera tokioj jau geroj pozicijoj, kaip atrodo. Aisku, jei panele pati kalbina vaikinus, o vaikinas laukia kol ji uzkalbina, tai viskas keiciasi, o tai juk irgi vienas is variantu kaip elgtis, jei nepatinka esama padetis. 
Vat butent, kadangi merginos vaikinu nekalbina nes vos speja jiems atrasyneti, tai tada kai buna labai didelis pasirinkimas, tada ju reikalavimai labai smarkiai isauga.
Bet nieks nevercia vaikinu kalbint merginas, taip pat ir merginos neturi buti verciamos atrasyti visiems. Jei mane laiko pasikelusia, nes as neatrasau, tai as galiu laikyt pasikelusiu vaikina, kuris man patiko, bet manes neuzkalbina? Nesamone gi bus tada. 
Na cia as manau labiau tiktu zodis ne pasikelus o isrankios. Na tai yra naturalu, nes jos gauna per daug demesio. As tai del to visai nepykstu. Tik tiesiog atsibodo rasynet ir nesulaukt atrasymu. Kam kam tas nepatinka ir todel sukuria tokia tema. Man tai dzin kaip sakant.

- Anželika
- Forumo Aktyvistas
Arturas wrote:Anželika wrote:Arturas wrote:Vat butent, kadangi merginos vaikinu nekalbina nes vos speja jiems atrasyneti, tai tada kai buna labai didelis pasirinkimas, tada ju reikalavimai labai smarkiai isauga.
Bet nieks nevercia vaikinu kalbint merginas, taip pat ir merginos neturi buti verciamos atrasyti visiems. Jei mane laiko pasikelusia, nes as neatrasau, tai as galiu laikyt pasikelusiu vaikina, kuris man patiko, bet manes neuzkalbina? Nesamone gi bus tada. 
Na cia as manau labiau tiktu zodis ne pasikelus o isrankios. Na tai yra naturalu, nes jos gauna per daug demesio. As tai del to visai nepykstu. Tik tiesiog atsibodo rasynet ir nesulaukt atrasymu. Kam kam tas nepatinka ir todel sukuria tokia tema. Man tai dzin kaip sakant.
As irgi tai vadinu isrankumu, bet matai, kai kurie iskart pasikelimu vadina. As tai visai suprantu, kodel vaikinai pasipiktine, bet nieko cia nepadarysi.

- Arturas
- Forumo Liūtas
Anželika wrote:Arturas wrote:Anželika wrote:Bet nieks nevercia vaikinu kalbint merginas, taip pat ir merginos neturi buti verciamos atrasyti visiems. Jei mane laiko pasikelusia, nes as neatrasau, tai as galiu laikyt pasikelusiu vaikina, kuris man patiko, bet manes neuzkalbina? Nesamone gi bus tada. 
As irgi tai vadinu isrankumu, bet matai, kai kurie iskart pasikelimu vadina. As tai visai suprantu, kodel vaikinai pasipiktine, bet nieko cia nepadarysi.
Na siaip teoriskai padaryt imanoma. Jei atisirastu maziau beprotiskai atakojanciu ir merginos gautu maziau demesio tai jos ir daugiau atrasynetu, tiem keliems.

- RS
- Forumo Liūtas
Arturas wrote:Anželika wrote:Arturas wrote:Vat butent, kadangi merginos vaikinu nekalbina nes vos speja jiems atrasyneti, tai tada kai buna labai didelis pasirinkimas, tada ju reikalavimai labai smarkiai isauga.
Visiškai teisus. Kas nori parašo, kas nori atraso. Kiekvienam savo.

- Anželika
- Forumo Aktyvistas
Arturas wrote:Anželika wrote:Arturas wrote:Na cia as manau labiau tiktu zodis ne pasikelus o isrankios. Na tai yra naturalu, nes jos gauna per daug demesio. As tai del to visai nepykstu. Tik tiesiog atsibodo rasynet ir nesulaukt atrasymu. Kam kam tas nepatinka ir todel sukuria tokia tema. Man tai dzin kaip sakant.
Na siaip teoriskai padaryt imanoma. Jei atisirastu maziau beprotiskai atakojanciu ir merginos gautu maziau demesio tai jos ir daugiau atrasynetu, tiem keliems.
Na taip, teoriskai suveiktu, praktiskai - kazin. 
1,346 Reply by Arturas 2014-12-08 22:12 (edited by Arturas 2014-12-08 22:14)

- Arturas
- Forumo Liūtas
Anželika wrote:Arturas wrote:Anželika wrote:As irgi tai vadinu isrankumu, bet matai, kai kurie iskart pasikelimu vadina. As tai visai suprantu, kodel vaikinai pasipiktine, bet nieko cia nepadarysi.
Na taip arba dar vienas variantas jei merginu butu 3 kartus daugiau. O kaip visada vaikinu 1,5 karto daugiau. Idomu kodel ar vaikinams labiau "meiles" reikia ar cia merginu gimstatumas zimiai mazesnis.

- Raimonda
- Forumo Naujokas
Arturas wrote:Anželika wrote:Arturas wrote:Na siaip teoriskai padaryt imanoma. Jei atisirastu maziau beprotiskai atakojanciu ir merginos gautu maziau demesio tai jos ir daugiau atrasynetu, tiem keliems.
Na taip arba dar vienas variantas jei merginu butu 3 kartus daugiau. O kaip visada vaikinu 1,5 karto daugiau. Idomu kodel ar vaikinams labiau "meiles" reikia ar cia merginu gimstatumas zimiai mazesnis.
Pagal statistiką Lietuvos moterų yra daugiau nei vyrų, taigi, jums pasisekė labiau.

- Arturas
- Forumo Liūtas
Raimonda wrote:Arturas wrote:Anželika wrote:Na taip, teoriskai suveiktu, praktiskai - kazin. 
Pagal statistiką Lietuvos moterų yra daugiau nei vyrų, taigi, jums pasisekė labiau.
Nemanau kad mums pasiseke, nes pagal statistika skirtumas atsiranda nuo 50 m. O tai kam mum tos bobos kai nestoves, ot kokia laime 

- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
Kiekvienas renkasi kam rasyti ir atrasyti, tik nereikia piktnaudziauti stereotipais, kad tik vaikinai turi rasyti pirmi.

- Konstantinas
- Forumo Legenda
Arturas wrote:Raimonda wrote:Arturas wrote:Na taip arba dar vienas variantas jei merginu butu 3 kartus daugiau. O kaip visada vaikinu 1,5 karto daugiau. Idomu kodel ar vaikinams labiau "meiles" reikia ar cia merginu gimstatumas zimiai mazesnis.
Nemanau kad mums pasiseke, nes pagal statistika skirtumas atsiranda nuo 50 m. O tai kam mum tos bobos kai nestoves, ot kokia laime 
na ir gerai) sulauksiu 50 m ir naudosiu sita matematini pranasuma savo naudai

- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
na, Jūs čia ir prirašėt ;DD

- Tomas
- Forumo Vijurkas
nu nezinau, klaipedos krasto merginos kai kurios pasikelusios, parasau paprasta laiska su "labas", kadangi nezadu as cia kazkokiu serenadu dainuoti ar romanu rasyti, bet perziuri anketa ir neatraso. ir ne vien sitam puslapyje bet ir kituose. tai gal iskart rasyt pirmam laiske "varom prie "reikalo" ?"

- Ele
- Forumo Vijurkas
Modestas wrote:papyzdavojus bent paciam linksma bus, o ir pamatysi ar mergina turi humoro jausma ir suprato "bajeri" 
geras patarimas ;] gal bus tų, kurie atsižvelgs į jį.

- Modestas
- Forumo Vanagas
Ele wrote:Modestas wrote:papyzdavojus bent paciam linksma bus, o ir pamatysi ar mergina turi humoro jausma ir suprato "bajeri" 
geras patarimas ;] gal bus tų, kurie atsižvelgs į jį.
kai normaliai prakalbint neina, tai patikek, tokiu budu kartais labai gerai suveikia :DD

- Ele
- Forumo Vijurkas
Modestas wrote:kai normaliai prakalbint neina, tai patikek, tokiu budu kartais labai gerai suveikia :DD
visiškai sutinku ;] be to, kaip teisingai pastebėjai, glaima pasižiūrėti, ar mergina yra linkusi į humoro jausmą ;]

- Saulius
- Forumo Liūtas

- Ele
- Forumo Vijurkas
juodas humoras per daug subtilus, kad būtų kiekvienam suprantamas ;]]]

- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
Pages Previous 1 … 66 67 68 69 70 … 76 Next
You must login or register to post a reply