121

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

labai paprasta situacija, neleiskite laiko tusciai pazinciu svetainese ar klubuose, panos abiejuose vietose buna labai pasikelusios del to,kad gauna daug demesio, per ineta raso visokie vyrai luzeriai , kurie siulo valandini atlygi, o klubuose irgi gauna panos daug demesio, nes ir taip laisvu merginu pvz Vilniuje labai mazai beliko, taigi jos ta mato ir joms beveik niekas nepatinka, sustatai 100 vaikinu nuo A iki Z, visi blogi, tik ji viena gera...
Taip Lenkijoi,Rusijoi ir aplinkinese salyse panos tikrai paprastesnes.

122 (2013-05-08 17:32 отредактировано nesvarbus)

Liepa, butent, kad vaikino karjera, tobulumas yra pirmoje vietoje nei istikimybe ir dvasingumas. O tai negerai. Manau, kad istikimybe ir dvasingumas turetu buti pirmoje vietoje. Galu gale ir jums merginos gi leidziama dirbti. Tarkim pas skandinavus yra visiskai normalu jei moteris uzdirba daugiau uz vyra. Ne su pinigais gyvenama o su zmogum. Nebent dabar irodysit, kad meile ir jausmai yra tik mitu mitai.  Kalbant apie tobulumus, tobulu nera, nebent kaip vienas zymus zmogus pasake, kad tobulybiu vieta muziejuje. Visi turi trukumus, ir gerbiu tuos kurie neslepia savo trukumu arogancija ir panasiais issisokimais.

Promo, as tai tarkim nesuprantu kuo blogos pazintys per interneta. Juk visi gyvi ir tikri zmones sedi prie pc. Tik vat maivytis ir keiktis visi gali laisviau nei realybeje, tuo ir naudojasi zmones. Kalbant apie internetines pazintys tai pritarsiu, kad i vaikinus ziurima kaip i kazka, kad sunku apibudinti. Visi kazkuo neitinka. Arba uzsiregistravusios merginos dazniausiai klaidina vaikinus, sukurdamos anketas ir raso, kad nezino kaip naudotis puslapiu, kad nieko neiesko, nors anketoje parasyta, kad domina pazintys realios ir rimtos. Kam tokie zaidimai. Jei neapsisprendes zmogus ir tikisi, kad ims ir is dangaus nukris ju svajoniu princas, na as tada tikrai neturiu ka pasakyti. Taciau pliusas internetinese pazintyse yra toks, kad neapsikvailini pries mergina gyvai. Isivaizduok, prieini prie merginos ir bandai pakalbint, susipazint o tau atsako, kad turi vaikina, na nelabai maloni situacija butu sau paciam:)   Del klubu, pamirskit. Islepintas jaunimas, kuris nezino kaip daugiau pasilinksmint apart klubu ir coffee inn'u. Orai atsilo, lauke tiek daug veiklos galima rasti!

123

90% merginu yra priesiskai nusiteikusios pries internet pazintys, na jos kvailokos ir tuscios nieko nepadarysi, aisku ,kad visur tokie patys zmones su 2 rankom ir 2 kojom, tipo nesvarbu koks zmogus, svarbu kur susipazinot, na tustutes, tik tustuciai supranta, o as ne toks.

124 (2013-05-09 16:45 отредактировано tinsanis)

ka reiskia zodis pasikelusi ,jai kazkoks akinukus uzsidejas marskinukus uzsimetes  jau vau pre manes turi lyst as madingas  pagalvokim kitaip o gal tavyje jokio vyriskumo nera.kazkaip stengiuos pamatyt pasikelusiu bet nepasitaiko kad jos asmeniskai papultu,reiklios ,skaiciuojancios ,ir pan taip bet as tame nieko bloga nematau kuris pinigus nemyli?ar kuris kazka uz dyka darytu,,,kazkas aria ,kazkas apelsinus skina ir pan,tik gryzes oi as kazkas nori kad nebutu pasikelusiu susirask afrikiete,ar kokia koriete ar seip is 3 saliu isalkusia jai busi dievas,,,

125

Promo, nepasakyciau. Pabandyki tu kokia mergina siaip gatveje pakalbinti.. Ji sakys parasyk man I veidaknyge, pasnekesime.. Arba vis tiek vienas is klausimu bus ar tu veidaknygeje esi..
Liepa, mes savo vietoje nei pasikele nei nusileide. Tai jus vis arkliu baltu ieskote su princu...
O kaip pvz paziurekite I juodzius aplinkoje... Pas juos visada pasoneje kokia tai zavi lietuvaite... Ir tikrai ne visi jie milijonieriai.. Jie tiesiog per ausis pravaziuoti gerai moka ir tiek..
Del posakio jog joms tik pinigai terupi.. Dauguma merginu kurias pazystu tikrai su tavimi net I kalbas nesileis jei prileksi nauju mersu ir atrodysi pvz kaip as big_smile
Joms (bent jau didziajai daliai) tikrai pinigai ne pirmoje vietoje, bet ir ne paskutineje, kas yra naturalu ir suprantama.
Ir tikrai sutinku su Tinsaniu, na blogos tau lietuvaites jamk ukrainiete, baltarusia ar vietnamiete (is pasakojimu zinau jog tikrai tu jai dievas busi big_smile)  musulmone kokia irgi busi toks... Kekvienam savo smile

126

moterims ypac lietuvoje kur labai daug barakudu vyras reikalingas tik kaip pinigu tiekejas, daugelis barakudu nesigedina buti ant zurnalu virseliu ir t.t. kuo toliau tuo bus daugiau iskrypimu...

127 (2013-05-09 22:35 отредактировано Gediminas)

Kaimietės kelia mažesnius reikalavimus, jos daug paprastesnės, o iš miestų tai pasikėlusios kaip velniai.

Ir taip, daugumai dabar turi būt pinigų maišas. Su savim turi nešiot džihado diržą, tik vietoj sprogmenų turi turėt pinigų kalades. smile

O šiaip aš neieškau pinigingos, man turi būt kuo paprastesnė. Ech, jei galėčiau, eičiau dabar į pensiją, tegul man moka tuos 600 lt ir laimingai gyvenčiau...

128

nu zinok kaimieties irgi baisiai pasikelusios suvaziavusios i didmiescius, ten daug kaimietisku kompleksu, bando vaidinti, galvoja kaime grazesne buvo uz zose ir maryte ir mieste taip bus wink deja ne smile
zmoniu santykiai dabar komercija, kam jauna merginai, studentei ir t.t. draugauti su paprastu vaikinu jeigu yra pilna seniu kurie moka po 300-500lt. uz valanda.

129

Promo  пишет:

nu zinok kaimieties irgi baisiai pasikelusios suvaziavusios i didmiescius, ten daug kaimietisku kompleksu, bando vaidinti, galvoja kaime grazesne buvo uz zose ir maryte ir mieste taip bus wink deja ne smile
zmoniu santykiai dabar komercija, kam jauna merginai, studentei ir t.t. draugauti su paprastu vaikinu jeigu yra pilna seniu kurie moka po 300-500lt. uz valanda.

ir kas tame bloga paprastas vaikinas ka tai reiksia ? suprask jai neturi pinigu normalaus darbo esi paprastas vaikinas? cia kaip gamtoje islieka ir gauna skaniausia kasni stipriausias,gudriausais,,, kazkaip keistai man cia ,tiek beinksianciu vyru cia ,,tai jai tave usuota moteriske pakvies kur ir atsisakysi tai cia jau pasikeles:D ... visa lietuva kaimas jai ziuret su kitom salim

130

600lt ir laimingas nelabai tikiu,,,

131

tau normalu gal santykiai pirk-parduok bet ne visi gi iskrypeliai, liko gal dar kazkiek normaliu zmoniu.

132

Dauguma merginu pasakytu, kad vaikinas yra medziotojas ir turi rupintis viskuo, ismaitinti. Nepamirskim kad dabar 21 amzius. Skandinavijos moteros uzdirba daugiau (dauguma) ir kas cia blogo? Ar merginoms jau sunku pakelt uzpakali ir savarankiskai viska pasiekti? Kojos yra, rankos yra, kame reikalas?
Siaip tai toks auklejimas, islepina merginas, auga ir mato tik viska kas blizga, tada ir  - o kas jeigu ir apie prabanga pagalvoti.
Tokios merginos bando paslepti savo trukumus barakudizmu ir dideliais spakliaus kilogramais. Nepamirskit, kad yra net straipsniai, kad 30 metes moteriskes ziuri rimciai ir liberaliau i tai jei ju vyras nekaltas. O jaunom merginom tai butu shokas. Manau cia problema yra tame, kad islepintos ir nezino ko nori nes bezdores.

133

Radau iseiti del pasikelusiu lietuvaiciu,as su  jom nesusitikineju,nes uzsenietes daug paprastesenes ir pinigu nemelzia kaip lietuvaites nes pacios uzidirbti moka.

134

taip butent del to sitas postas ir yra, esu apkeliaves 40saliu ir kaip nekeista, kiek teko bendrauti, tai blogiausia nuomone esu susidares apie lietuves, eilines vidutiniokes, bet bando lauzti miss-pasaulis, cia ir zurnaliugos pastoviai blefuoja, kad jos graziausios, tik kazkodel pasaulyje per 20m. nei vieno rimto konkurso nelaimi, nes konkurentes per daug kietos, kalbu apie pietu amerikos salis.

135 (2013-05-10 21:21 отредактировано tinsanis)

Promo  пишет:

taip butent del to sitas postas ir yra, esu apkeliaves 40saliu ir kaip nekeista, kiek teko bendrauti, tai blogiausia nuomone esu susidares apie lietuves, eilines vidutiniokes, bet bando lauzti miss-pasaulis, cia ir zurnaliugos pastoviai blefuoja, kad jos graziausios, tik kazkodel pasaulyje per 20m. nei vieno rimto konkurso nelaimi, nes konkurentes per daug kietos, kalbu apie pietu amerikos salis.

SU KAI KURIAIS DALYKAIS SUTINKU,bet konkursai  cia ir ,,aisku kad yra suderinta kuri salis laimes ,grozio konkursai ,eurovizijos ir pan nesamones,,,kaip nekeista dauguma kurie cia sako vistek ieskos lietuves ar pan,kuris turi 2 puse lotyne,filipiniete ,kine ar dar is kokios salies?tiketis kad is kitos salies jau taip i tave graziai ziures naivu...kas buvot argentinoj ,singapure ir pan salyse,,velnias zino kiek tiesos ir nuosirdumo ju rodomame demesy,,,kai ciauska tau nesuprantama kalba,,,o cia bent is lietuvaites gali bent jau tiketis ko laukt:)

136

na cia yra 2Momentai, as suprantu, kai mergina yra isvaizdi, pakankamai prisiziuri, gamta apdovanojo +pati nuo saves, aisku, tokia mergina dazniausiai lietuvoje pasikelusi nes yra ispaikusi ir islepusi nuo demesio.
CIA VISKAS AISKu, Bet visiskai kitas fenomenas kuri as matau butent Lietuvoje, tai,kad kuo baisesne,tragiskesne ir apsileidusi mergina, tuo didesne princese lauzia is saves smile

137

Tomai taip tu teisus.Kitas variantas sustatai kone 100 vaikinu ir jai VISI NEPATIKO, viskas kazkas blogai.

138

Gediminas пишет:

Kaimietės kelia mažesnius reikalavimus, jos daug paprastesnės, o iš miestų tai pasikėlusios kaip velniai.

Ir taip, daugumai dabar turi būt pinigų maišas. Su savim turi nešiot džihado diržą, tik vietoj sprogmenų turi turėt pinigų kalades. smile

O šiaip aš neieškau pinigingos, man turi būt kuo paprastesnė. Ech, jei galėčiau, eičiau dabar į pensiją, tegul man moka tuos 600 lt ir laimingai gyvenčiau...

Tai merginos ir provinciju yra paprastesnes kaip ir vaikinai.
Teko bendrauti su vaikinu is kaimo vienerius metus, tai galiu pasakyti, kad tirkai skyresi nuo pirmuju vaikinu is miesto.As nezinau gal cia man tik vienai taip buvo.Tik vienas diziulis minusas- ten jaunimas siaubingai geria, jeigu nesusigalvoja kitos aktyvios veiklos, o is ju tokie tik keli.

139

Edgaras пишет:

Seip tikrai pasikelusios... Reik turet gera masina pinigu nusivest i koki restorana nebloga pamaitint ir dar lieka nepatenkintos. cia realus faktai:D buvau lenkijoj mokykla isiunte praktikos ten visiskai kitokie zmones. visi daug linksmesni merginos visiskai paprastos tikrai mazai dazosi pacios pasikviecia pasivaiksciot arba viena pasiule pas ja nueit nueinam stalas paruostas viskas ko reikia saunus zmones istikruju. o lietuvaites kokia baisi prisitepus kilograma spakliaus isivaizduoja kad ji grazi ir vaiksto galva iskelus, dar pabandyk uzkalbint taj paklaus kur tavo mersas:D

Edgarai, as visiskai su tavim pritariu.
As, kai praeinu pro gedimino prospekta, man bloga pasidaro, tokiu ******* pilnas miestas.

Bet is kitos puses as ir vaikinu nepateisinu, nes tie visi "swageriai" centriniai yra lygiai tokie patys kaip ir tos panos.

O del uzsienio, tai cia seniai jau faktas, kad pas mus durnynas su jaunimu, santykiais.Ten ir merginos vyrus i pasimatymus kviecia.Kita kultura, kitoks poziuris.As va bandziau kazkada pavadinkim "kabinti" vaikina, tai iskart buvau palaikyta nezinia kuo.Manau Lietuvoje vyro taip ri nesurasiu (atsiprasau cia ne i tema)

140

Gaila busimu sheimu. Viskas bus statoma ir daroma vien is pinigu. Jei ir taip policininkai ir medikai ima kysius. Tai kas toliau? Nuotakos uz pinigus? O ir gerai, kad vaikinai iskaudina tokias barakudas. Pamoka joms.