Tema: Megstamiausi filmai ir ju zanrai
Kokio zanro filmai labiausiai patinka?kdl?koks siuo metu rodomas filmas tawo nuomone ydomiausias?:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Megstamiausi filmai ir ju zanrai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kokio zanro filmai labiausiai patinka?kdl?koks siuo metu rodomas filmas tawo nuomone ydomiausias?:)
patinka dramos,siaubo filmai,trileriai...patinka sėdėt prie tv ar kine išpūstom akim,drebančia širdim žiūrėt į ekraną kai groja tokia įtampą sukelianti muzika ir žinai,kad tuoj tuoj nutix kažkas l baisaus.ir tada iššoka kox zombis iš už kampo:-D per kūną šiurpuliukai nulekia,kai l baisu užsidengiu akis...iš dabar rodomų patinka "Vilniau getas","Aš esi tu".
man patinka komedijos....ir patinka siaubo filmai...
nju asmeniskaj man taj patinka siaubekaj ir komedijos...siajp is db rodomu taj net nezn bet megstamiausias tai "mulen ruzas",kas nors matet?
matem matem...geras filmas...man irgi patiko...pasirodo jei jau zmogus yra gabus tai jau ant visko...turiu omeny jie ne tik gerai vaidina bet ir graziai padainavo...:)
as tai tiesiog myliu ta filma,galeciau ziuret ir ziuret...:)
ka manote apie "Zinau ka weikei ana wasara"?:)
nieko gero.net baisu nebuvo...
joa?...man tai patiko:) na o kaip "vaiko zaislas2"? yra maciusiu?:)
apie ka jis? as maciau daug filmu, tik beda su pavadinimais,t.y. niekaip ju neatsimenu...:D
Titanikas, vat beproto geras filmas amzinai, blianu kaip paziuriu bet tam as ir ziuriu
Titanikas, vat beproto geras filmas
amzinai, blianu kaip paziuriu bet tam as ir ziuriu
man taj jaj ji db pamatyciau taj nerealiaj liudna pasidarytu...nu ziaure...
apie ka jis? as maciau daug filmu, tik beda su pavadinimais,t.y. niekaip ju neatsimenu...:D
pala tuoj prisiminsiu...nu zdz jaj tajp trumpaj taj atgyja lele ir zudo sakikim tep : wisus is ejles:) ziaurus filmas,bet lbj geras,man ziaure patiko:) gajla kad maciau tik antra daly...
mano nuomone titanikas niekad neiseis is gywenimo...:)
Deimantė, 14 parašė:apie ka jis? as maciau daug filmu, tik beda su pavadinimais,t.y. niekaip ju neatsimenu...:D
pala tuoj prisiminsiu...nu zdz jaj tajp trumpaj taj atgyja lele ir zudo sakikim tep : wisus is ejles:) ziaurus filmas,bet lbj geras,man ziaure patiko:) gajla kad maciau tik antra daly...
ojea. prisiminiau, maciau ta filma. daug kraujo buvo..
niu:) ten jai neklystu 4 dalys?...
nzn. as 4 nemaciau. gal tada maciau ne viska...
niu as maciau wisa antra bet zn kad yra daugiau nes kazkoke maciau per rusu kanala bet bw nieko nesupratau...:D
niu as maciau wisa antra bet zn kad yra daugiau nes kazkoke maciau per rusu kanala bet bw nieko nesupratau...:D
ex...su rusu ir man problemos.:D
gal kas matet filma ,,kodel kvailiai isimyli"? labai ji megstu rasykit man jei zinot sheip esu didele filmu gerbeja........ kad filmas geras suprantu tada kaip darydama geriausiu filmu sarasa ji irsau ar bent prisimenu......
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Megstamiausi filmai ir ju zanrai