Re: Megstamiausi filmai ir ju zanrai
nezn gal ir maciau...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Megstamiausi filmai ir ju zanrai
nezn gal ir maciau...
o dabar : romantines komedijos.kokia geriausia?:)
nuomoniu nuomoniu:)
DIRTY DANCING!!!
Šiaip TV aš retai bežiūriu... Žanrai, bent jau būdavo, siaubo, komedijos, koviniai, mistiniai... Ai, nežinau visų žanrų Labiausiai patikęs filmas "Drugio efektas" Anksčiau "Matrica" Bet ten yra dalis tiesos...
HaRiS PoTeRiS cia tai filmas
m, patinka siaubo, komedijos, psichologiniai, mistiniai;]] o šeip neišdildoma yspudi paliko tai "Requiem For a Dream"
Saw wisos dalys
na siaip stengiuosi ziureti kuom iwairesniu zanru filmus bet siaip siaubekai, priduodantys adrenalino
nju asmeniskaj man taj patinka siaubekaj ir komedijos...siajp is db rodomu taj net nezn bet megstamiausias tai "mulen ruzas",kas nors matet?
siaip maciau ir si filma, tai bene liudniausias mano matytas filmas..man patiko
megstamiausi filmai taj trilogija ziedu valdovas bei x-menai
komedijos taj legendinis "vedes ir turi vaiku" ar "draugai"
Hmmm...Sopranai....Dinge...Gal dar "Familly Guy"..nu bet cia nefilmai,zinoma.
megstamiausi filmai taj trilogija ziedu valdovas bei x-menai
komedijos taj legendinis "vedes ir turi vaiku" ar "draugai"
ziedu valdovas zeurej geras
man tai graziausias liutas karalius xixi.. o siaip karklu zmogus neblogas
Saw wisos dalys
pjuklo paskutine per daug mistine ir didele nesamone
ar matet apokalipse? Jei taip, tai kaip jums? Man tai patiko, as tokio tipo megstu filmus su daug kraujo ;D joke joke.
The Indigo Evolution
What Dreams May Come
Gladiatorius
The butherfly effect
The lord of the rings -1/2/3-
Ghost
Wrong turn
Herous
kolkas tik tiek atsimeniau
filmų mažai bežiūriu... :V bet paskutinis geras filmas, kurį mačiau, tai buvo "Džo Bleko viešnagė" nepatartina žiūrėt neišprususiems, nes po to jie terš šio filmo gerą vardą
man patinka siaubo filmai su mistika... tai daro filma dar idomesni. siuo metu nemaciau ne vieno idomaus siaubeko... nebekuria geru, tas pats per tapati
Paskutinis filmas kuri ziurejau ir kuris paliko neisdildoma ispudi buvo "300"...Tkr geras filmas..! ;>
O siaip kaip ir daugumai patinka siaubo filmai,mistiniai,komedijos...
1."ir kalnai turi akis"
2."paranoja"
3."titanikas"
4."kristaus kančia"
..
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Megstamiausi filmai ir ju zanrai