1

Tema: Kokia reiksme turi zodiako zenklas?

Parasyti laiska ar pakviesti susitikti turi itakos pirma zinoma isvaizda, paskui bendravimas, susirasinejimas ir t.t. O kiek itakos daro zodiako zenklas? Ar buvo kilusi mintis " va, sitam/ sitai parasyciau, su sita/situ susitikciau, bet ne... Jis/ ji skorpionas, oziaragis ar pan.

2

Re: Kokia reiksme turi zodiako zenklas?

Niekada gyvenime tokiu nesamoniu net uzuomazgos nebuvo.. big_smile

3

Susidares stereotipas, kad mergeles- pedantiski, svarstykles - dvejojantys ir pan. Kai kuriuos turbut itakoja ir tai smile kiti tiesiog netiki horoskopais ir pan. "nesamonem". Jau ne karta susilaukiau komentaru apie savo zodiaka... Matyt kazkam tai turi reiksmes...

4

Na as asmeniskai apie save drysciau teigti kad kas apie mane horoskope bendrai parasyta tai tikru tikriausia tiesa..
Bet niekada neturejau, neturiu ir neturesiu mados spresti apie zmogu pagal kazka... Reikia i pati zmogu ziureti o ne koks jo horoskopas, kokia jo plauku spalva ar ilgis, kokia muzika kaluso ar kur randasi.. ir pan..

5

As asmeniskai savo bendra horoskopa pasiskaitau tik tada, kai blogai jauciuosi. " mes skorpionai uch.. Kokie! Ir as privalau buti tokia!"

6

Mano Mama skorpionas, duok dieve kekvienam tokia... Nieko tie horoskopai konkreciam atvejui nesako,..

7

Horoskopai  tikrai  turi  įtakos   charakteriui ,bet  ne  mažesnę  įtaka  turi  ir  auklėjimas,todėl  vieno  ženklo  žmonės  labai  skiriasi. Kiekvienas   ženklas  turi  teigiamų  ir  neigiamų  savybių.Ir  pagal  ženkla  tikrai  nepasakysi  geras  ar  blogas   žmogus.  Be  to  dar  didelę  įtaką  gyvenimo  įvykiams   turi   ir  žvaigždžių   išsidėstymas,kokiam   horoskopo   ženkle   randasi   randasi  Marsas   ,Jupiteris  ar  kita  planeta.

8 (redagavo tinsanis 2012-08-22 10:16)

jokios neturi tesiog biznis ant patikliu zmoniu ypac ant moteriskiu,,,
mano zodiako zenklas lietuvis tad juo ir esu...

9

O ar turi itakos pradedant bendrauti su zmogum jo zodiakas?

10

horoskopas isvis itakos neturi 12 metu trukes amerikos grupeles mokslininku tirimas ta visiskai irode

11

Viena parašė:

O ar turi itakos pradedant bendrauti su zmogum jo zodiakas?

aisku kad ne...su zmogum bendrauji del bendravimo ,,,o ne del kazkokiu zenkliuku uzimamu pareigu ar dar ko,,,,itakos turi tik pats bendravimas,,,

12

avinas - uzsispyres

13

Aš  apie  avinus   galiu  atsiliepti  tik  gerai ,nes  mano  gyvenime  teko  susidurti  su  tokiais  avinais  su   kuriais  net  nebuvo  dėl  ko  pyktis.
O  suderinamumui,tai  tšikriausia   turi  didesne   įtaką  ar  požiūris  sutampa,ne  horoskopas. Bendravau   su  žmogumi  horoskopai  sutapo  ,gyvenimo  tikslai  ne,bendras   gyvenimas   buvo  neįmanomas.O  turėjau  draugą  visi  horoskopai   rodė,kad  nieko  bendro  negali  būti, O  per  keturis  metus  draugystės  ,net  gerai  susipykę  nebuvom.
Bet  charakteriui  horoskopai  įtakos  turi.

14

senatve tai moteriskei pirmas pozymis tiket visokiom nesamonem paveiksliukais,,,hm zemej 7mlrd zmoniu na daugiau maziau tai taip iseina kad  grubiai 600mln zodiaka turi toki pati isto skaiciaus didzioji dauguma siauraakiu,kiek turi but naivus zmogus kad tokiais vejais tiketu?:D:D:D:D   ,,,   ka su draugu pyktis ka tu jam paaiskinsi pasakysi teises jokios neturi ,,,zluges reikalas ten,,,
skirtumai ir turi buti tai normalu ,,kas nori randa ir gyvena kas nenori miauksi cia kokie jie idealus bet vay tas zodiakas sumaise,,,

15

Viena parašė:

Parasyti laiska ar pakviesti susitikti turi itakos pirma zinoma isvaizda, paskui bendravimas, susirasinejimas ir t.t. O kiek itakos daro zodiako zenklas? Ar buvo kilusi mintis " va, sitam/ sitai parasyciau, su sita/situ susitikciau, bet ne... Jis/ ji skorpionas, oziaragis ar pan.

kokiu tikslu turi rupet zodiakas jai susitinki laika praleist?visad pirma lemia isvaizda poto bendravimas ar tesiog potraukis,,itaka daro tik patys zmones kurie bendrauja ,,,kaip su tokia"prieplauka" butu galima bendraut kuriai visokie tokie dalykeliai domina?na buvo cia vienas toks saliamonu garbintojas ,,,,

16

Na man tiesiog keleta kartu teko patirti toki reidkini " o! Dabar tik pamaciau- tu skorpionas! Viso gero." arba "skorpiones moterys tokios ir anokios. Gal pabendraujam?". Man asmeniskai zenklai nesvarbu, bet mano atzvilgiu daznai pritaikoma buvo.

17

senatve tai moteriskei pirmas pozymis tiket visokiom nesamonem paveiksliukais,,,hm zemej 7mlrd zmoniu na daugiau maziau tai taip iseina kad  grubiai 600mln zodiaka turi toki pati isto skaiciaus didzioji dauguma siauraakiu,kiek turi but naivus zmogus kad tokiais vejais tiketu?:D:D:D:D   ,,,   ka su draugu pyktis ka tu jam paaiskinsi pasakysi teises jokios neturi ,,,zluges reikalas ten,,,
skirtumai ir turi buti tai normalu ,,kas nori randa ir gyvena kas nenori miauksi cia kokie jie idealus bet vay tas zodiakas sumaise,,

18

Prieš  Rašydamas  komentarus  skaityti  išmokDDD Aš  kaip  tik  rašiau  ,kad  pagal  ženklus  žmogus  netiko  ,o  sutarėm  gerai.Tau  jaunam  kabinėjimosi  manija,o kai  pasensi  išvis  bjaurus  senis  bambeklis  būsi.  O  jei  būtų  reikėje  tai  būčiau  ir  paaiškinus,o  kadangi   jis  nebuvo  toks  kaip  tu  ir  aiškinti  nebuvo  ką.Aš  ne  tavo  charakterio  ,kad  kabinėčiausi  tik  vardan  to  ,kad  pasikabinėti. Iš  tavo  pasisakymų  matosi  moterų  negerbi ,o  moterys  žodžio  teisės  neturi.
Jei  horoskopais   netiki  ko  čia  atlindai  ,tik  iš  noro  pasikolioti.

19

Viena parašė:

Na man tiesiog keleta kartu teko patirti toki reidkini " o! Dabar tik pamaciau- tu skorpionas! Viso gero." arba "skorpiones moterys tokios ir anokios. Gal pabendraujam?". Man asmeniskai zenklai nesvarbu, bet mano atzvilgiu daznai pritaikoma buvo.

tesiog neranda kitokio budo kaip pasitraukt va ir viskas,,nebutu zodiaku butu dar kokia bedele ,,,,

20 (redagavo tinsanis 2012-08-22 22:03)

Esmeralda parašė:

Prieš  Rašydamas  komentarus  skaityti  išmokDDD Aš  kaip  tik  rašiau  ,kad  pagal  ženklus  žmogus  netiko  ,o  sutarėm  gerai.Tau  jaunam  kabinėjimosi  manija,o kai  pasensi  išvis  bjaurus  senis  bambeklis  būsi.  O  jei  būtų  reikėje  tai  būčiau  ir  paaiškinus,o  kadangi   jis  nebuvo  toks  kaip  tu  ir  aiškinti  nebuvo  ką.Aš  ne  tavo  charakterio  ,kad  kabinėčiausi  tik  vardan  to  ,kad  pasikabinėti. Iš  tavo  pasisakymų  matosi  moterų  negerbi ,o  moterys  žodžio  teisės  neturi.
Jei  horoskopais   netiki  ko  čia  atlindai  ,tik  iš  noro  pasikolioti.

uzsidek mociute akinukus ,,, as ne koks ackarikas kad man rupetu cia kabinetis tuolabiau per interneta ,,kazkokia ...bando sakyt koks as busiu-ka man daryt  ,,,, nieko daugiau cia ir nepasakysi:)geriau saves ziurekis
teises jai cia bandai sakyt ar ka ten apie pagarba uzsimini kas jos nusipelno tas ir gauna o lytis cia neturi jokios reiksmes...ir savo fantazijas pasilik sau,,,
sakai daugiskaita atvirai man svetimos nerupi taipkad ar turi jos kokias laisves ar neturi  0 demesio-
o tavo atveju pasakysiu tiek nesakyk ka man daryt nesakysiu kur tau eit ...