Re: Rusiška muzika
Tikrai pritariu - rusiska muzika ir filmai zymiai geresni nei amerikieciu
as ir pritariu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Rusiška muzika
Tikrai pritariu - rusiska muzika ir filmai zymiai geresni nei amerikieciu
as ir pritariu
rusiska muzika jega
Mėgstu rusišką muziką ir mielai klausaus:)
Megstu rusiska muzika
labai patinka, yra tikrai nemazai geru dainu
Patinka tiek muzika tiek filmai rusiski .Kadangi su kalba neturiu problemu tai klausaus ir ziuriu su malonumu .
Pritariu daugumai, rusų muzika tikrai nebloga, yra ir gerų dainų ir nelabai aš dažnai paklausau
nemegstu jos
Rusu kalba unikali turtinga,jei geras filmas stengiosi surast rusu vertimu,ta pati filma paziuriuriejau lietuviu kalba ir paskui rusu kalba ir daug idomiau ziuriet.Moku rusu kalba kaip lietuviu,sako kalba ismoksti tada kai pradedi mastyti ir net sapnuoti ta kalba.D:
Po lietuviskos muzikos, rusiska - yra baisiausias dalykas manajam muzikos supratime.
accept nekazka rusiska muzika.
Man pvz Rusu Repas patinka kuri Megstu
Pati geriausia muzika!
Nuostabi! DDT, Splin, Kino, Bi2, Leningrad yra mėgstamiausios mano grupės. Tik labai rusiškos pop muzikos nemėgstu.
Jo jaunimas nifiga nesupranta rusu kalbos tai nesupranta ir muzikos..:D
O ten giedrius22 tai susvaigai beleka..
O siaip LT muzikos lygis gerokai zemesnis uz rusiska..:D
va del lygio cia tai pritariu, lietuvisko muzono lygys yra labai zemas, vienetai grupiu klurios gali pasigirti turincios tikrai patrauklu stiliu o siaip lietuviai plagiatai daugumoje ypac popsas del kitu stiliu negarantuoju nes lt retai klausau o kas liecia rusiska tai sakyciau yra tikrai geru kuriniu nemazai, tik va dabartinis jaunimelis ne bum bum apie ka ten traukia uztai ir nesiklauso
Toks vaizdas kad labai gerai angliskai supranta ka ten dainuoja Gejiskais balsais ir beveik viskas apie meile....
Po lietuviskos muzikos, rusiska - yra baisiausias dalykas manajam muzikos supratime.
tada tavo supratimas nelabai didelis
Na o manajam tai rusiska netgi blogiau uz lietuviska
o man labai patinka,ypač,jei žodžiai yra dainoje prasmingi...
o man labai patinka,ypač,jei žodžiai yra dainoje prasmingi...
Tikrai taip
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Rusiška muzika