1

Tema: Del idomumo?

Sveiki. smile gal nea ce rasau tai nepykit. big_smile Mano mergina beveik niekad pirma man neraso, neskambina, visada reikia man pirmam. Ir snekejau, kad man butu faina kai dazniau parasytu man, o ji sako, kad niekad pirma nerasiau ir nerasysiu. Kas ce per principai nesuprantu? jus merginos taip elgiates?

2

Re: Del idomumo?

Mantas parašė:

Sveiki. smile gal nea ce rasau tai nepykit. big_smile Mano mergina beveik niekad pirma man neraso, neskambina, visada reikia man pirmam. Ir snekejau, kad man butu faina kai dazniau parasytu man, o ji sako, kad niekad pirma nerasiau ir nerasysiu. Kas ce per principai nesuprantu? jus merginos taip elgiates?

Pirmiausia: kiek laiko esate kartu?
tiesiog gal reikia laiko nusileisti saviem principam ir tiek, kaip sakant "apsigludinti aštrius kampus" smile

Jei santykiai rimti ir ilgalaikiai, tai neturėtų būti kažkokio skirtumo, kuris pirmas parašys.
Arba tiesiog ir pats nerašyk. Ankščiau ar vėliau neiškęs ir parašys pirmoji wink

3

Draugaujam 5men jau atrodo ir ilgokai. smile Na taip, bet kiek galima man vienam vis rasyti ir rasyti, juk reikia, kad ir drauge parasytu. big_smile Buvo taip kad nerasiau, tai parase ignora numetiai ir dar supyko. big_smile

4

Labas, Mantai wink Mylinčios merginos taip nesielgia ir nugali savo principus smile

5

Sveikučiai! Gal čia rasiu kauniečių, kurie vakar 18:30-19:15 buvo Kaune PC "Akropolis" ir čiuožinėjo ant ledo? smile

6

Tai man gal dabar ir pradet nerasyti visai? wink O jeigu ir ji neparasys? big_smile

7

jeigu neparašys, tai bus paskutinė dūra big_smile  ir šiaip, 5 mėn.turėtų užtekti tam, kad suprastum, kad suprastum, kas svarbiau - principai ar brangus žmogus. Pasikalbėk dar kartą wink jei nesupras, pasiūlyk visai sms nebendrauti smile))

8

Kalbejau jau nekarta, vistek taspats. big_smile jei neparasau as tai sako, kad ignora numetu, o as tik laukiu kada ji parasys ir lieku kaltas. big_smile

9

na bet ir susiradai panele, Mantai....Mano nuomone pas ja cia jau nebe principai,o savimeile... Ji is tu paneliu, kurios nori, jog apie jas sokinetu, o jei kas ne taip, tai ne tik, kad dabar lieki kaltas, manau del visko ateityje tu ir liksi kaltas... jei jau ir pokalbiai su ja nieko nekeicia, tai nieko gero ir nelauk... Kantrybes tau su ja draugaujant!!!!

10

mantai bek vaike bek pasauly ira dar mergu:::212

11

Na dabar nerasau, paziuresiu ar parasys pati. wink Bet taip neturetu buti?

12

Mantas parašė:

Na dabar nerasau, paziuresiu ar parasys pati. wink Bet taip neturetu buti?

Neturėtų :::a55
o šiaip bendravimas "gyvai", patys santykiai ir t.t. viskas gerai? smile Tik sms užkliūna?

13

Nepasakyciau, kad gerai. Istikruju as nezinau ar ji mane myli na as to nejauciu. Bet kaip paklausi sako, kad myli. smile

14

Taip ir neparase ji man. Tai vakar rasiau as, pakalbejau dar karta. big_smile ir vistek pasake, kad niekad pirma nerasiau ir nerasysiu pyk nepykes as vistek sito nepakeisiu. As negaliu suprast, kaip galima nenoret parasyt savo vaikinui ar ce normalu? ir jokie pokalbiai nepadejo, nezinau kaip toliau elgtis. big_smile

15 (redagavo Erika 2012-12-05 13:16)

pradek ieskoti tokios, kuri nores bendrauti su tavim be jokiu 'pirma nerasysiu net ir mylimam zmogui'. kol rasi dar pabuk ir su ja big_smile GAL SUSIPRAS. o siaip, draugem pirma irgi neraso?

16

Su reikalu tai paraso. big_smile

17 (redagavo Audrius 2012-12-05 19:36)

Kiek speju jums kokia 16 metu ? Nu man tai cia vaikiskas elgesys ir dar tokie principai big_smile  Nebuk durnas ir saldyk jausmus. Ir nesizemink.
Bus tu panu dar big_smile

18

Jei limpa vienas kitam, tai niekas neklius. o jei atsiras kokia kliutis tai abu imsis priemoniu atstatyti rysi ir santykius. tepk slides zmogau big_smile

19

idomu,daug nuomoniu daug isireiskimu:)  Deja is patirties galiu sakyti kad tai nieko gero jei mergina vadovaujasi savo principais draugystes atzvilgiu..na o i toki komentara kad va ir susiradai tokia tai neimk i galva,visiems pasitaiko,kad randame tokiu zmoniu ,kuriais nusiviliam,nusvylam,nuo kuriu veliau tik norisi begti...toks gyvenimas smile

20

bek, vaike, bek. kuo toliau nuo tokiu. per mylia laikykis smile