61

Re: Mergina siulo vaikinui draugauti...

mergjnaj siulyt draugautj???man tj yra pazemjnjmas jr sakykit jus ka njorjt....nenormalu

62

Loreciuke, 14 parašė:

mergjnaj siulyt draugautj???man tj yra pazemjnjmas jr sakykit jus ka njorjt....nenormalu

o rasyt taip kaip tu, ypac normalu

63

loreciuke taip ir liks viena -- bet isdidi smile

64

Nu cia jau paskutinis atvejas... O siaip galvoju , kad vaikis turi kovot uz savo mylimaja wink

65

Dora, 19 parašė:

Is dalies sutinku su Aleksandra - draugauti praktiskai niekas nebesiulo siais laikais, nei vaikinai nei merginos. Taciau manau taip ir geriau. Formalumai bereikalingi. Be to tas pats siulymas draugauti dazniausiai skamba per daug isipareigojanciai. Toks jausmas, kad vos ne rankos praso. Bent jau mano tokia nuomone smile

Kas geriau, tai patiem spresti, bet.... Tarkim niekas niekam nieko nesiulo, bet yra drauge, kazkuris isivaizduoja kad yra pora ir draugauja, bet nera nei aiskios draugystes datos nei jokiu pasiulymu draugauti. Tiesiog kas ka nori ta ir isivaizduoja=] O tada shast vaikinas randa kita mergina (ar atvirksciai) ir nieko nesakes su kita ima lygiai taip pat bendrauti. Mergina ji kaltina neistikimybe, o vaikinas ramiausiai gali sakyti,bet mes juk net nebuvom pora,o tik siaip leisdavom laika kartu=PP. Tokiu atveju kiek nesazininga atrodo=]]

66

as esu uz tai,kad mergina zengia pirmaji zingsni,nes tiesa saknt,dabar vaikinu maziau(moksliskai irodyta):-D,
em,is savo patirties galiu pasakyti,kad jeigu draugystes pradzioje mergina pabuciuoja pirma o ne vaikinas,jiems patinka tai:),bent jau mano gyvenimelyje dar nebuvo i tai neigiamos reakcijos,o del draugystes....cia jau kaip kam,buvau kazkada pasiulius,viena karta,draugyste vaikinui,o seip....niekada man nereikia laukti kol vaikinas pasiulys,nes nedrasiu buvo tik vienetai:)

67

nebagiau minties del to kad moksliskai irodyta jog viakinu maziau:D,vat,norejau pasakyti,kad kadangi merginu daugiau,tai savaime suopantama kad konkurencija........tai vat,jeigu vaikinas mielas sirdziai,tai kad laukti pasaulio pabaigos?:D

68

koks skirtumas kas pasiulo draugaut svarbu kad is viso pasiulytu kas nors ir draugautumet jeigu zmogus patinka tai ir siulykit draugaut ar mergina ar vaikinas gal vaikinas drovus tiesiog ir drovisi pasiulyt draugaut.

69

as savo vaikinui pati paisuliau draugaut big_smile ir ka jus galvojat? du menesiai jau meilinames... zinai ka pasakysiu? vaikinams patinka moterys,kurios zino ko nori ir to siekia.... tik siekdama to,ko geidi,gauni skaniausia kasneli....

70

vaikinas achuenai jauciasi kai pana pasiulo draugaut:)

71

ot zmonija, na ir kas kad mergina pasiulo draugaut ko iskart mus pult tu atsakymo  sulauk kai kurie nesiryzta siulit arba del abejoniu kad su pana kas gero gausis arba tiesiog nenori  santykiu
P.S. atsargiai neukliul uz mano nuomones:D

Ricardas, 20 parašė:

vaikinas achuenai jauciasi kai pana pasiulo draugaut:)

ne visi

72

manau tai normalu;)

73

Jordana, 15 parašė:

manau tai normalu;)

jeigu jau tel numerius saudo tai pasiulymas  tikrai normalus  dalykas:)

74

oj zmones jau jus tai juokinat big_smile o kam tas formalumas? as su mergina 2 metus pradraugavau net nepasiules draugaut bet buvom kaip pora.. ne tas kvailas klausimas svarbiausia o santykiai jusu abieju..

75

Shady, 14 parašė:

oj zmones jau jus tai juokinat big_smile o kam tas formalumas? as su mergina 2 metus pradraugavau net nepasiules draugaut bet buvom kaip pora.. ne tas kvailas klausimas svarbiausia o santykiai jusu abieju..

OHO Kazanova prabilo,  eik dar i smelyne mashinyciu pastumdyti:::010
TAI yra normalu.

76

Kad jau toks protingas tai pasakyk man ka pakeis 1 kvailas klausimas : Ar nori but mano mergina? arba Ar nori su manim draugaut? Kai ir taip santykiai jau buna kaip poros? big_smile

77

Tai tik formalumas kuris netgi nera butinas svarbiau kaip seip bendrauji smile Vat kada siulai tuoktis tada jau kita diela..

78

Shady, 14 parašė:

Kad jau toks protingas tai pasakyk man ka pakeis 1 kvailas klausimas : Ar nori but mano mergina? arba Ar nori su manim draugaut? Kai ir taip santykiai jau buna kaip poros? big_smile

eik eik eik tik.. kazin is kur pas tave toks protas ir meiles nuo 12 metu.. turbut ne man suprast ... santykiai kaip poros, esant 12 metu.... hmmm.. kur prabego mano jaunos dienos.. ryt pensijas moka ;D

79

ne nuo 12,13* be to nereik but 100 metu kad suprastum kaikuriuos iprastus dalykus... pamastyk biski logiskai , ka pakeis vienas klausimas i kuri atsakyma jau zinosi kai jau ir taip kaip pora bendraujat?

80

Kvaila logika gyvent pagal kazkoki statusa,tipo jau paklausi ar nori but tavo pasako taip tai jau oj cia kazkas. Lyg tai kazka pakeistu?