81

Re: Mergina siulo vaikinui draugauti...

Pritariu jaunajam kolegai. Tokie klausimai reikalingi tik tuomet, kai žmonės nesusigaudo iki galo, ar kažkas tarp jų apskritai gali būti.

82

na, skaiciuoti as moku :Pp 14-2=12 tongue
>>ir suprantu, ka tu parasai is vieno posto tongue
> na, as uzaugus tarp tokiu zmoniu, kurie pasikalba apie viska. ir pati to reikalauju is kitu..

83

Nijole man kovo 25 15 metu o kaip pati zinai iki velyku vos kelios dienos..doooh

84

saunu gerai kad mergina isdrista pasiulyti ...praejo tie laikai kad tik vyrai viska darydavo

85

ok ok taika ;D pasiduodu big_smile)

86

Be to labai nepanasu kad supranti nes tu ziuri Vien tik i Amziu neatsizvelgdama i tai ka raso.. Nezinau is kur cia yra iprotis pagal statusus gyvent gi jau ne viduramziai kur statusas tai viskas ismokit jus laisviau gyvent.. o del amziaus galbut ir tiesa pasake vienas zmogus siuo metu ir esu vienas nes man to vieno karto pakako suprast kad per anksti smile

87

Saunu,pirmas zmogus kuris pasidave.. big_smile

88

o zinai kodel ziuriu as i amziu.. nes tu nezinai, kaip tu mastysi budamas mano amziaus, o as zinau, kaip as masciau budama tavo amziaus.. todel tongue na, bet dzin, pamirskim ta amziu, nes ramiai nemiegosiu, keiksi mane ;D zagsesiu visa nakti big_smile)
>> as jau kazkur esu issakius savo nuomone del to pasisakymo > "tai bandom?" << bet cia ne apie 2 metus sneku, apie kuriuos tu cia prabilai.. o apie pacia paciu pradzia ;D isivaizduoju, kaip durnai atrodytu, jei mano brolis savo draugei dbr pasakytu >> draugaujam ;D ha ha ha ;D turbut mano gyvenimo anekdotas butu ..
esu tipo ale "draugavus" beveik 2-3 menesius be jokio pasikalbejimo.. nzn.. bet manau, jei jis manes butu paklauses iskarto, tada as jam buciau pasakius, kad nieko neiseis.. o kai zmogus nepaklausia, tai nzn ko jis is taves tikisi.. gal butume net like draugais, o dbr visai nenoriu bendrauti su juo...

89

baik tu nesu as toks jau agresyvus zmogus sakyk savo nuomone drasei tik su keiksmazodziais ziurek gali geltonu korteliu pripaisyt big_smile na veliau tai butent taip ir yra kad niekas ir neklausia ir gyvi dar big_smile parodyti ko tikiesi ar jauti galima ne vien kalbom o ir elgesiu.. be to kai jaucia vienas kitam kazka tai ir bendravimas pasikeicia.. manau pati puikiai zinai kokie santykiai buna kai draugui (ty vyriskos lities draugui) jauti tik draugiska meile o kokie tada kai jauti kazka daugiau smile

90

o as manau, kad draugaut reikia pasiulyt smile bent man big_smile kitaip vaikinai oj kaip skaudziai gali nusvilt.... :::008 :::818 nes tiesiog kai viskas aisku, tada paprasciau, o kol ner apibreztumo, jauciuos laisva wink taip, kad vaikinai bukit atsargus, nes tokiu paneliu kaip as gali buti ir daugiau big_smile

91

cha ;D vat kokia mandra karta auga ;D tai as laukiu pasiulymu ! big_smile~ (reiks atidaryt poto nepriklausoma pasiulymu vertinimo orbitra ir rinkt konkurso nugaletojas ;D)

92

Smagu kai mergina pasiulo draugauti, smagu kai parodo iniciatyva.

93

O kas belieka daryt merginai jei vaikinas nedrasus tongue

94

...gi nebutinai jeigu vaikinas nesiulo draugaut, reiskia, kad jis nedrasus... jis siaip gali net nepagalvoti apie toki galima varianta ;D arba tiesiog gali tingeti tai daryti ;D arba gali buti ne tos pakraipos;D

95

Na as tai manau jei vaikinas nesiulo draugaut vadinas jis:
1. nedrasus.
2. nenori isipareigoti.

96

Jeigu nesiulo mergina draugauti:
1. Ji nedrysta pakalbint
2. Ji uzimta
3.Ji ne tos pakraipos
4.As jai nepatinku
5. As jai per fainas
6.Ji akla
7.Jai kazkas trugdo ar neleidzia
8.Ji prarado zada
9.Laukia patogaus momento
10.Jai i viska nusispjaut!

97

Tomai as zinau dar viena varianta big_smile 
11. ji negali issirinkt kuriam pasiulyt tongue

98

Rasa, 26 parašė:

Tomai as zinau dar viena varianta big_smile 
11. ji negali issirinkt kuriam pasiulyt tongue

Hmm, apie toki varianta nepagalvojau, bet jeigu ji mane pamatys, tai abejoniu neliks.

99

taip laukiant kada vaikinas pasiulys draugauti,gali ir nesulaukti...as manau,nera blogai kad mergina pasiulo draugyste...o jeigu vaikinas nedrasus,gal jis to tik ir laukia...pabandyti tikrai verta!!!:::305

100

Atveju buna ivairiu ir situtaciju taip pat , tai kikvienas zmogus sprendzia ta pats