Ieškokas parašė:Rūta:
Koks tikslas ir kokia iš to nauda jei versime savo narius meluoti? Kiekvieno reikalas ką ir kaip nusistatyti.
Dėl statusų iš dalies sutinku, - kai kurie iš jų šiek tiek dubliuojasi. Bet vėlgi tai yra žmogaus reikalas ar jis laisvas ar vienišas ar nevedęs. Kiekvienas pasirenka tai, kas jo nuomone labiau tinka.
Su nuotraukomis panaši situacija. Žmonės turi įvairių priežasčių rodyti arba nerodyti savo veidą. Argi Jūs norėtumėte, kad mes ištrintume 75% (pasak Jūsų) anketų, kurios neturi nuotraukų? Taip, mes pažinčių portalas, bet pažintys būna visokios. Jei aš noriu tiesiog susirašinėti, ar man būtina žinoti kaip mano pašnekovas atrodo?
Na gerai, nariai nemeluos, jei statuso nurodymas nebus privalomas? Kaip dabar? Bet juk meluoja. Ir nepriversit jų ir tiesą rodyt.
75% ne VISŲ, o tik mano anketą atvertusių. Tai didžiulis skirtumas. Trintumėt ar ne - man vienodai. Su jais bendraut nesiruošiu. Ir būtent iš tokių "beveidžių" ir plaukia pasiūlymai pasidulkint, pačiulpt ir panašiai "smagiai" praleist laiką, padėt nueit į kairę. O tiesiog susirašinėt... Na, nežinau... Gal yra ir tokio noro, bet nebent iš juodo neturėjimo ką veikt arba nekaltiems pradinių klasių mokinukams (o apatinė amžiaus riba pas jus juk egzistuoja? 14 metų, jei neklystu? O tokie veiklos jau suras). Man visai nesmagu, kad kažkas nerodydamas savo veido ir matydamas manąjį, gali, sakykim populiariai, mane savo smagumui patrolint. Dėkui, tokių "pažinčių" man nereikia... Nebent tokios anketos savininkas būtų nurodęs, kad nieko neieško ir jo noras - susirašinėt. Bet, kaip minėjau, nelabai tikiu, kad tokių tarp suaugusių atsirastų.