1

Tema: Atsikratykime nuovargio

Iš savo pozicijų pažvelgus

ATSIKRATYKIME NUOVARGIO
(psichofizinės treniruotės metodika moterims)

   Visos moterys nori švytėti jaunyste ir trykšti energija. Ypač tai pasijaučia pavasariui  atskubėjus. Aš, kaip trenerio gabumų turintis žmogėnas, galiu pasiūlyti kelis paprastus fizinius pratimėlius, padėsiančius lengvai pašalinti susikaupusį nuovargį. Beje, jums nebus reikalingas joks papildomas inventorius. Taigi:
*Jei pailsote beplušėdamos virtuvėje, neskubėkite išsidrėbti į lovą, tuo sudarydamos ypač palankias sąlygas riebalams kūne kauptis. Verčiau nepatingėkite kiek palakstyti gryname ore. Jeigu laisvo laiko turite ne prūdus, nebūtina sukarti maratoną – užteks keliolikos kilometrėlių aplink gimtąjį miestą. Sveikata labai sustiprėtų, jei grįždamos namo užsuktumėt į turgų ir ant savo trapių pečių jiems sustiprinti parneštumėte kad ir centnerėlį kitą bulvių. Tai ypač padidintų jūsų fizines galimybes.
*Jei gyvenate daugiaaukščio viršuje, neskubėkite su visu maišu rioglintis į liftą. Gal nepagailėkite jėgų dar vienam nedidučiam raumenų pratimėliui – su visomis bulvėmis viršun užliuoksėkite laiptais.Būtų idealu, jei kiekvienu šuoliuku iškart stryktelėtumėte per du ar tris laiptelius. Per keturis nepatarčiau, nes mano žmonai atsitiko nelaimė – perplyšo sijonas su kelnaitėmis, ir kaimynas pačiame trūkimo centre savo didžiausiai nuostabai pamatė perskeltą paukščio lizdą.
*Nepatarčiau taip pat tempti bulves į rūsį. Tuo atveju iš savęs atimtumėte progą ir vėl atsikratyti nuovargio po to seksiančiomis dienomis. O tai visai paprasta, kasdien virtuvėje 15-20 kartų iškeliant maišą virš galvos. Beje, siekiant nesumažinti raumenų apkrovimo, vietoje maistui sunaudotų bulvių siūlau maišo turinį papildyti akmenimis bei plytomis.
*Jeigu pavargsite beplušėdamos bute, neištižkite kaip kokia šaltiena. Pamėginkite kambariuose perstumdyti baldus, jų nė neiškraustant. Tokiu būdu vienu šūviu nudėsite du zuikius (jei ne meškas) – sunaikinsite nuovargį bei atnaujinsite buto interjerą.
*Na, o susiruošusios miegoti (ko gero, trumpas poilsis sveikatai neigiamų pasekmių nepaliks) nepulkite žadinti nuo įtempto televizoriaus žiūrėjimo mirtinai pervargusį ir fotelyje užparpusį vyrelį. Verčiau pasinaudokite laiminga galimybe atlikti paskutinį dienos pratimėlį – pernešti su visu krėslu savo brangų rūpintojėlį į minkštus patalus liūliuko.

   Sėkmės ir užsispyrimo atgaunant jėgas ir saugojant savo fizinę formą!

                                                                                                  Pasaulio kultūrizmo spjūvių į tolį šampinjonas Erekcijus Pernosius ir jo breneris
Voldemaras Zacharka

2

Re: Atsikratykime nuovargio

too shitty, didnt read

3

Re: Atsikratykime nuovargio

anatolijus parašė:

too shitty, didnt read

And not in English too. sad

4

Re: Atsikratykime nuovargio

šmaikštuolis :>

5

Re: Atsikratykime nuovargio

Asta parašė:

šmaikštuolis :>

Aš šmaukštuolis buvau jaunystėje - tik šmaukšt ant šašlyko! - ir abiem gerai:::426