1

Tema: Kelių eismo ABC

*Pasaloje tūnančio policininko iššokimo į trasą žaibiškumas tiesiogiai priklauso nuo to, keliasdešimčia kilometrų per valandą eismo pažeidėjas viršijo leistiną greitį.
  *Pažeidus eismo taisykles, jūsų tolimesnė savijauta smarkiai priklausys nuo to, kokio dydžio banknotą spėjote įbrukti į kišenę jūsų pažeidimą užfiksavusiam policininkui ir ar tas banknotas nebuvo grąžintas kaip mažavertis.
  *Prieš nestodamas jus stabdančiam kelių policijos ekipažui, kruopščiai įvertinkite,  ar pakankamai galingesnis jūsų automobilio variklis.
  *Už dygliuotas padangas kažkodėl moteriai žymiai malonesnė dovana – dygliuotos rožės.
  *Jei nespėjote įsirašyti į staigų posūkį kalnuose, pasistenkite kuo skubiau mintyse atkurti visą savo gyvenimą.
  *Jei kelyje netikėtai užgeso motoras, nepradėkite gedimo paieškos nuo atsarginio rato rašto gylio.
  *Paplentėje  budinčio  kelių policininko išankstinio įsiutimo laipsnis tiesiog proporcingas lauke spaudžiančio šalčio laipsniams plius pareigūno suragėjimo stadijai.
  *Kad transporto priemonė viršijo leistiną greitį ir be radaro aišku iš to, ar kelių policininkas spėjo įsidėmėti bent vieną šmėstelėjusio pro jo akis automobilio numerio skaičių, ar nustatė automobilio markę arba spalvą ir, pagaliau, apskritai – automobilis tai buvo ar žemaskraidis lėktuvas?
  *Jei ant priekinio automobilio stiklo pradėjo karstytis velniukai, pagalvokite, ar neužmiršote šį eilinį sumautą rytą atsipagirioti.
  *Kartais pirmenybę pravažiuoti sankryžą verta aukoti, įvertinus iš šalutinės gatvės išvažiuojančio automobilio keliamąją galią.
  *Jei stabdant kelių policininkui  priekiniu ratu sustojote prie pat jo ir netrukus išgirdote briedžio bliovimą, o pareigūnas, žiobčiojantis tarsi karpis su jumis per stiklą bando kažką aiškintis gestų kalba, pavažiuokite savo automobiliu bent per sprindį, - labai įmanoma, jog jūsų automobilio ratas stovi tiesiog ant policininko bato.
  *Kelių policininkui siūlant papūsti į alkotesterį, tam tikrais atvejais pasiūlykite pripūsti ne kažkokių kvailų promilių, o išgertam alkoholio kiekiui tolygių jūrmylių.

                                                                                                                   Voldemaras Zacharka

2

Re: Kelių eismo ABC

nesamones,,,