Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 21
- Nereida
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tema: Sudetingi santykiai
Ka manote apie nekalbejima poroje? Apie tai kad kiekvienas uzsisklendzia savyje ir laukia pirmo zingsnio,kuri turetu zengti,aisku,ne tu o tavo antroji puse? Ar turi ateiti tokie santykiai? Nenoriu banaliu atsakymu,nes ne su pirma pora jau gyvenu,gal kazkam jau yra taip buve?
- Jurate
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Re: Sudetingi santykiai
Mano manymu tai problema...tylejimas nieko neissprendzia, tik kas karta gilina visas nuoskaudas....
- Anciasnapis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
cia tu tipo lauki kol pasipirsh?
- Anatoliy
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
vienas kitu nepasitikite,delto taip ir yra.Tereikia rimto pokalbio viskam ispresti ir manau viskas toliau eitu gerai
- Aivaras
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Jei jau ne pirmoje poroje gyveni ir su visais taip, ieskok problemu savyje..
O tai ka nupasakojai, tai tik laiko klausimas kada tokia pora isirs....
- Paulius
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Kai susipažįsti su žmogumi ir matai, kad pokalbis greitai išsenka, geriau vengti kurti su juo rimtus santykius, nes greičiausiai laiminga(s) nebūsi. Porai reikia būti labai labai artimais draugais, su bendrais interesais, ne tik laižymosi partneriais.
- Nereida
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Anciasnapis parašė:cia tu tipo lauki kol pasipirsh?
Nepataikei i tema.... Paprasciausiai gyveni kiekviena diena kartu,o komunikacijos nera,tik banalus kaip sekesi siandiena.
- Nereida
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Anatoliy parašė:vienas kitu nepasitikite,delto taip ir yra.Tereikia rimto pokalbio viskam ispresti ir manau viskas toliau eitu gerai
Reikia patarimo situo klausimu : kaip priversti ji atsiverti? Kiekviena karta kada bandau kalbetis,kalbu pati viena.
- Nereida
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Aivaras parašė:Jei jau ne pirmoje poroje gyveni ir su visais taip, ieskok problemu savyje..
Atsakymas vertas demesio,bet sitoj situacijo ne mano variantas. As visada uz tai,kad aiskiai pasakyti kas gerai ir kas man nepatinka,ir tada ieskoti iseities,bet siuo atveju kalbu viena iki tol,kol man paciai atsibosta saves klausyti. Mano klausimas toks:kaip jo paklausti kad jis isdristu man atsakyti?
- Aivaras
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Niekas tau konkreciai nepatars kaip tai padaryti.
Tu ji pazysti tu ir turi atrasti buda kaip tai padaryti.
- Anciasnapis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Nereida parašė:Aivaras parašė:Jei jau ne pirmoje poroje gyveni ir su visais taip, ieskok problemu savyje..
Atsakymas vertas demesio,bet sitoj situacijo ne mano variantas. As visada uz tai,kad aiskiai pasakyti kas gerai ir kas man nepatinka,ir tada ieskoti iseities,bet siuo atveju kalbu viena iki tol,kol man paciai atsibosta saves klausyti. Mano klausimas toks:kaip jo paklausti kad jis isdristu man atsakyti?
rask kita,jai santykiu pradzioje toks **** ,tai kas taves laukia?o tai kiek metu jum?
- Iktijandras
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Ne metuose esmė... Taip jau susiklostė, kad jums laikas eiti savo keliais. Jei likimas jus vėl suves po kiek nors laiko. Nedarykite skubotų išvadų. Išsiaiškinkite ar jis ar ji jau neturi sukūręs. (Sukūrusi šeimos).
- Marius
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Mano manymu čia savotiškas ignoravimas. Ta tavo antroji puse naudojasi padėtimi nesakau, kad tai daro kaip nors piktybiškai manau, kad tiesiog nelabai nori būt vienišas, bet kita vertus ir dvejoja dėl jūsų ateities todėl geriausia taktika nutylėt išlaukt momento arba kitaip pasisukusio kelio. Jis mato tavo pastangas ir girdi todėl žino ir yra garantuotas, kad gali išlaikyt ištempt tiek laiko kiek jam reikės.
Santykiai manau paremti abipusiu susitarimu, o susitarimo nuostatos sudaro abipusis atviras bendravimas. Jai viena puse atsisako šito galima manyti, kad kažkas negerai.
Čia tik mano nuomonė ir bendra patirtis tad nesakau, kad viskas taip ir yra linkiu laimės jum išsprendžiant savo santykius
- Jola
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Manau dviems žmonėm ir tyloje turi būti gera kartu, bet jei tai kartojasi ištisai - manau tiems žmonės nepakeliui. Jums spręsti.
- Elvyra
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Anatoliy parašė:vienas kitu nepasitikite,delto taip ir yra.Tereikia rimto pokalbio viskam ispresti ir manau viskas toliau eitu gerai
Bet kad nevienas nenori pradeti pirmas
- lilija
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
turi buti tik pats didziauses bukaprotis kad neitu susikalbeti ,su zmogumi reike kalbeti jo kalba ir rasti tinkama laika ir be to nebuna taip kad tik vienas kaltas visada , kaska yra negerai ir reike rasti priezasty to ,o pirmiause reike pradeti nuo saves ir tik tada meginti atsakymo ieskoti kas negerai, nes pakeisti suaugusio zmogaus negalima ir neymanoma ,reike priimti toki kokis yra ir taip gerbti , tada ir viska gausis gerai
- Gediminas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Va čia labiau yra panašu i nereikalingų principų rodymą...
- Aivaras
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Teo tai tokia komunikacija daug kas ir nesusituoke gyvena.... Esme ne uz ko istekejai, istekesi.. Esme tu pats atviru nori buti su savo gyvenimo drauge (draugu) ar tau lengviau pasakyti viskas oki ir begti meiluzio (es) ieskoti.. Begti visada lengviau, spresti problemas visada sunkiau. Kai kurie visa gyvenima taip begioja ir netgi daugiau,, kai kurie dar ir giriasi tuo... Kuo begimu? As suprasciau jei pasigirtu jog pavyko problema isspresti nebegant...
- Anciasnapis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Aivaras parašė:Teo tai tokia komunikacija daug kas ir nesusituoke gyvena.... Esme ne uz ko istekejai, istekesi.. Esme tu pats atviru nori buti su savo gyvenimo drauge (draugu) ar tau lengviau pasakyti viskas oki ir begti meiluzio (es) ieskoti.. Begti visada lengviau, spresti problemas visada sunkiau. Kai kurie visa gyvenima taip begioja ir netgi daugiau,, kai kurie dar ir giriasi tuo... Kuo begimu? As suprasciau jei pasigirtu jog pavyko problema isspresti nebegant...
ne kai kurie,o dauguma
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 21
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.