Normaliai mes į tuos išsiskyrusius žiūrim. Bet yra BET (ir šiuo atveju net keli):
1 - išsiskyręs ir turi vaikų. Tai tada aiškinamės: a - vaikai gyvena su juo; b - su buvusia žmona. Pirmu atveju teks dėmesiu dalintis su vaikais. Gerai, tvarkoj, sutikčiau. Tačiau tada vėl žiūrim toliau: ą1 - nori jis daugiau vaikų ar a2 - nenori. Aišku, čia jau tolesnis reikalas nei pirma pažintis, beeeet.... Jis labai svarbus. Jei daugiau vaikų nebenori, o aš noriu - na net jei labai vyras man patiktų, mums nepakeliui.
Jei vaikai gyvena su mama, tai tada jiems mokami alimentai, Šiuo atveju - nemažai teks dalintis su vaikais ne tik dėmesiu, bet ir pinigais. Aišku, jei moteris pati pakankamai uždirba, tas jai neaktualu, bet kas bus, kai ji į dekretines atostogas išeis? (aha, mes - net jei ir mažuma - žiūrim daaaaaug toliau).
Toliau... Man yra pasitaikę užsiraut ant tokių, kurie man yra per seni. Būdami mano bendraamžiai. Na, nebelikę gyvenimo džiaugsmo, nebelikę noro flirtuot - tipo, ieškau rimtos. Nori nenori, galvoj iškart suskamba
Mes mylim moteris rimtas
Kokybiškas, sertifikuotas
Jūs pasilikit sau linksmas
Koketiškas, nesušukuotas
Ai, nu ir toliau tekstas aktualus, necituosiu ištisai. Grįžtant prie rimtumo - atrodytų, tik džiaugtis turėčiau, kad rimtos ieško, bet man labai panašu, kad toks rimtuolis vėliau bus beprotiškai pavydus ir neleis nė žingsnio žengt be jo žinios. Nei su draugėm, nei tuo labiau su draugais. Ar kolegomis. O jei dar suuostų, kad tarp bendradarbių yra visai žavių ir nevedusių vyrukų....
Ruth wrote:<...> 10 procentų vyrų rašo: ar tau kas nors sakė, kad esi žavi? Ir kaip čia nutiko, kad viena? Išranki? Taip mielieji, išranki. Visų pirma atkrenta tie, kurie mane taip pavadino. Kadangi, jeigu kokiam vyrui atrodyčiau žavi, jis mąstytų: ooo kokia žavi panelė ir vis dar viena. Vadinasi aš turiu galimybę. Čiupsiu, kol kitas nenugvelbė man jos iš po nosies <...>
O va čia - ne 100%, čia visi 100 000% tiesa. Nors aš į psichologų patarimus žiūriu daugiau nei skeptiškai, jie tokius kabinimus vadina pačiais blogiausiais. A, ir dar - netikiu tokių prisipažinimų nuoširdumu.
Va tokie vat yra ir išsituokę, ir nevedę vyrai, kurie manęs nedomina. Tačiau yra juk ir visai šaunių. Tik kartais ir jiems patiems reikia į save pažiūrėt kitaip. Ne iš išsituokusio ir todėl nevykėlio pozicijų - iš laisvo vyro su šiek tiek daugiau gyvenimiškos patirties (taigi ir vertingesnio) pozicijų. Juk kaip sakoma - mylėk savo artimą kaip pats save. O kaip galima mylėt artimą, jei savęs nemyli? O merginoms nepatinka verkšlenantys ir bent jau vaidinantys labai nuskriaustus vyrai.
P.S. O su temos autoriumi turėtų būt viskas tvarkoj, tik... mesk lauk iš anketos ta niurzgimą, kad į išsiskyrusius merginos nežiūri - ta išankstinė negatyvi nuostata ir atbaido ne vieną. Tarp kurių galbūt kaip tik gali būti tau skirtoji.