Tema: Priežastys, dėl ko dauguma čia vienas kitu nusivilia
Pateiksiu pagrindines (mano manymu) priežastis, kodėl jūs visi tikriausiai nesusirasite sau čia poros:
1) per daug save aukštinate, laikote save geresniu(-ia) už kitus. Manote, kad kažkas turi rašyti jums, o ne jūs kažkam. Ypač taip galvojate, kai peržiūrite kitą anketą (peržiūrėjau jo/jos anketą, tai dabar man jau turi parašyti).
2) atbaidote savo rašymo stiliumi ("swieka, ka weiki?" "labas, gal noretom pashneket??", "o, koke tu grazhi!", ir t.t.). Labiausiai atbaido ne pats rašymo stilius, o klausimai ir manieros.
3) esate iš labai tolimo miesto. Arba esate iš ten, kur nesinori nei lankytis, nei tuo labiau gyventi (jei tas/ta kartais jau ieško gyvenimo partnerio, žmonos/vyro).
4) neturite įsikėlęs/įsikėlusi anketoje nuotraukos arba ji paprasčiausiai nepatinka. Esate visai ne tokio skonio, neatitinka ūgis, svoris, akių, plaukų spalvos ir t.t. ir t.t.
5) nepatinka anketos duomenys. Muzika, filmai, sporto šakos, pomėgiai, gal net gyvenimo šūkis (ar daug merginų rašys vaikinui, kurio šūkis: kuo daugiau kalyčių, tuo daugiau pūtyčių!). Taip pat atbaido ir mažai pastebimi dalykai (mažas atsakomumo procentas, retas prisijungimo laikas ir pan.).
Čia buvo pagrindinės nesusibendravimo priežastys. Aišku, jų yra žymiai daugiau. Jeigu žinote papildomų arba su kokia nors mano pateikta priežastim nesutinkat, skelbkit žemiau. Bus įdomu paskaityti, o gal ir pasiginčyti:). O jei nenorite, tai tikiuosi bent padėjau kai kuriems čia save atpažinti. Ir tikiuosi, kad nebebūsit tokie naivuoliai tikėdamiesi susirasti čia antrą pusę. Daugiausia ką gausite, tai susirašinėjimą ar kokius nors duomenis (tel. nr., skype, el. paštą ir pan.):)