1

Tema: Ar dažnai merginos masturbuojatės? :)

Sveikos merginos, tai gi man toks klausimas pasistojo ar dažnai masturbuojatės? Ir kur dažniausiai? smile

2

Re: Ar dažnai merginos masturbuojatės? :)

Padūkėli, o tu pasakyk kaip dažnai tai darai tu.. bus matyt, koks dažnumo matas pagal tave smile

3

na dažnumo matai, tai lb dažnai tai beveik kas dieną, dažnai į savaitę vieno iki trijų, nelabai dažnai kas kelias savaites ir retai kas mėnesį, retkarčiai kiti likę variantai.
O aš tai lb dažnai tai darau smile

4

Apie savo dažnumą nutylėsiu, nes nesu linkusi tokių detalių viešinti forumuose wink
Ir nors klausimas adresuotas merginoms buvo, man įdomu pasidomėti, kas įtakoja tavo, padukeli, dažnumą?

5

užsimanau sexo, tada ir pažaidžiu, o jo noriu beveik visada, kad ir po sexo su mergina, tai vėl noriu smile)

6

Tai prastas merginas išsirenki, kad ir po jų dar norisi pačiam su savimi žaisti smile

7

na neiškart, bet po kiek laiko, ne taip išsireiškiau, o būni po jų tikrai pavargęs lb smile) bet po to vis tiek norisi smile)

8

tema uzsivedimui big_smile

9

padukelis parašė:

na neiškart, bet po kiek laiko, ne taip išsireiškiau, o būni po jų tikrai pavargęs lb smile) bet po to vis tiek norisi smile)

Tai tu kaip mažas vaikas, vos tik kažko įsigeidi tai iš karto ir reikia čia ir dabar?
Dediesi labai nepasotinamu, bet kažkodėl įtariu, kad esi eilinis, kuris prie panelės susileidžia greičiau nei to reikia...(nenoriu įžeisti, bet kažkaip nenatūraliai skamba tas užgaidos tenkinimas)

10

Renata parašė:
padukelis parašė:

Tai tu kaip mažas vaikas, vos tik kažko įsigeidi tai iš karto ir reikia čia ir dabar?
Dediesi labai nepasotinamu, bet kažkodėl įtariu, kad esi eilinis, kuris prie panelės susileidžia greičiau nei to reikia...(nenoriu įžeisti, bet kažkaip nenatūraliai skamba tas užgaidos tenkinimas)

Tegul zaidzia ar tau gaila. Svarbu ne kazka prievartauja. O tu tai Renata irgi dediesi labai kieta, bet vyrai tai tave su vaikais palieka. Cia matyt is to kietumo.

11

Arturas parašė:

O tu tai Renata irgi dediesi labai kieta, bet vyrai tai tave su vaikais palieka. Cia matyt is to kietumo.

Taip, Arturai, aš stipri, nes taip užgrūdino gyvenimo negandos, ir ne kiekvienam vyrui pavyksta šalia manęs būti, todėl ir viena esu smile Bet aš šiaip nesisieloju, kad esu vieniša, ar kad esu mama..

12

O tai nemanai kad kitu zmoniu netolerancija, atbaido nuo taves visus vyrus? Liaudiskai tariant vyrai nemegsta "pasikelusiu" moteru. Jauna vaikina isvadinai kazkokiu vaiku ir kitaip bandai zeminti ir pan. Ar tu zinai kad jauno vyro noras tikrai yra pakankamai didelis ir jis nori visada, tai kodel tu smerki kad jis masturbuojasi, tai juk jo reikalas, beje masturbacija yra normalus dalykas.
Tik manau pradziai reiktu subresti ir gerbti kitu nuomone.

13

Arturas parašė:

O tai nemanai kad kitu zmoniu netolerancija, atbaido nuo taves visus vyrus? Liaudiskai tariant vyrai nemegsta "pasikelusiu" moteru. Jauna vaikina isvadinai kazkokiu vaiku ir kitaip bandai zeminti ir pan. Ar tu zinai kad jauno vyro noras tikrai yra pakankamai didelis ir jis nori visada, tai kodel tu smerki kad jis masturbuojasi, tai juk jo reikalas, beje masturbacija yra normalus dalykas.

Bingo. Parašei beveik tai ką aš norėjau parašyt. Kaip man buvo 18+ tai ir aš švelniai tariant visad norėjau. Energija per kraštus tryško. Ir partnerės blogumas ar gerumas nieko čia nereikšdavo - organizmas labai greit atsistatydavo.

14

Nesijaudink nesusileidžiu, manau neveltui yra tekę ir meilužiu pabuvoti smile)

15

Vedusios moters meiluziu?

16

Saulius parašė:
Arturas parašė:

Bingo. Parašei beveik tai ką aš norėjau parašyt. Kaip man buvo 18+ tai ir aš švelniai tariant visad norėjau. Energija per kraštus tryško. Ir partnerės blogumas ar gerumas nieko čia nereikšdavo - organizmas labai greit atsistatydavo.

Nu labai atsiprašau jūsų Vyrai, Vaikinai ir Vaikai smile Na tikrai neteko girdėti apie tokį begalinį jaunų žmonių norą, kad net pasisotinti ar susilaikyt negali.. bet gi visokių yra, tegu ir būna... Nenoriu nieko menkinti.. Kitokių žmonių aplinkoj augau ir brendau...
Sutinku...nesusilaikiau neišsakiusi savo pozicijos, ir gal kiek per aršiai ją pateikiau wink Taika? wink

17

Tai va pats metas butu pasidometi. Ir pagaliau suprasti kad vyro ir moters sekso poreikia skiriasi. dauguma normaliu jaunu paaugliu ar vyru noras buna kasdien nes hormonai savo padaro. Ko nepasakysi apie jaunas moteris.

18

ne, bet pora kartu gyvenanti ir panašiai yra, na ne šiaip sau kažkokie smile

19

Tai buvai trecias lovoj?

20

su žvake kažkam gi reikėjo pastovėt