21

Re: Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams

Tiesą porini, brolau, bet yra kita medalio pusė... dauguma merginų turi šablonus. Jei kalbina - nori tik sekso... Taip seksas svarbu, tačiau aš tikrai nesiruošiu su kiekviena barškintis. Ne to aš čia ieškau. Buvau sutikęs čia moterį, viskas pas mus buvo gerai, interesai tokie patys, žemiški abudu, bet nebuvo (iš mano pusės) to jausmo, to tvinktelėjimo širdies plote. Gyvu vibratorium tikrai nenoriu būti. Merginos, jei skaitot žinokit, kad ne visi vyrai "pasibirbint" nori.

Saulius parašė:

Na aš čia žinau kiek rašinėjaus, kad keletą porelių čia vienas kitą atrado, tiesa, maždaug mano metų, tai ten iki metų visi tie "santykiai", tai neaišku ar galima itin rimtais laikyt. Manau viskas įmanoma, priklauso nuo to kiek pastangų bus idėta, ir beabejo kito žmogaus norų. Negalima pykt, kad kažkas nuotykių ieško, nes kažkam ir nuotykių reik. Manau kuo daugiau pasimatymų, tuo daugiau šansų kažką gero išpešt. Beabejo ir nelaukt sudėjus rankas kol kas čia įvyks. Bei karštojoje linijoje neverkt, kokie visi blogi ir kodėl neparašo. Dega žalia varnelė ir rašai, jei jau krito į akį. Mažiau principų, daugiau darbo smile

22

Scorpe, susitvarkyk anketa, bandziau tau privatu komentara parasyt, bet mane uzblokavo, nes esu VYRAS big_smile
tada gal kas ir parasys

Rašyt parašai, bet ne visi sugeba nors keletą žodžių atrašyti. smile

23

Rolandas parašė:

Scorpe, susitvarkyk anketa, bandziau tau privatu komentara parasyt, bet mane uzblokavo, nes esu VYRAS big_smile
tada gal kas ir parasys

Rašyt parašai, bet ne visi sugeba nors keletą žodžių atrašyti. smile

Tikrinau savo anketą, jokių varnelių neuždėjus, nežinau kodėl neleidžia rašyti. Jau keletas parašė tą patį.

24

internetiniu pazinciu problema yra ta, kad cia pirma ispudi padaro nuotrauka ir vos per sekunde nusprendzia atrasyt ar ne, o jei dar nesugebejai sudominti laisku... smile na patys suprantat smile
dabar kai rasau yra prisijunge 1355 moteru, jei jas visas nuvaryt nuo pc i koki parka butu tikrai saunu smile daug maziau vienisu zmoniu butu big_smile

25

Siaip as visa laika buvau nusistacius ,kad cia tikrai nk neimanoma rimto atrasti,kad cia tik laiko leidimas ir blevyzgojimas, na geriausiu atveju keleto kartu susitikimai. Na ,bet db galiu pasakyti, visko cia gali surasti.... net ir tokius santykius kurie baigiasi vedybomis, jau ne viena pora esu sutikus kurie butent susipazino cia... Tai manau nesvarbu kur esi, svarbu kaip save pateiki,ir ko is tikro ieskai smile

26

Rolandas parašė:

Tiesą porini, brolau, bet yra kita medalio pusė... dauguma merginų turi šablonus. Jei kalbina - nori tik sekso... Taip seksas svarbu, tačiau aš tikrai nesiruošiu su kiekviena barškintis. Ne to aš čia ieškau. Buvau sutikęs čia moterį, viskas pas mus buvo gerai, interesai tokie patys, žemiški abudu, bet nebuvo (iš mano pusės) to jausmo, to tvinktelėjimo širdies plote. Gyvu vibratorium tikrai nenoriu būti. Merginos, jei skaitot žinokit, kad ne visi vyrai "pasibirbint" nori.

Saulius parašė:

Na aš čia žinau kiek rašinėjaus, kad keletą porelių čia vienas kitą atrado, tiesa, maždaug mano metų, tai ten iki metų visi tie "santykiai", tai neaišku ar galima itin rimtais laikyt. Manau viskas įmanoma, priklauso nuo to kiek pastangų bus idėta, ir beabejo kito žmogaus norų. Negalima pykt, kad kažkas nuotykių ieško, nes kažkam ir nuotykių reik. Manau kuo daugiau pasimatymų, tuo daugiau šansų kažką gero išpešt. Beabejo ir nelaukt sudėjus rankas kol kas čia įvyks. Bei karštojoje linijoje neverkt, kokie visi blogi ir kodėl neparašo. Dega žalia varnelė ir rašai, jei jau krito į akį. Mažiau principų, daugiau darbo smile

mažuma čia tokių kaip tu , manau smile

27

Na man nepapuola ta situacija, kad galvoja, jog jei jau rašai, tai tik į lovą kesinies smile Kažkaip gal čia, kad pagrinde ne savo miestietėm rašau, nes žino, kad taip a taip nesusitiksiu niekada smile
Nors viena kita ir klaipėdietė "bendrautoja" pasitaiko, tai atrašo be problemų dažnu atveju, matyt kaip kam. Ar gal su metais tas įsitikinimas keičias smile

28

Tokios jau tos internetinės pažintys smile Kaip parduotuvėj, nelabai gali patikrint vidų nepraplėšęs pakuotės, tad vertini tik išvaizdą, ir jei pasirinkimas yra nemažas, tai renkiesi iš tokių kur popierėlis gražesnis  (metaforiškai kalbant).
Tačiau čia kad ir per trumpą laiką aš patyriau, kad jei vaizdas nėra visai atstumiantis (nenutrinta pakuotė) galima bandyt pažint ir gal pasimatys kas slepiasi viduj - ir dažnai ten grynuoliai būna paslėpti smile
O tie, kurie žino, ar bent jau manosi, kad yra labai gražūs, nelabai linkę čia ieškot rimtų santykių ir siūlosi tik pabūti, kaip Rolandas minėjo, gyvu vibratoriumi... arba kitaip pervadinus kviečia pabūti nemokama kekše :::243

29

Renata parašė:

Tokios jau tos internetinės pažintys smile Kaip parduotuvėj, nelabai gali patikrint vidų nepraplėšęs pakuotės, tad vertini tik išvaizdą, ir jei pasirinkimas yra nemažas, tai renkiesi iš tokių kur popierėlis gražesnis  (metaforiškai kalbant).
Tačiau čia kad ir per trumpą laiką aš patyriau, kad jei vaizdas nėra visai atstumiantis (nenutrinta pakuotė) galima bandyt pažint ir gal pasimatys kas slepiasi viduj - ir dažnai ten grynuoliai būna paslėpti smile
O tie, kurie žino, ar bent jau manosi, kad yra labai gražūs, nelabai linkę čia ieškot rimtų santykių ir siūlosi tik pabūti, kaip Rolandas minėjo, gyvu vibratoriumi... arba kitaip pervadinus kviečia pabūti nemokama kekše :::243

Super žodžiai smile

30

Manau, kad įmanoma, jei yra bent jau viena rimta mergina tai logiška , kad bus ir nors vienas rimtų santykių ieškantis vaikinas:)

31

Imanoma,tik labai nedaug, cia rimtu paneliu yra wink

32

manau kad taip.tik klausimas ar vienas kitam patiksim

33

ar galim rasti  vaikina rimtiems santykiams kada bu pas ritai draugyste.:(

34

Nusibodo, kad neatrašo arba panaikina savo anketas. Dar įdomiau, kai ignoruoja. Jei kažko ieško, tai tegul bent tai daro normaliai. Nejaugi nėra Kaune rimtų, paprastu bendravimu pasižyminčių merginų?
Manau, kad merginos, susikūrusios anketas, prisirašiusios apie save visko, o vėliau neatrašančios... Ai, trūksta žodžių... neutral

35

ZZZ parašė:

Nusibodo, kad neatrašo arba panaikina savo anketas. Dar įdomiau, kai ignoruoja. Jei kažko ieško, tai tegul bent tai daro normaliai. Nejaugi nėra Kaune rimtų, paprastu bendravimu pasižyminčių merginų?
Manau, kad merginos, susikūrusios anketas, prisirašiusios apie save visko, o vėliau neatrašančios... Ai, trūksta žodžių... neutral

Pasitaikė ir man ko gero vyrukas apsimetęs moterimi ir panaikino anketą, kaip parašiau , kad slepiasi kažkas netikro.

36

Kažkada parašiau komplimentą, tai atgal gavau pasiūlymą pauostyti tam tikro individo tam tikrą vietą.

37 (redagavo Aivaras 2013-05-09 05:27)

Cia netas ir 21 amzius, ranku miklumas ir jokios apgaules perfrazuojant populiaru rusu posaki apie iliuzija..  Kekvienas vedasi ant to ant ko nori vestis ir tiek... Taip visada buvo, tai tik transformuojasi ir igauna naujas formas..
Buvo pvz ieskok.lt narys Renata, abra kadabra patapo Saulutea... Magija...:D Beja kad ir kokia ta ragana bebutu bet eina vis gi del to I ta pacia maksima kaip ir visi mirtyngieji ir perka preke pagal ta pacia pakuote netaplesta... bet va taciau gi o cia tai jau jai visa pakuote privaloma viduriais isversti kad ji ja paciupinetu, aplaizytu, paragauti ir matote tik tada ji ja pirks... Pabreziu zodi pirks... Tu kur parduotuveje savo keliamus reikalavimus vyrui vidutinio amziaus moters ir su vaiku atitikmens kliento vaidmenyje iskelki, pamatysi kas bus...
Ir nereikia pradeti pasaku apie kaip as isdrysau motei lyginti su preke... moters as nelyginu (Ji jau senai raudonojoje knygoje..) Lyginu tave kuri sulygino santykius ir vyra su preke ir virseliu... Jautiesi gyvenime kaip parduotuveje? Tada sakyki savo kaina ir patikeki manimi tave nupirks, netgi su vaiku... Neziurint I tai jog prekes galiojimo laikas jau visai I pabaiga ir dar su salutiniais priedais... Visa rinkos esme, kaina... parsiduosi pigiai su didele nuolaida butinai nupirks.. O kas ir kaip jau kevienam savo ir nechui cia loti apie prekes nes pati tokia pat cia esi ir save taip teiki...

38

Žinoma įmanoma. smile Aš pati čia susipažinau su labai maloniu vaikinu, viskas klostosi gerai ir matomės dažnai. Aš nenorėčiau nieko keisti. smile Žinoma, nėra labai paprasta rasti antrą pusę rimtiems santykiams, bet reikia stengtis. smile Svarbiausia, žinoti ko nori ir to siekti. smile

39

Matau, kad atsirado nemazai issizeidusiu vaikinu kuriem neatraso. Iskarto sakau jog netaikau asmeniuskai, bet pvz. mano anketoja aiskiai parasyta kad NIEKO NEIESKAU ir norintiem susipazinti nebeturiu kantrybes atrasineta ir kiekvienam asmeniskai aiskinti kodel as nieko neiskau. O dar kai pradeda aiskinti kokiu jie rimtu santykiu iesko man pasidaro juokinga. Tai jeigu taip rimtai ziuri, kodel nesugeba net anketos normaliai perskaityti.

40

Oj vargiai ieskoti internete kazka. Zmones cia visi kaip prekes ivairiai supakuotos, todel i zmogu ziurima kaip i produkta o ne i zmogu. Vien pagal nuotrauka spresti, kad zmogus yra sh. Yra tokia savoka - internetine auka. Bet susimastyt vargu kas susimasto. Suprantu tuos kurie cia iesko, nes cia pazinciu portalas, bet kai ateina laiko stumimui tai kaip cia ne internetine auka.