1

Tema: Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams

Prašau pasidalinti asmenine patirtimi. Ar tai tik bereikalingas laiko švaistymas prie ekrano. Pati esu nesenai čia užsiregistravusi. Visi atsakymai įdomūs.

2

Re: Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams

Neimanoma.

3

drysčiau teigti, jog įmanoma, jei tik yra noro iš abiejų pusių smile Gi virtualus bendravimas gali peraugti i susitikimus, o jau poto kaip sakoma ''kaip Dievas duos''.. smile

4

Tai va kad dar per tiek laiko kiek esu,nesutikau tokios pas kuria butu noro ir kuri zinotu ko nori aplamai,tad as teigiu kad neimanoma

5

Gal kas parašys, kad sutiko.

6

nelabai tuo tikiu smile bent kol kas smile

7

imanoma,zinau realiu pavyzdziu,kurie butent cia susipazine kartu jau gyvena 3-4metus smile

8

Na aš čia žinau kiek rašinėjaus, kad keletą porelių čia vienas kitą atrado, tiesa, maždaug mano metų, tai ten iki metų visi tie "santykiai", tai neaišku ar galima itin rimtais laikyt. Manau viskas įmanoma, priklauso nuo to kiek pastangų bus idėta, ir beabejo kito žmogaus norų. Negalima pykt, kad kažkas nuotykių ieško, nes kažkam ir nuotykių reik. Manau kuo daugiau pasimatymų, tuo daugiau šansų kažką gero išpešt. Beabejo ir nelaukt sudėjus rankas kol kas čia įvyks. Bei karštojoje linijoje neverkt, kokie visi blogi ir kodėl neparašo. Dega žalia varnelė ir rašai, jei jau krito į akį. Mažiau principų, daugiau darbo smile

9

Saulius parašė:

Na aš čia žinau kiek rašinėjaus, kad keletą porelių čia vienas kitą atrado, tiesa, maždaug mano metų, tai ten iki metų visi tie "santykiai", tai neaišku ar galima itin rimtais laikyt. Manau viskas įmanoma, priklauso nuo to kiek pastangų bus idėta, ir beabejo kito žmogaus norų. Negalima pykt, kad kažkas nuotykių ieško, nes kažkam ir nuotykių reik. Manau kuo daugiau pasimatymų, tuo daugiau šansų kažką gero išpešt. Beabejo ir nelaukt sudėjus rankas kol kas čia įvyks. Bei karštojoje linijoje neverkt, kokie visi blogi ir kodėl neparašo. Dega žalia varnelė ir rašai, jei jau krito į akį. Mažiau principų, daugiau darbo smile

Rašyt parašai, bet ne visi sugeba nors keletą žodžių atrašyti. smile

10

Ne visi nori atrašyti, tai natūralu manau dėl įvairių priežasčių. Ne visi susirinkę tik rimtai kažkokių partnerių ieškot smile

11

Saulius parašė:

Ne visi nori atrašyti, tai natūralu manau dėl įvairių priežasčių. Ne visi susirinkę tik rimtai kažkokių partnerių ieškot smile

Suprantu. Mano amžiaus vyrukai į bendraamžes nežiūri, jiems reikia -10 metukų atgalios. Tokia tiesa.

12

Na man rodos su metais vis sunkiau visiems, jau ir į tuos vyrukus abejoju ar daug žiūri tos -10 metų merginos smile Ir taip daug mažiau iš ko rinktis, tiek procentaliai iš prisiregistravusių, tiek šiaip: sukūrę šeimas, dar visokių problemų turintys hmm

13

Saulius parašė:

Na man rodos su metais vis sunkiau visiems, jau ir į tuos vyrukus abejoju ar daug žiūri tos -10 metų merginos smile Ir taip daug mažiau iš ko rinktis, tiek procentaliai iš prisiregistravusių, tiek šiaip: sukūrę šeimas, dar visokių problemų turintys hmm

Dažnai būnu miesto  centre tai tenka matyti vaikštančių  merginų su tinkančiais į vyresnius brolius vyrukais, moterų - kaip tai nesimato (viena kita). Skirtingi žmonių mentalitetai. Iš tiesų man tas pats apie kitus. Prabėgę metai - jaunystės negrąžins, tokia gyvenimo tiesa.

14

Rytis labai teisingai pasake, ka cia galima susirasti ir tureti,kad net su niekuo pabendrauti normaliai neiseina,parasai 10 panu tai atraso duok dieve 2-3, kelios zinutes ir viskas tuo baigiasi,jokio susidomejimo nieko

15

Kęstas parašė:

Rytis labai teisingai pasake, ka cia galima susirasti ir tureti,kad net su niekuo pabendrauti normaliai neiseina,parasai 10 panu tai atraso duok dieve 2-3, kelios zinutes ir viskas tuo baigiasi,jokio susidomejimo nieko

gal nemoki sudominti.. jei parasai banaliai ''labas.. ka veiki?'' poto ''aisku''.. ir pan.. naa, tai is kur ta tema rutuliuosis..

16

Na kas atrašo, tai dažniausiai ir rutuliojas big_smile kokie 70 proc. gal ir gaunas, kad eina bendraut.. aišku "ką veiki" ir "susipažinkime" dar nebūvau rašęs big_smile
Net jei 2-3 atsako ir tai normaliai, parašyk 50, ir gauk tą 20-30proc. atgal, tai 10-15 laiškų, pasikviesk apie pusę dar į pasimatymus big_smile va ir yra veiklos

17

įmanoma įmanoma, mes va jau 10 metų su vyru kartu, berods per čia ir susipažinom

18

Aistė parašė:

įmanoma įmanoma, mes va jau 10 metų su vyru kartu, berods per čia ir susipažinom

Šaunu, bet vistiek ir vėl čia. smile

19

neimanoma

20

Imanoma,tik reikes daug dirbti ir algos niekas uz tai nemokes. Sis tinklapis ypac tinka tokiems ,kaip as,kurie i darba eina kaip i atostogas,o grize namo ,nori padirbet neatlygintinai. Jeigu Jusu situacija tokia pati - sis tinklapis jusu paslaugoms.