Tema: Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams
Prašau pasidalinti asmenine patirtimi. Ar tai tik bereikalingas laiko švaistymas prie ekrano. Pati esu nesenai čia užsiregistravusi. Visi atsakymai įdomūs.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Prašau pasidalinti asmenine patirtimi. Ar tai tik bereikalingas laiko švaistymas prie ekrano. Pati esu nesenai čia užsiregistravusi. Visi atsakymai įdomūs.
Neimanoma.
drysčiau teigti, jog įmanoma, jei tik yra noro iš abiejų pusių Gi virtualus bendravimas gali peraugti i susitikimus, o jau poto kaip sakoma ''kaip Dievas duos''..
Tai va kad dar per tiek laiko kiek esu,nesutikau tokios pas kuria butu noro ir kuri zinotu ko nori aplamai,tad as teigiu kad neimanoma
Gal kas parašys, kad sutiko.
nelabai tuo tikiu bent kol kas
imanoma,zinau realiu pavyzdziu,kurie butent cia susipazine kartu jau gyvena 3-4metus
Na aš čia žinau kiek rašinėjaus, kad keletą porelių čia vienas kitą atrado, tiesa, maždaug mano metų, tai ten iki metų visi tie "santykiai", tai neaišku ar galima itin rimtais laikyt. Manau viskas įmanoma, priklauso nuo to kiek pastangų bus idėta, ir beabejo kito žmogaus norų. Negalima pykt, kad kažkas nuotykių ieško, nes kažkam ir nuotykių reik. Manau kuo daugiau pasimatymų, tuo daugiau šansų kažką gero išpešt. Beabejo ir nelaukt sudėjus rankas kol kas čia įvyks. Bei karštojoje linijoje neverkt, kokie visi blogi ir kodėl neparašo. Dega žalia varnelė ir rašai, jei jau krito į akį. Mažiau principų, daugiau darbo
Na aš čia žinau kiek rašinėjaus, kad keletą porelių čia vienas kitą atrado, tiesa, maždaug mano metų, tai ten iki metų visi tie "santykiai", tai neaišku ar galima itin rimtais laikyt. Manau viskas įmanoma, priklauso nuo to kiek pastangų bus idėta, ir beabejo kito žmogaus norų. Negalima pykt, kad kažkas nuotykių ieško, nes kažkam ir nuotykių reik. Manau kuo daugiau pasimatymų, tuo daugiau šansų kažką gero išpešt. Beabejo ir nelaukt sudėjus rankas kol kas čia įvyks. Bei karštojoje linijoje neverkt, kokie visi blogi ir kodėl neparašo. Dega žalia varnelė ir rašai, jei jau krito į akį. Mažiau principų, daugiau darbo
Rašyt parašai, bet ne visi sugeba nors keletą žodžių atrašyti.
Ne visi nori atrašyti, tai natūralu manau dėl įvairių priežasčių. Ne visi susirinkę tik rimtai kažkokių partnerių ieškot
Ne visi nori atrašyti, tai natūralu manau dėl įvairių priežasčių. Ne visi susirinkę tik rimtai kažkokių partnerių ieškot
Suprantu. Mano amžiaus vyrukai į bendraamžes nežiūri, jiems reikia -10 metukų atgalios. Tokia tiesa.
Na man rodos su metais vis sunkiau visiems, jau ir į tuos vyrukus abejoju ar daug žiūri tos -10 metų merginos Ir taip daug mažiau iš ko rinktis, tiek procentaliai iš prisiregistravusių, tiek šiaip: sukūrę šeimas, dar visokių problemų turintys
Na man rodos su metais vis sunkiau visiems, jau ir į tuos vyrukus abejoju ar daug žiūri tos -10 metų merginos Ir taip daug mažiau iš ko rinktis, tiek procentaliai iš prisiregistravusių, tiek šiaip: sukūrę šeimas, dar visokių problemų turintys
Dažnai būnu miesto centre tai tenka matyti vaikštančių merginų su tinkančiais į vyresnius brolius vyrukais, moterų - kaip tai nesimato (viena kita). Skirtingi žmonių mentalitetai. Iš tiesų man tas pats apie kitus. Prabėgę metai - jaunystės negrąžins, tokia gyvenimo tiesa.
Rytis labai teisingai pasake, ka cia galima susirasti ir tureti,kad net su niekuo pabendrauti normaliai neiseina,parasai 10 panu tai atraso duok dieve 2-3, kelios zinutes ir viskas tuo baigiasi,jokio susidomejimo nieko
Rytis labai teisingai pasake, ka cia galima susirasti ir tureti,kad net su niekuo pabendrauti normaliai neiseina,parasai 10 panu tai atraso duok dieve 2-3, kelios zinutes ir viskas tuo baigiasi,jokio susidomejimo nieko
gal nemoki sudominti.. jei parasai banaliai ''labas.. ka veiki?'' poto ''aisku''.. ir pan.. naa, tai is kur ta tema rutuliuosis..
Na kas atrašo, tai dažniausiai ir rutuliojas kokie 70 proc. gal ir gaunas, kad eina bendraut.. aišku "ką veiki" ir "susipažinkime" dar nebūvau rašęs
Net jei 2-3 atsako ir tai normaliai, parašyk 50, ir gauk tą 20-30proc. atgal, tai 10-15 laiškų, pasikviesk apie pusę dar į pasimatymus va ir yra veiklos
įmanoma įmanoma, mes va jau 10 metų su vyru kartu, berods per čia ir susipažinom
įmanoma įmanoma, mes va jau 10 metų su vyru kartu, berods per čia ir susipažinom
Šaunu, bet vistiek ir vėl čia.
neimanoma
Imanoma,tik reikes daug dirbti ir algos niekas uz tai nemokes. Sis tinklapis ypac tinka tokiems ,kaip as,kurie i darba eina kaip i atostogas,o grize namo ,nori padirbet neatlygintinai. Jeigu Jusu situacija tokia pati - sis tinklapis jusu paslaugoms.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams