1

Tema: Didelė problema

Tai vat. Turiu tokį senuką Samsung Galaxy S Advance GT-i9070. Buvau uždėjas šabloną, nei pamiršau nei ką, tiesiog palikau namie telefoną ir mažam vaikui buvo labai idomu paspaudinet, gryštu ir... "per daug bandymu nupiešti šabloną" ir dar rašo "norėdami atrakinti prisiregistruokite naudodami savo google abonementą". Landžiojau po forumus ir niekur išsamios info neradau. Radau tik tokį variantą:
1.Išjunkite telefoną
2.Paspauskite ir laikykite vidurinį ir įjungimo mygtukus mažiausiai 10 sekundžių.
Tokiu būdu įjungsite Androido Sistemos Atstatymo langą.
3.Mano atveju matau tokius pasirinkimu sreboot system now
apply update from sdcard
wipe data/factory reset
wipe cache partition
test redbend fota[FS]

Suspaudau šią kombinaciją ir išmeta langą Downloading... ir jau labai ilgą laiką rašo bet vis dar turiu vilčių ir laukiu kol užkraus kanors.

Gal kas žinot ir norit pasidalinti platesne informacija apie šia problema? O gal žinot ar garantinis sutvarkytų (jeigu taip tai nuneščiau)?

2

Re: Didelė problema

Manau sutvarkytu

3

Re: Didelė problema

Sutvarkys, perrašys softą, viską ištrins, bus kaip naujas telefonas. Gali būti, kad kainuos 25 LTL

4

Re: Didelė problema

Factory reset gal numestu ta sablono prasyma nors nesu bandes. O nesi regines tel prie gmail? Pabandyk prisimint slaptazodzius ka vedei ir atsirakinsi ir be litu:-)

5

Re: Didelė problema

Bandžiau viska su gmail, net ir kitokius el. paštus vedžiau ir nieko, rašo neteisingas ( ne ant tiek nučiuožes kad iš 20 kartu blogai visus suvesčiau )
Nunešiau į garantinį kad sutvarkytų, nedirbs gegužės 6-10 dienomis. Galvoju reiktų pačiam pabandyti persirašyti softa. Ieškojau kaip tai padaryti androidui ir niekur neradau, gal kas mokat ir trumpa instrukcija?

6

Re: Didelė problema

http://www.samsung.com/hk_en/support/us … e/SWUP/JSP Taip sunku susirast "KIES" updaterį? big_smile

7

Re: Didelė problema

Justinas parašė:

http://www.samsung.com/hk_en/support/us … e/SWUP/JSP Taip sunku susirast "KIES" updaterį? big_smile

Neveikia, prijungiu, per programa raso Telefonas uzrakintas o kadangi per telefona nieko negaliu daryt tai nepadejo man sita programa

8

Re: Didelė problema

geriausia perrasineti softus ne su kies o su ODIN programa, surandi OS failus, ODIN programa kur itau tinka, patenki i download mode, usb pajungi, ir sudejes failiukus kur reik perrasai. arba gali rizikuot isirasyti clockworkmod recovery ir isidejes softa i atm kortele perrasyti be kompiuterio pagalbos, taip netgi lengviau, bet reik tel padaryti root butinai smile zodziu reikes daugiau info, parasyk i egasso@gmail.com (as android softu kurimu, perrasymu ir modais jau 4 metus uzsiimu)