Tema: operas megstat?
esat kas buve, kokie ispudziai?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → operas megstat?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
esat kas buve, kokie ispudziai?
as megstu operas. bet daugiausia ju matau kauno muzikiniam teatre, vilniuj seniai jau buvau..
ispudziai visada geri po gerai sudainuotos ir gerai sugrotos geros operos
man labiausiai patinka karmen ir margarita (kaune)
na idomu as rygoj buvau...idomu retkarciais pasiziureti ..daznai eiti atsibostu...
oi tikrai nebuvau ir manau neiciau nes rimtai pasakius nepatiktu.
as ir taip maniau bet draugelis man bilieta nupirko i ryga ir teko vaziuoti nebeissikau bet visai idomu kai pamatai kaip tai atrodo realiai viena kart gyvenime pamatyt verta.Nors aisku gerai kad titrai ejo nes to dainavimo galima ir nesuprast....
opera daugeliui per daug sunkus zanras. buvau tik karta (g. kupreviciaus " karaliene bona") prisiekusia gerbeja netapau bet ispudi paliko
man patinka "karaliene bona". tikra lietuviska opera graziai pastatytas spektaklis
buvau operos ir baleto teatre ziurejau Buratina , tai man nepatiko
kada nors patiks....
o man patiko maciau kelias ir nieko:)
megstu visas teatro rusis, operas taip pat:)
manau butina kiekvienam noirs karta gyvenime pamatyti tikra operą....vistiek kaskoki ispudi palieka kiekvienam...
Visai nieko, nors i spektakli mieliau einu. Zinoma, dar priklauso nuo to, kokia opera ir koks spektaklis:}
kas pastebejot, kad apie mena nera ko diskutuoti?
Yra, ir dar kaip yra, gali be galo diskutuoti...:-)
pvz. padiskutuokim..........:)
Na jei zmogus vertina tikraji mena o ne vien tik tai kas daroma "placiajai visuomenei tai savaime suprantama, kad opera turetu patikt.. Bet savaime tai zanras kuriam reikia tikrai geru balsu o ne siaip gatves dainininku...
O kas tai yra menas....? Stai ir diskusija be pabaigos:)
menas-kuryba,galimybe isreiksti save savo mintis,padaryt pasauli grazesni..galu gale saves iamzinimas,pedsako palikimas po saves....kuriniai, kurinių kurejai tampa nemirtingi juos visi prisimena...menas manau plati tema diskusijoms
kas supranta rimtaja muzika taij manau tiems ir patinka, bet yra ir tokiu kurie isvis nesupranta meno, taij tokiems net neverta aiskinti, kad opera yra sudetingiausias muzikos zanras... zodziu kiekvienam pagal savo lygi...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → operas megstat?